Vedete România: Top 9 plângăcioşi la TV

21 Noiembrie 2011
Emotivitatea nu este o ruşine. Să plângi este omenesc. Unii dintre noi suntem fresh după o repriză zdravănă de plâns. Probabil că acelaşi lucru îl simt şi vedetele care, nu de puţine ori, au fost surprinse plângând în hohote sau cu ochii în lacrimi, în direct, la TV. Fie că au fost emoţionaţi de o situaţie de viaţă, fie că au ascultat o piesă care le-a adus aminte de cine ştie ce întâmplate, cert este că oricât de tare ai fi este imposibil să nu izbucneşti în lacrimi la un moment dat.

1. Paula Seling, în hohote la X Factor

Pusă în situaţia de a alege care este trupa ce va merge mai departe şi care este cea care părăseşte competiţia X Factor, Paula Seling a izbucnit în lacrimi. "Refuz să aleg! Voi intra în grevă!", a spus Paula Seling, vizibil afectată. "Nici măcar nu am auzit cum aţi cântat, la starea în care sunt acum", a continuat emoţionată jurata, înainte să dea verdictul dureros.

2. Horia Brenciu, întristat de Vocea României

Horia Brenciu poate câştiga oricând premiul pentru cel mai sensibil om din juriului show-ului Vocea României, difuzat de Pro TV. Fie că vorbim de eliminări, fie că vorbim despre descoperiri de artişti fenomenali, Brenciu mai mult plânge decât să... jurizeze. "E cea mai grea zi e vieţii mele. Vreau să merg mai departe la Vocea României alături de Iuliana", a spus cu greu artistul, la una dintre cele două ediţii de Confruntări.

3. Andra, sensibilă din cauza sarcinii

Pe vremea când făcea parte din juriul emisiunii "Românii au talent", Andra a fost surprinsă de foarte multe ori plângând în hohote. Întotdeauna, aceste stări s-au pus pe seama sarcinii şi mai apoi a naşterii, două situaţii care transformă femeia într-un om teribil de sensibil. Acestea nu au fost singurele ocazii când Andra a plâns la TV. Chiar soţul ei, Cătălin Măruţă, a făcut să i se umple ochii de lacrimi, la un moment dat, în emisiunea lui. "Să-i dea Dumnezeu sănătate mamei, să aibă grijă de noi cât mai mult timp şi să aibă grijă şi de copiii noştri. De asta vreau să am copii cât mai repede, să fiu şi eu mamă... Hai, măi Cătă! Mama e la fel ca mine, plângăcioasă. Mama, te iubesc foarte mult şi pe mama mea soacră o iubesc foarte mult. Să vă dea Dumnezeu sănătate, să fiţi alături de noi, să aveţi grijă de noi şi de copiii noştri. Mama a trecut prin nişte probleme de sănătate destul de mari, dar bunul Dumnezeu ne-a ajutat şi am trecut cu bine peste asta. De asta vreau mai mulţi copii...", a spus Andra cu lacrimi în ochi, atunci când a fost întrebată de Măruţă cum a fost copilăria ei.

4. Dani Oţil făcut să plângă de iubita, Mihaela Rădulescu

Evenimentul s-a întâmplat, în direct, în emisiunea "Neaţa cu Răzvan şi Dani", în momentul în care Mihaela Rădulescu şi-a lansat cartea intitulată "Nişte răspunsuri". În emisiune, Irina Chioşa a interpretat fragmentul "trei zile de studiu despre tine" avându-l în faţă, la mica distanţă, pe iubitul Mihaelei Rădulescu, Dani Oţil. La final, Dani s-a emoţionat puternic şi a plâns, ieşind până la urmă din platou. "Înseamnă că scriu cartea asta pentru bărbaţii care ştiu să plângă", a spus Mihaela Rădulescu.

