Vedete schimbate total de operaţiile estetice. Cele mai şocante transformări

Cher s-a schimbat foarte mult de-a lungul anilor. Operaţiile estetice o fac mai fericită, însă i-au schimbat total fizionomia feţei. Descoperă şi alte transformări şocante!

Din dorinţa de a opri timpul în loc, vedetele de la Hollywood apelează la o mulţime de operaţii estetice. Chiar dacă în unele cazuri acestea au îmbunătăţit aspectul şi au dat rezultatele dorite, există şi reversul medaliei când s-a exagerat cu ele şi acum vedetele respective arată total diferit. Iată care sunt cele mai şocante transformări ale vedetelor după ce au recurs la mai multe operaţii estetice:

Cher

A recunoscut întotdeauna că a recurs la mai multe operaţii estetice, însă în urma lor, Cher arată total diferit faţă de trăsăturile pe care le avea în tinereţe. Ea a declarat mereu că operaţiile estetice o fac mai fericită şi de aceea a recurs la mai multe până când s-a declarat mulţumită. I-au schimbat total faţa, dar nu a ajuns să fie un dezastru. Tu ce zici?

2. Lara Flynn Boyle

Actriţa este cunoscută în special pentru rolul din serialul "Twin Peaks", în care a interpretat-o pe Donna Hayward. Acum la 26 de ani de la "Twin Peaks", actriţa în vârstă de 46 de ani este de nerecunoscut. Operaţiile estetice pe care şi le-a făcut de-a lungul timpului i-au schimbat foarte mult fizionomia şi nu par deloc a fi reuşite. Ea s-a transformat într-o femeie îmbătrânită devreme, cu faţa deformată şi cu buzele căzute, victimă a operaţiilor estetice nereuşite şi a abuzurilor la care şi-a supus organismul.

3. Sharon Osbourne

Soţia celebrului Ozzy Osbourne a recunoscut că este dependentă de operaţiile estetice şi că şi-a făcut cam tot ce se poate ca să arate bine. Acum, la 63 de ani, Sharon are înfăţişarea foarte schimbată faţă de anii din tinereţe, când abia se căsătorise cu celebrul rocker.

4. Janice Dickinson

Pentru Janice Dickinson operaţiile estetice nu au făcut minuni, ci i-au transformat total chipul şi au desfigurat-o. A fost unul dintre cele mai de succes modele ale anilor ’70 şi ’80 şi s-a autoproclamat "primul supermodel din lume". Dacă acum 30 de ani era idealul de frumuseţe al multora, în prezent, din cauza numeroaselor operaţii estetice suferite, Janice Dickinson este de nerecunoscut la vârsta de 61 de ani.

5. Jocelyn Wildenstein

Arăta incredibil în tinereţe, însă acum la 61 de ani a ajuns să fie poreclită regina operaţiilor estetice nereuşite. Ba mai mult, se pare că a investit peste 4 milioane de dolari ca să arate bine. În cazul ei, nu numai că i-au schimbat fizionomia feţei, dar numeroasele operaţii pe care le-a făcut i-au desfigurat pur şi simplu chipul. Femeia-pisică, cum mai este ea cunoscută în lumea mondenă a devenit faimoasă tocmai datorită aspectului său de felină, realizat cu ajutorul bisturiului. Însă, se pare că la un moment dat situaţia a scăpat de sub control.

6. Lil Kim

Cântăreaţa de muzică rap pe care o ştim şi din videoclipul senzual "Lady Marmelade", piesă realizată în colaborare cu Pink, Christina Aguilera, Maya şi Missy Elliot, arată complet diferit acum faţă de imaginea pe care o afişa la începutul carierei sale. În urma cu 2-3 ani, ea a şocat la o apariţie mondenă având faţa complet schimbată, însă de atunci operaţiile estetice au continuat şi Lil Kim arată acum mai bine, dar total schimbată.