Vedete România: 9 gafe colosale la nunta lui Borcea

30 August 2011
Aşa numita nuntă a anului, marele eveniment organizat de familiile Borcea şi Becali a reuşit să blocheze duminică o parte din România. Pe unii dintre noi ne-a "lipit" de televizor, iar pe alţii ne-a blocat în trafic, pentru că s-a închis circulaţia la propriu când a ieşit pe stradă maşina care i-a dus pe miri la altar.

Această nuntă ultra discutată şi super pregătită a fost presărată din plin cu momente discutabile, dar şi cu gafe care au reuşit să facă deliciul audieţei. Despre acestea din urmă vom discuta astăzi, încercând să înţelegem de ce, în România, trebuie musai să demonstrezi că ai contul gras.

1. Mireasa Alina Vidican, cam palidă

Ori oamenii care s-au ocupat de imaginea ei nu s-au priceput deloc, ori ea nu a ştiut ce să ceară, ori luminile au fost de vină, indiferent de motiv, Alina Vidican a fost o mireasă extrem de palidă, cu nişte ochi extrem de negri şi cu nişte buze foarte roşii. Albu rochiei şi cu albul tenului a transformat-o, parcă, în femeia de gheaţă, învelită în mătase, dantelă, voal, cristale Swarovski şi perle.

2. Maşina lui Gigi Becali, cadou pentru fina Alina

Naşul mare, latifundiarul din Pipera, a fost darnic nevoie mare cu fina sa. Becali i-a dăruit acesteia maşina personală, un Rolls Royce de câteva sute de mii de euro bune, pe care, înainte, a dus-o la service pentru nişte reparaţii minore... de 35.000 de euro. Sigur, ar fi vrut să-i facă cadou chiar o maşină nou-nouţă, însă nu a mai avut timp să-i comande una. "I-a plăcut maşina mea. Păi când aveam timp să fac comandă? Şi i-am zis, 'dacă îţi place, ţi-o dau'".

3. Maşină de sute de mii de euro şi pantaloni scurţi

Aceasta a fost imaginea pe care a prezentat-o Gigi Becali duminică dimineaţă, înainte de marele eveniment. Grăbit, probabil să-şi cadourisească fina, finanţatorul Stelei a uitat de etichetă, atât de importantă pentru el, din moment ce a ales să-şi achiziţioneze 4 costume pentru această ocazie. În pantaloni scurţi şi cu aceeaşi vervă cu care ne-a obişnuit, Becali s-a postat dis de dimineaţă la poarta mirilor pentru a le da maşina.

4. Uite voalul cum se duce...

Momentul s-a petrecut chiar la intrarea în curtea bisericii când mireasa a uitat căt îi este de lung voalul Dior şi a luat-o "la sănătoasa" spre lăcaşul de cult. Stop, însă, că voalul s-a împotrivit, noroc că a fost naşa pe fază şi a scos-o din belea.

5. Gigi Becali, ieri familist, azi părtaş la o nuntă născută dintr-un adulter

Dragostea e mare şi nimeni nu o poate contesta, dorinţa de a le fi alături este, de asemenea, alegerea fiecăruia, însă este uşor ciudat să-l vezi pe Gigi Becali, credinciosul Gigi Becali, implicat într-o nuntă unde mirii au trăit în păcat mai bine de 8 ani de zile.

6. Mireasa cu chiloţii la vedere

Chiar dacă nu am asistat la nunta Biancăi Drăguşanu sau a Danielei Crudu, domnişoare care ne-au făcut de multe ori cunoştinţă cu... dedesubturile lor, iată că şi aici am avut parte de chiloţi. Au fost ai miresei, iar momentul a fost atent pregătit de mire care, în timpul valsului, şi-a luat soţia în braţe, lăsând astfel la vedere ceea ce numai el ar trebui să vadă. Vezi aici video

7. Alina Vidican, "Kate de România" ieşită la balcon

Ca o doamnă de Dinamo aşa cum este acum Alina, fostă Vidican, inspirată de Catherine, Ducesa de Cambridge, a ieşit la un moment dat la balcon ca să-şi salute "supuşii". Printre aceştia au fost Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt, Vasile Turcu, Mitică Dragomir, Mircea Sandu, Adrian Năstase cu soţia şi Adrian Videanu, cu soţia.

8. Papionul lui, mândria "Dinamo-ului"

Este vorba, bineînţeles, de mirele Cristi Borcea care, deşi supărat că echipa lui a ratat calificarea în Europa League, nu s-a putut abţine să nu-i poarte culorile. Aşadar, dacă până acum eram obişnuiţi să vedem mirele cu papion negru, iată că finanţatorul echipei Dinamo Bucureşti a ales unul roşu ca focul. Să fie doar dragostea pentru echipa de fotbal sau şi frica de deochi?

9. Bodyguarzi aleşi pe sprânceană şi tocmiţi pe bani grei

Dacă treceai duminică prin Pipera nu ştiai exact dacă a fugit Elena Băsescu cu Syda sau dacă se pregăteşte de aterizare Barack Obama, pentru că desfăşurarea de forţe era impresionantă. 30 de indivizi fioroşi, cu cefele groase, îmbrăcaţi în costume negre, cu ochelari de soare şi cu staţii de emisie recepţie. Erau bodyguarzii tocmiţi să le asigure paza mirilor şi naşilor. Au blocat circulaţia pe bulevard, au oprit maşini în trafic totul ca mirii Borcea şi naşii Becalii să nu se simtă incomod sau să nu fie în pericol.