5. Bianca Drăguşanu, făcută să sufere de Bote

Se ştie că relaţia dintre Bianca Drăguşanu şi Cătălin Botezatu a fost una frunctuoasă de ambele părţi. Aşa de fructuoasă că, de multe ori, le-a dat partenerilor motive de plâns. Cea mai solicitată din acest punct de vedere a fost Bianca care, nu de puţine ori, şi-a dat frâu liber sentimentelor şi a ales să-şi arate suferinţa la TV. "M-am certat cu un prieten, chiar era un prieten. El a zis că am devenit duşmani. Să clarific, m-a certat un prieten apropiat, nu Cristea. El este un amic",  şi-a motivat Bianca Drăguşanu lacrimile, la un moment dat.

6. Daniela Crudu, suferindă după rescapada cu Leo de la Strehaia

Scandalul în care a fost implicată alături de finanţatorul maneliştilor i-a provocat Cruduţei multe lacrimi. Ameninţată că va fi concediată, bruneta a venit la Acces Direct să-şi susţină cauza, dar nu s-a putut abţine să nu verse şi câteva lacrimi. "A fost la mine acasă, dar eu nu eram acolo, tatăl meu i-a răspuns. Şi eu am fost la el acasă, dar nu s-a consumat nimic fizic. Eu nu am vrut să merg mai departe iar el mi-a cerut banii înapoi. (...) Am vrut să-i dau banii înapoi şi el a zis că nu îi mai vrea pentru că vrea publicitate pe spatele meu", a spus asistenta lui Capatos.

7. Andreea Mantea a plâns din cauza lui Teo

Co-prezentatoarea emisiunii Cancan TV, Andreea Mantea, nu şi-a putut stăpânii lacrimile când a văzut imaginile din primul interviu realizat cu Teo Trandafir, după cea de-a doua operaţie, pe care a suferit-o acum câteva săptămâni la Viena. Când pe ecran rulau imagini cu Teo plângând şi vorbind despre fiica şi prietenii ei, Mantea a lăcrimat. "Şi în platou s-a plâns foarte mult", a dezvăluit Adrian Artene, iar camera a surprins-o pe Andreea Mantea cu ochii încă în lacrimi şi foarte, foarte emoţionată.

8. Oana Zăvoranu, plâns regretat mai târziu

Oana Zăvoranu s-a ţinut întotdeauna tare şi a preferat să sufere în taină, urând să-şi exprime sentimentele în public. Stăpânirea de sine a fost depăşită de situaţie în momentul în care, în timpul scandalului de divorţ, a încercat o reconciliere, în direct, cu mama ei. În emisiunea "Un show păcătos", fosta Querida a decis să le trimită câte un buchet de flori tuturor celor pe care a considerat că i-a supărat. Atunci emoţiile şi-au spus cuvântul, însă, câteva zile mai târziu, vorbele frumoase au fost uitate şi au reînceput scandalurile.

9. Cristi Brancu, topit după soţia lui

Realizatorul show-ului "Agentul VIP" este, poate, cel mai îndrăgostit soţ care a apărut vreodată la TV. De fiecare dată când vorbeşte despre soţia lui i se umplu ochii de lacrimi. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în ziua când a împlinit doi ani de căsătorie. Colegii i-au făcut o surpriză şi, în direct, au difuzat un filmuleţ realizat din mai multe imagini cu cei doi soţi. În timp ce filmul rula cu cei doi în diverse ipostaze, Cristi i-a spus Oanei cât de mult o iubeşte. La un moment dat, foarte emoţionat, moderatorul a început să plângă.

10. Teo plânge şi povesteşte cum este să mori

Intervievată de cei de la Cancan TV, fosta realizatoare a fost năpădită de emoţii în timp ce rememora stările şi situaţiile prin care a trecut în toată perioada când a fost la un pas de moarte. Vedeta şi-a amintit de fiica ei, Maia, de prietenii ei, de telespectatori. Şi ei şi-au amintit de ea şi i-au transmis o serie de gânduri bune prin intermediul unui clip pe care vedeta TV l-a urmărit chiar în timpul interviului. Evident, emoţiile au depăşit cota de suportabilitate şi Teo Trandafir a izbucnit în lacrimi.