Vedete România: Frumoşi, bogaţi şi înşelaţi

20 Iulie 2011
Sunt frumoşi, tineri, cu mare succes la femei şi public şi totuşi doamnele din viaţa lor au considerat, la un moment dat, că ar fi bine să-i cam schimbe cu altcineva. Schimbatul ca schimbatul, dar ce te faci când cele două relaţii merg în paralel? În fiecare dintre cazurile despre care vom discuta mai jos s-a întâmplat acelaşi lucru. Persoana de sex feminin s-a decis să treacă într-o altă relaţie, fără a renunţa, însă, la cea pe care o avea deja.

Augustin Viziru şi-a scos soţia din apartamentul celuilalt bărbat

Chiar dacă părea că nimeni nu o să-i despartă pe Augustin Viziru şi pe Oana Mareş, mai ales că aveau o relaţie de peste zece ani de zile, iată că lucrurile nu au stat chiar aşa. Cu puţin timp înainte să anunţe oficial că divorţează, Oana Mareş a fost scoasă, la propriu, de soţul ei din apartamentul lui Cosmin Natanticu, coleg de trust cu Viziru. Atunci toată povestea a trecut ca un scurt foc de artificii, cele trei personaje implicate susţinând că sunt foarte buni prieteni şi că nu se pune problema de o relaţie. Iată că la puţin timp după, familia Viziru se destramă.

Pepe, "lucrat" luni bune

Latino Loverul s-a despărţit cu mare tam tam de femeia vieţii lui, aşa cum singuri declarau cei doi. Însă, aşa cum se ştie, femeia vieţii lui a decis la un moment dat că ar trebui să-l trădeze pe Pepe cu Tudy, un tânăr care se visa mare politician. După câteva luni de urmărire, Pepe a plecat de acasă. Ce s-a întâmplat după, ştie toată lumea. Povestea a ţinut primele pagini ale ziarelor câteva luni bune.

Cătălin Botezatu, trădat de propria operă

Din aceeaşi categorie a bărbaţilor cu de toate, înşelaţi de iubite, face parte şi Cătălin Botezatu. După ce a transformat-o în produsul de marketing perfect, după ce i-a făcut imagine şi i-a deschis uşile showbizz-ului din România, Bianca Drăguşanu l-a înşelat cu Adrian Cristea. După ce focul pasiunii dintre roşcată şi fotbalist s-a stins, relaţia s-a terminat, iar astăzi Bianca este tot în braţele lui Botezatu, chiar dacă numai profesional.

Vlad Luchian, înşelat de canotoarea Viorica Susanu

Un nou scandal amoros mocneşte zilele acestea. Canotoarea Viorica Susanu este acuzată de soţul ei, fostul canotor Vlad Luchian, că l-a înşeat. Ceea ce este şi mai revoltător este faptul că, după spusele bărbatului, relaţia extraconjugală ar fi început imediat după ce soţia sa a aflat că este însărcinată. În plus, se pare că zilele acestea trebuie să nască şi soţia amantului. "Mi s-a părut umilitor, jenant şi stupid pentru mine să mă cobor la un asemenea nivel, mai ales că respectivului trebuia să îi nască nevasta curând. Deci şi el şi-a înşelat nevasta în ultimele trei luni de sarcină, când trebuia să fie lângă ea. E josnic, efectiv! Au distrus ambele familii, şi pe a lui, şi pe a mea", ne-a declarat Vlad Luchian, profund dezamăgit de căsnicia cu Viorica Susanu.

Cristian Boureanu, schimbat cu naşul

Prima soţie a lui Cristian Boureanu, Irina, s-a simţit foarte atrasă de Sebastian Vlădescu, fostul ministru al finanţelor, naşul ei de cununie de altfel. În 2004, întors dintr-o călătorie în America, Cristi Boureanu a aflat că a fost trădat de soţie cu naşul de cununie şi a decis să pună capăt căsătoriei. Imediat după divorţ, Irina Boureanu şi Sebastian Vlădescu se căsătoresc, însă relaţia se destramă la câteva luni după aceea.