Vedete România: Revelion pe Facebook. Vezi cele mai interesante imagini

6 Ianuarie 2012
Moda albumelor clasice cu poze din vacanţe a apus, locul lor fiind luat cu succes de albumele foto de pe contul de Facebook. Conştiente fiind de plusul de imagine care poate veni din acest mediu de socializare, vedetele s-au orientat bine şi au început să posteze din ce în ce mai des poze din diferite locuri şi în diferite ipostaze. Astăzi o să vedem ce au făcut celebrităţile de Revelion.

Inna, de la Monaco la Poiana Braşov

După ce a pierdut un contract de 70.000 de euro, Inna a refuzat orice spectacol şi a plecat la Poiana Braşov. Acolo s-a lăsat pozată şi a strâns 16.829 de like-uri şi 1160 de comentarii.

Oana Lis a fost în club cu soţul

Se întâmplă destul de rar chestia asta şi probabil Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, chiar a fost uimit când soţia, cu 30 de ani mai tânără, i-a propus să o însoţească la Revelion. Poza nu a avut mare succes pe Facebook având numai 7 like-uri, important este însă că protagoniştii s-au distrat.

Anda Adam, cu iubitul în Ucraina

Blonda a împuşcat doi iepuri dintr-o dată: s-a distrat şi a şi câştigat 20.000 de euro în noaptea de Revelion. Toată strălucitoare şi plină de zorzoane, Anda Adam i-a vrăjit pe ucrainieni în ultima noapte a lui 2011. Se pare că nu acelaşi succes l-a avut şi pe Facebook, unde a primit doar 9 like-uri şi 10 comentarii.

Bianca Drăguşanu a fost dusă de prinţ la şeici

Asistenta păcătoasă a petrecut Revelionul în Dubai, cea mai fiţoasă destinaţie posibilă printre contemporani. În primele 17 ore de la postare, poza a primit 17 like-uri, însă Bianca nu se supără, a petrecut un Revelion de vis, de soare şi de shopping.

Raluca Tănase, cu iubitul la Russe

Jumătatea blondă a trupei Bambi s-a "despărţit" de zorzonele, volănaşe, pietricele şi pamponaşe şi şi-a dus iubitul o tură la Russe. Nu pentru shopping, ci pentru Revelion. După poza care a primit doar 10 like-uri se înţelege că artista a avut parte de un Revelion cât se poate de cuminte, uşor ieşit din comun pentru o artistă ca Raluca. Oare paguba de pe urma scandalului cu Axinte atârnă chiar atât de greu?

Andreea Bălan, iepuraş sexy pe scenă

Fosta jumătate a trupei Andree vrea să facă istorie în showbiz. Fără exagerare ar putea câştiga oricând un premiul pentru cel mai frumos spectacol prezentat pe scenă. Acesta a putut fi urmărit, fără rezerve, în noaptea de Revelion, pentru că Andreea Bălan a pregătit de toate pentru toţi. Chiloţei la vedere, zbânţuială, zâmbete şi... iepuraşi. Poza are 68 de link-uri.

Simona Florescu mai sus, tot mai sus

Fosta doamnă Dichiseanu încă mai poate să se urce pe mese, chiar dacă are deja 45 de ani. Anii nu se văd, ce-i drept... Proaspăt recăsătorită, vedeta a petrecut Revelionul în familie şi pe... Facebook, cu 38 de like-uri.

Anamaria Prodan Reghecampf, cu clanul la Snagov

Familia este numeroasă, sunt copiii ei, copiii lui şi copiii lor, şi cu toţii s-au văzut de Revelion. Anamaria Prodan a întâmpinat noul an acasă, în căminul conjugal, alături de familie şi prieteni. Numai 5 persoane au apreciat fotografia, dar asta nu înseamnă că singurul impresar de fotbalişti femeie din România nu are succes în afaceri.

Adelina Pestriţu, un animal, un animal print şi nişte perniţe

O poză cu vedeta în noaptea de Revelion nu am găsit, însă patul ei face toţi banii. Oare cum poţi să pui alături atâtea culori, stiluri, nuanţe, oglinzi şi animale într-un singur dormitor? După poza asta nu mai este cazul să ne întrebăm de ce bărbaţii fug de dormitorul brunetei... Cele 328 de like sunt pentru căţeluş, sper!

Daniela Gyorfi, la muncă cu iubitul

Artista a petrecut Revelionul peste hotare, în Italia, alături de George Tal, iubitul şi impresarul din dotare. Blonda i-a încântat cu piesele ei pe românii plecaţi în Italia şi a strâns şi câţiva bănuţi pentru micuţa ei de câteva luni, care o aşteaptă acasă. Doar 29 de like-uri a dat Facebook-ul, dar nu-i bai, vorba cântecului.