Vedete România: Top 10 sâni obraznici

28 Martie 2011

Se spune că imaginea contează indiferent de ce capacităţi intelectuale ai. Experienţa din media ultimilor ani ne face să spunem clar că această zicală este mai mult decât adevărată. Vedetele îmbrăcate la costum şi rochii de seară pe care le vedeam la TV în timpul emisiunilor din perioada comunistă şi imediat după Revoluţie au dispărut definitiv, locul lor fiind luat de artiste din ce în ce mai dezbrăcate care uneori, pur şi simplu accidental, se dezvelesc de tot. Nici realizatoarele TV nu au pierdut ocazia să ne... sugereze ce forme perfecte au, iar în cazul fotomodelelor hainele au fost aruncate din prima.

Aceste imagini nude ne-au inspirat să realizăm astăzi un top al celor mai... obraznici sâni... de vedetă, din România.

1. Sânii Andreei Raicu provoacă multe controverse

Mulţi sunt cei care nu pot spune clar dacă vedeta are sau nu o operaţie estetică la sâni, cert e faptul că bustul ei e apreciat de toată lumea. Chirurgul George Ciolacov declara pentru Agenda.ro: "Din poze nu putem aprecia dacă are sau nu implant mamar, în caz că are, merită nota 9".

2. Nicoleta Luciu şi sânii ei naturali

Actriţa s-a făcut cunoscută datorită faptului că are o pereche de sâni perfecţi şi naturali. Luciu nu s-a sfiit să-i arate în totalitate în multele pictoriale Playboy pe care le-a realizat, însă nici scenele de amor din telenovele nu au fost ratate de vedetă.

3. Mihaela Rădulescu, sâni perfecţi la 40 de ani

Despre fosta moderatoare TV am putea spune că are o pereche de sâni de colecţie. Pasionată de sport, vedeta nu ratează nicio ocazie să alerge în aer liber, să facă mişcare. De asemenea, Mihaela Rădulescu declară că are un stil de viaţă foarte sănătos: nu pierde nopţi, nu consumă alcool şi nu fumează. Este drept că fermitatea sânilor ei se datorează şi implanturilor cu silicon pe care şi le-a făcut acum mulţi ani, însă calitatea pielii nu poate fi contestată.

4. Andreea Marin Bănică, sâni perfect siliconaţi

Deşi nu recunoaşte, despre fosta Zână a Surprizelor se spune de mai multă vreme că a trecut prin cabinetul medicului estetician pentru o intervenţie la nivelul bustului. Chiar şi aşa nu putem să nu observăm, în general, forma de invidiat a Divei.

5. Bianca Drăguşanu, sâni perfecţi pentru modă, fotbal şi Playboy

Aşadar, după atâtea pictoriale, prezentări de modă şi dragoste cu fotbalişti, concluzia este clară: Bianca Drăguşanu stă foarte bine la capitolul sâni, chiar dacă sunt ajustaţi de medicul estetician şi plini cu silicon.

6. Daniela Crudu şi povestea sânilor ei "minori"

Nimeni nu poate contesta calităţile fizice ale asistentei cu nr. 2 de la Capatos, formele ei de invidiat l-au înnebunit chiar şi pe Leo de la Strehaia. Puţini ştiu, însă, că cel căruia ar trebui toată lumea să-i mulţumească este chiar tatăl domnişoarei care a dat semnătură ca fiica lui să-şi pună silicoane la nici 17 ani.

7. Monica Columbeanu, cu sânii la înaintare

De fosta Scorpie de la Izvorani nu au mai rămas decât sânii siliconaţi, pentru că altfel este o umbră a celei care a fost odată. Cotată a fi una dintre cele mai bune manechine de la noi, Monica Columbeanu are toate şansele să reintre în graţiile designerilor români cu asemenea forme. Cătălin Botezatu a fost primul care s-a oferit s-o ajute.

8. Roxana Ungureanu cu sâni internaţionali

Fosta Miss Playboy a fost desemnată femeia cu cei mai frumoşi sâni din România, siliconaţi ce-i drept, în 2010. Important este faptul că Roxana Ungureanu a reuşit să-i uimească şi pe americani şi pe sârbi cu dotările ei. Manechinul este singura femeie din România care a pozat în ediţiile din Serbia şi SUA ale revistei Playboy.

9. Ileana Lazariu i-a luat ochii lui Ţiriac cu sânii ei

Fosta cântăreaţă, astăzi mama moştenitorilor lui Ţiriac Jr., a fost întotdeauna apreciată pentru formele sale de invidiat, în special pentru sânii ei care au zburdat veseli şi nuzi în pelicula lui Sergiu Nicolaescu, "Supravieţuitorul". Nu sunt naturali, naturali, dar în ochii privitorilor asta nu contează.

10. Andreea Bănică, sânii au rezistat celor 9 luni de sarcină

Cântăreaţa, considerată a fi una dintre cele mai frumoase artiste din România, arată exemplar după o sarcină de pe urma căreia rămăsese cu ceva kilograme în plus. Schimbările inevitabile care se întâmplă în perioada aceasta nu şi-au lăsat deloc amprenat pe silueta blondinei şi, mai mult decât atât, sânii ei naturali arată impecabil.