Vedete România: Noul val de piţipoance

22 August 2011
Bianca Drăguşanu, Sânziana Buruiană, Andreea Tonciu şi Daniela Crudu sunt în mare pericol. În România se schimbă generaţiile de piţipoance şi suntem martorii unui fenomen care, dacă ne uităm în trecut, se întâmplă cu o anumită ciclicitate. Doamnele de astăzi, piţipoancele de ieri. Doamnele devin, încet, încet, Bianca, Daniela sau Sânziana, piţipoance devenind Natalia Barbu, Beatrice Tican, Simona Traşcă sau Mariana Moculescu.

Ce-i drept, după nume, este destul de greu să le identifici dar, dacă discutăm despre contextul în care au devenit persoane publice şi despre bărbatul care le-a fost alături, clar lucrurile vor fi elucidate.

Natalia Barbu, întâi cântăreaţă, apoi soţie de milionar

Natalia Barbu vine din Chişinău şi în CV-ul ei la experienţă profesională scrie artist. Aşadar, înainte să se mărite cu omul de afaceri Nicolae Sota, Natalia era cântăreaţă, acum statul s-a schimbat, este soţie de milionar şi viitoare mămică. La numai un an de când l-a cunoscut, hotărâtă, fata l-a dus pe fostul soţ al Danei Sota la altar şi la începutul anului viitor îi va aduce pe lume şi primul copil.

Beatrice Tican, milionara lui Pepe

Bruneta a intrat în atenţia opiniei publice în momentul în care a fost cuplată cu Pepe. Cei doi au fost văzuţi destul de des împreună, s-a speculat că ar fi plecat şi într-o vacanţă romantică în Spania. Şi lor le-a plăcut să se joace de-a iubiţii şi nu s-au obosit să nege sau să recunoască idila. Şi cum Pepe a fost în ultima vreme un personaj extrem de mediatizat, era normal ca şi femeia de lângă el să fie în centrul atenţiei. Aşa s-a descoperit că tânăra are 19 ani, este model şi vine dintr-o familie cu o situaţie financiară mult peste medie, care are afaceri în construcţii, energie şi imobiliare. Cei doi s-au cunoscut acum 3 luni, când Beatrice l-a invitat pe artist să-i cânte la o petrecere.

Olivia Leşu, noua Bianca din viaţa lui Cristea

O nouă brunetă se agaţă de Adrian Cristea ca să ajungă vedetă. Numele ei este Olivia Leşu şi este model. Chiar dacă fotbalistul de la U Cluj şi-a rugat noua cucerire să fie discretă deocamdată, să nu strige în gura mare că l-a cucerit cu farmecele ei, iată că tânăra nu a putut rezista şi şi-a informat prietenele nu numai că se iubeşte cu Adrian Cristea, ci şi cum se iubeşte.

Ramona Lăzuran, însărcinată şi săracă

Manechinul a început să apară pe primele pagini ale ziarelor din momentul în care a rămas însărcinată cu iubitul ei, impresarul Cristi Voicu. Acum situaţia s-a încins şi mai tare pentru că viitorii socrii nu cred că fiul lor este tatăl copilului pe care-l aşteaptă tânăra care, mai nou, este şi actriţă, după ce a apărut goală în pelicula "Bună! Ce faci?". Tânăra este foarte supărată că nu mai poate să muncească şi, deşi este o fire independentă, acum este nevoită să apeleze la banii iubitului ei.

Adina Barbu, singura piţipoancă făcută vedetă de o femeie

Bruneta a devenit cunoscută în România după ce a fost comparată cu Nicoleta Luciu. Ba mai mult decât atât, acum de când viitoarea mămică s-a cuminţit, Adina Barbu este denumită noua Nicoleta Luciu. Adoră să pozeze goală şi nu demult a fost protagonista unui scandal. Un fost iubit de-al ei a dezvăluit la TV că de fapt pe bruneta sexi o cheamă Adina Vasilica Ciuciu şi că are un copil pe care l-a abandonat. La vremea respectivă, Adina Barbu a recunoscut relaţia cu acest bărbat, dar a negat cu vehemenţă existenţa acestui copil: "Sunt dispusă să merg la orice medic ginecolog care să constate că nu am avut niciun avort şi nicio naştere până la vârsta asta".

Mariana Moculescu, fostă soţie decentă, actuală piţipoancă

Chiar dacă aparent, Mariana Moculescu a pierdut startul, iată că acum vine puternic din urmă. Nu mai are 20 de ani, dar se comportă ca piţipoancele care abia dacă au împlinit această vârstă. De la filmuleţe în care prestează cu spor sexul oral, până la scandaluri de proporţii cu foşti iubiţi şi declaraţii despre cât de minunat era ca amant Horia Moculescu, Mariana Moculescu îşi poate pune drepturi de autor pe toate. Mai nou aflăm cum a dezvirginat-o, la 19 ani, compozitorul Horia Moculescu. "Când a intrat in dormitor (acelaşi în care aveam să o concepem pe Nidia), pulpele mi se lipeau una de cealaltă, într-o licoare a dragostei, fricii şi dorinţei. Un amestec atât de puternic încât am făcut tot ce voia el. Am lăsat în urmă durerea scurtă pe care penisul lui mi-a provocat-o şi am vrut să văd ce e mai departe de aici. Horia se mişca în mine puternic, hotărât. Eu îi răspundeam ca şi cum aşa ar fi trebuit. Era ceva natural, eram unul, eram pereche. Când a terminat, s-a contorsionat tot, iar gura lui a scos un geamăt animalic, era plăcerea supremă. Aş mai fi vrut o dată. A plecat în duşul de după, iar eu, cu sperma lui încă în mine, am cules fiecare petală din cei 99 de trandafiri roz, pe care i-am făcut patul dragostei noastre". Pasajul apare în cartea "Mariana Moculescu, totul despre mine", un volum scris de Mara Bănică, citat de Click.