Vedete România: Top 7 bărbaţi înşelaţi

30 Martie 2011
De regulă, suntem obişnuiţi să discutăm despre o femeie înşelată şi despre nemernicia partenerului care a putut să-i facă una ca asta. Dar, ce te faci când victima este El şi trădătoarea este EA? Ai dreptate, este greu să judeci o astfel de situaţie, dar este destul de uşor să o priveşti din exterior. Asta am decis să facem astăzi, prin prezentarea a 7 cazuri celebre de adulter în care ea a trişat.

1. Pepe, încornorat de un politician

Latin Lover-ul pozează astăzi în victima perfectă din postura bărbatului înşelat de Oana Zăvoranu. Ceea ce părea la început un scandal şi un divorţ între un bărbat gelos şi o femeie extrem de vulcanică, s-a demonstrat a fi de fapt un război media între două vedete care trebuie să iasă cu imaginea cât mai curată din această poveste. Oana Zăvoranu a călcat strâmb, înşelându-şi soţul cu Tudor "Tudy" Ionescu, un tânăr de 26 de ani, membru PNL. Mai mult decât atât, Zăvo declară că este şi însărcinată şi ameninţă că va demonstra acest lucru, dându-şi acordul să-i fie publicat buletinul de analize. Pepe a demonstrat ce a vrut.

2. Irinel Columbeanu, Monica, şoferul şi avocatul englez

Din seria lungă de scandaluri în care au fost implicaţi soţii Columbeanu, fac parte şi două episoade în care Monica Columbeanu a fost prezentată drept această soţie care şi-a înşelat soţul. Prima dată s-a zvonit că s-a iubit cu şoferul personal, Voicu Pânzar, alias Ricky Martin de România. Tânărul a încercat să demonstreze faptele făcând publice sms-urile primite de la divă. Cel de-al doilea amant a fost un avocat englez, la braţul căruia Monica a fost surprinsă în timpului unei vizite pe care aceasta a făcut-o la Londra.

3. Cristian Boureanu, "tradus" cu naşul

Zicala "Fereşte-mă Doamne de prieteni, că de duşmani mă feresc singur" s-a verificat în cazul politicianului. Acesta nu a putut să se ferească de propriul naş care s-a îndrăgostit de fina lui, prima soţie a lui Boureanu. În timp ce politicianul era plecat în SUA cu o bursă de studii, fostul Ministru al Finanţelor s-a îndrăgostit de Irina Boureanu, cea pe care o năşise în urmă cu ceva ani. Cei patru ani de căsnicie dintre Irina şi Cristian Boureanu s-au destrămat brusc, cel care a decis să plece fiind, evident, bărbatul trădat.

4. Cătălin Botezatu, păcălit cu Adrian Cristea

Relaţia dintre Cătălin Botezatu şi Bianca Drăguşanu a făcut înconjurul României, presa prezentând pe larg întreaga aventură. Cel mai "fierbinte" moment al poveştii de amor dintre cei doi s-a consumat începând cu momentul în care designerului i s-a adus la cunoştinţă, tot de către reprezentanţi ai presei, că Biancăi i s-ar cam fi aprins călcâiele după dinamovistul, pe atunci, Adrian Cristea. S-a lăsat cu violenţă, cu scandal, cu leşinuri în direct, dar şi cu o poveste de dragoste care continuă şi astăzi, dar care este la fel de alambicată precum a fost şi la început.

5. Dan Petrescu, înşelat cu Radu Niculescu

"Nu mai suport să am grijă de conturile din bănci ale soţului meu. Vreau să simt că sunt femeie. Radu ar face orice pentru mine. Mă urmează peste tot ca un caţeluş, imi oferă sute de flori", spunea Dana Petrescu, prima soţie a fostului internaţional Dan Petrescu. Aceasta a fost modalitatea ei de a-şi motiva alegerea, pentru că, măritată fiind cu Dan Petrescu, Dana a decis să trăiască o dragoste paralelă cu un alt fotbalist, Radu Niculescu. Chiar dacă soţul înşelat a încercat să-şi salveze căsnicia, în special pentru cele două fiice ale cuplului - Chelsea şi Rebecca - finalul a fost iminent, divorţul nu a întârziat.

6. Şerban Ionescu, înşelat de Magda Catone

Unul dintre cele mai longevive cupluri din cinematografia românească, Şerban Ionescu şi Magda Catone, a ţinut, anul trecut, primele pagini ale ziarelor cu divorţul lor. Până aici nimic deosebit, se mai întâmplă ca oamenii să divorţeze... Şocul cel mare a venit în momentul în care actorul şi-a acuzat soţia că-l înşală: ”Când am prins-o pe ea cu altul mi-a zis că divorţează, divorţează şi a aruncat chestia asta, că femeia la nervi aruncă tot felul de tâmpenii şi a aruncat chestia asta că sunt beţiv şi curvar şi violent. Îţi dai seama că dacă o prindeam în casă nu mai existau nici el, nici ea! Am prins nişte SMS-uri, că proasta a uitat să şi le şteargă", a declarat artistul pentru Antena 1, susţinând totodată că relaţia extraconjugală a Magdei dura de doi ani.

7. Ion Dichiseanu, înşelat de soţia cu 36 de ani mai tânără

În anul 2008, ştirea conform căreia Simona Dichiseanu îl înşeală pe renumitul ei soţ, Ion Dichiseanu, a făcut deliciul publicului. Soţul trădat a aflat din presă despre aventura soţiei lui şi, după 22 de ani de căsnicie, a decis să pună punct mariajului. Ceea ce trebuia să fie un divorţ amiabil, s-a transformat într-un circ, cei doi protagonişti certându-se în sala de judecată din cauza numelui. Câteva luni mai târziu, după pronunţarea divorţului, cei doi s-au împăcat.