Vedete România: Cine-i mai sexy? Mama sau fiica?

27 Aprilie 2011

Fără doar şi poate, fiecare dintre noi am auzit cel puţin o dată zicala "Aşa mamă, aşa fiică". Fie că ne dorim sau nu, că ne place au ba, oamenii ne compară cu mamele noastre. Legea nescrisă a firii este ca fiica să arate mult mai bine decât mama, ajutată fiind evident de vârstă, de modă sau de statut. Există însă şi cazuri în care reciproca este, de asemenea, valabilă. Am ales astăzi să alăturăm 10 mame şi 10 fiice, rămând la latitudinea ta să hotarăşti care dintre ele este mai sexy.

Anastasia şi Ileana Lazariuc

Ambele artiste,  mama Anastasia Lazariuc (stânga, 58 de ani) şi fiica Ileana Lazariuc (29 de ani) sunt etalon de frumuseţe. Fiecare în stilul ei, cele două vedete s-au afirmat, în primul rând, datorită calităţilor fizice pe care le posedă.

Camelia şi Ioana Şucu

Mama Camelia Şucu (stânga, 46 de ani) este una dintre cele mai bogate femei din România, reuşind să construiască un adevărat imperiu financiar, alături de fostul ei soţ, Dan Şucu. La fel de interesantă este şi fiica ei cea mare, Ioana (24 de ani), care, încet, încet, îşi trasează propriul drum în lumea afacerilor din România.

Simona şi Ioana Dichiseanu

Mama Simona (stânga, 44 de ani) a renunţat la cariera muzicală atunci când a venit pe lume fiica ei, Ioana (24 de ani), copilul rezultat din căsnicia cu actorul Ion Dichiseanu.

Mărioara şi Oana Zăvoranu

Chiar dacă între cele două a existat un război ce a durat mai bine de 7 ani, iată că astăzi lucrurile s-au rezolvat. Mama Mărioara Zăvoranu a petrecut cel mai liniştit Paşte din ultimii ani, alături de fiica ei, Oana Zăvoranu (38 de ani).

Veronica Bulai şi Monica Columbeanu

Veronica Bulai, mama Monicăi Columbeanu (24 de ani), a devenit cunoscută imediat ce fiica ei a născut-o pe Irina. Multe poveşti s-au croşetat în jurul acestui personaj care, în ciuda faptului că nu apare în permanenţă în faţa presei, are un cuvânt de spus în viaţa fostei Scorpii de la Izvorani.

Mioara şi Oana Roman

Mama Mioara Roman (71 de ani) reprezintă cel mai bun model în viaţă pentru fiica ei, Oana Roman (34 de ani). Aceasta este o mărturisire pe care a făcut-o chiar ultima, într-un interviu acordat cu câţiva ani în urmă.

Ioana Pavelescu şi Maria Marinescu

Puţini ştiu că actriţa Ioana Pavelescu (56 de ani) este mama designerului Maria Marinescu (33 de ani).

Gina Mocanu şi Delia Matache

Pasiunea pentru muzică este o genă moştenită în familia Deliei Matache. Acest lucru este demonstrat în ultimii ani de colaborările pe care le are artista (29 de ani) cu mama sa, Gina Mocanu (foto stânga).

Dana şi Julie Săvuică

Mama Dana Săvuică (41 de ani) şi fiica ei, Julie (17 ani) au o relaţie specială. Tânăra spune că mama ei îi este cea mai bună prietenă şi că atunci când are nevoie de un sfat aceasta este prima la care apelează.

Nico şi Alexandra Matei

Mama Nico (41 de ani) se preocupă intens de cariera fiicei ei, Alexandra (21 de ani), care acum face primii paşi în showbizz-ul românesc.