Vedete România: Top 7 "tunate"

17 Martie 2011
Faptul că vedetele de la noi îşi fac tot felul de operaţii estetice ca sa arate bine nu mai este un secret pentru nimeni, însă multe dintre ele au cam exagerat. O singură operaţie estetică nu le-a mulţumit, iar acest lucru a dus ca nici măcar ele să nu mai ştie de câte ori au trecut pragul clinicilor de profil. Dacă pentru o parte dintre starlete efectele sunt mulţumitoare, pentru altele rezultatele sunt de-a dreptul dezastruoase şi, din păcate, iremediabile.

Să vedem, în continuare, care sunt şi unele şi celelalte, iar la final te las pe tine să dai verdictul.

Cristina Rus, cu "dotări opţionale" de 6.700 de euro

Fosta colegă de trupă a Andreei Bănică a lucrat ceva la capitolul imagine. Dacă acum câţiva ani declara sus şi tare că este mulţumită de felul în care arată, viitorul nu a făcut nimic altceva decât să o contrazică. Bunăoară, blondina şi-a făcut o operaţie de mărire a bustului pentru care a plătit 4.500 de euro, dar şi o rinoplastie de 2.000 de euro şi un tatuaj al sprâncenelor pentru care a mai scos din buzunar încă 200 de euro.

Ramona Gabor, mii de euro bune şi un eşec

Sora Monicăi Columbeanu a trecut prin chinuri groaznice pentru a arăta bine. Conştientă că în cariera pe care şi-o doreşte nu poate să aibă succes decât dacă are sâni mari, nas perfect şi picioare senzuale, băcăoanca a trecut la fapte. Cea care i-a îndeplinit visul a fost medicul Adina Alberts care, în acelaşi timp, i-a făcut trei operaţii. I-a pus silicon la nivelul bustului şi al gambelor şi i-a făcut şi o rinoplastie. Din păcate, însă, operaţia de la gambe a fost un insucces, iar medicul a explicat de ce, pentru Libertatea: "Ramona este unul din cazurile cu indicaţie certă pentru modelarea gambelor cu implanturi siliconice. Rezultatele au fost uimitoare, dar indicaţiile post- operatorii nu au fost respectate. După o astfel de operaţie, timp de minimum trei luni nu ai voie să mergi pe tocuri mai mari de 5 cm. Din păcate, programul Ramonei nu i-a permis un astfel de repaus, pentru că a avut nenumărate prezentări de modă. Abia ajungea la pansamente, iar operaţiile la picioare s-au închis mai greu decât ar fi fost normal. La trei luni de la operaţie, când a venit la consult, am constatat că poziţia acestora era deja anormală şi am hotărât să le scoatem".

Bianca Drăguşanu, din grăsuţă, în finuţă

"Bloda lui Bote" este cea care a suferit cea mai mare transformare la capitolul look, odată cu intervenţiile chirurgicale pe care le-a făcut. Cele 8.000 de euro pe care le-a cheltuit s-au dus pe operaţia de mărire a sânilor, pe cea de micşorare a taliei, dar şi pe intervenţiile de la sprâncene, buze, riduri şi frunte. În plus, Bianca Drăguşanu şi-a aranjant şi dantura.

Marinela Niţu le-a pierdut şirul

Actuala soţie a lui Miron Cozma este o promotoare a operaţiilor estetice în România, fiind printre primele vedete care au apelat la astfel de tertipuri de înfrumuseţare. Pe multe dintre ele le-a realizat în America, iar pe altele în Italia sau în România. Te întrebi care sunt? Operaţia de mărire a sânilor, îngustarea ochilor, injectarea buzelor sau accentuarea pomeţilor.

Cristina Spătar a cheltuit 10.500 de euro ca să se ajusteze

Artista este, la rândul ei, o veterană a operaţiilor estetice. Şi-a mărit sânii, şi-a ajustat coapsele, şi-a injectat buzele, şi-a ridicat sprâncenele. De curând, Cristina Spătar şi-a făcut şi un lifting facial, nemulţumită fiind de faptul că ridurile au început saă-şi facă simţită prezenţa. Pentru a fi sigură că modificările pe care vrea să şi le facă vor avea cel mai bun rezultat, cântăreaţa a apelat la medici renumiţi din America şi din Italia.

Delia Matache, tace, tace şi le face

Deşi nu ne aşteptam şi blondina Matache a făcut cunoştinţă cu bisturiul medicului estetician. Mai mult decât atât am putea spune că a cheltuit şi o sumă frumuşică pentru aceste noi "dotări", nici mai mult, nici mai puţin de 4.500 de euro. Dar ce şi-a tunat? Sânii, pentru 4.000 de euro, dar şi buzele în care şi-a injectat grăsime din propriul organism, pentru 500 de euro.

Loredana Groza şi cei 10.000 de euro

Nu şi-a făcut implanturi cu silicon, nu şi-a scos coaste, nu şi-a retuşat gambe, însă s-a "tunat" cu 10.000 de euro. Aceşti bani s-au dus în cazul Loredanei pe o reconstrucţie a nasului, pe intervenţia stomatologică în urma căreia şi-a îmbrăcat toţi dinţii în porţelan, dar şi pe buze pe care le-a înjectat cu acid hialuronic.