Vedete România: 8 topmodele cu pile

23 Noiembrie 2011
Elena Băguci şi Catrinel Menghia au devenit topmodele de podium internaţional pe considerente învechite şi demodate, spun gurile rele din România. Astăzi poate fi oricine fotomodel dacă ştie la ce uşă să bată. Standardele 90/60/90 aproape că nu mai au nicio importanţă, acum în prim plan fiind abilităţile de comunicare pe care le ai cu bărbaţii bogaţi sau gradele de rudenie pe care le ai cu persoanele influente din show-bizul autohton.

Julie, mânată de la spate de mama, Dana Săvuică

Are 17 ani şi o mamă celebră. De fapt, cel de-al doilea element a ajutat-o pe Julie să devină model. Debutul ei a avut loc în 2010, la Festivalul de Modă de la Iaşi, unde adolescenta a prezentat pentru designerul Stephan Pelger. "Stephan e unul dintre designerii cei mai creativi din noua generaţie, iar hainele lui o definesc foarte bine pe Julie. Le-am făcut cunoştinţă, s-au înţeles de minune, iar Stephan i-a propus fiicei mele să defileze în cadrul show-ului său de la Iaşi", povesteşte Dana Săvuică.

Alexandra Matei, fiica celebrei sale mame - Nico

Sunt 3,4 ani de când Alexandra a intrat în vizorul presei mondene. Frumuseţea ei a atras atenţia de la început, dar şi mai mult a atras atenţia numele ei - Alexandra Matei. Acesta din urmă i-a deschis o sumedenie de uşi, iar una foarte importantă este contractul semnat cu Adriana Agostini, un brand de bijuterii pentru care lucrează de multă vreme.

Moni Gabor, împinsă de la spate de viitorul soţ

Când a venit de la Bacău, Moni Gabor era o adolescentă frumuşică şi atât. Întâlnirea cu Irinel Columbeanu i-a deschis porţi la care nici nu visa. A devenit peste noapte una dintre clee mai bine cotate modele din România şi câteva luni mai târziu, una dintre cele mai distinse soţii de milionar. Cătălin Botezatu a confirmat, dacă mai era nevoie, teoria conform căreia Moni Gabor este un produs Irinel Columbeanu. "Dacă nu ar fi Irinel n-aş include-o pe Monica în prezentări", a spus designerul la un moment dat.

Ramona Gabor, produsul surorii ei

Surorile Gabor sunt exemplul clar de ajutor în familie. Nici nu se instalase bine la Izvorani, că Moni a reuşit să-i găsească job-uri şi surorii ei mai mici, Ramona. Succesul a intârziat să apară în cazul ei pentru că, aşa cum ştim, Ramona a avut nevoie de câteva ajustări chirurgicale, ca să corespundă standardelor minime cerute. Ramona a reuşit până la urmă să devină un model de... succes.

Natalia Mateuţ, fiica unui important fotbalist

Fiica fostului internaţional Dorin Mateuţ, Natalia, este frumoasă şi ajutată din plin de numele tatălui ei. Un nume pe care, dacă ne aducem bine aminte, l-a cam făcut de râs vara trecută din cauza incidentului din Olanda. Tânăra a fost arestată împreună cu iubitul şi câţiva amici din cauza faptului că au fost prinşi făcând cumpărături cu carduri false. Din fericire, bruneta a scăpat, şi-a continuat în ţară meseria de model, dar a reuşit să devină şi reporter TV.

Maria Anghel, ajutată de memoria unchiului ei, Nicolae Dobrin

Blonda pare a fi noua revelaţie a modelling-ului din România. Este nepoata lui Nicolae Dobrin şi i-a făcut numai bine acest nume, ea reuşind într-un timp foarte scurt să prindă o sumedenie de job-uri. A fost plecată timp de 6 ani în Spania, dar a revenit pe plaiurile mioritice ca să participe la evenimentul STOP VIOLENŢEI PE STADIOANE! şi de aici a început totul.

Adelina Pestriţu, produs marca Vârciu

Nimeni nu o cunoştea pe bruneta din Câmpulung până acum 2 ani când a devenit soţia lui Liviu Vârciu. Frumuseţea ei a venit la pachet cu numele Vârciu şi asta i-a facilitat accesul într-o lume la care multe fete visează, dar puţine reuşesc să ajungă. Chiar dacă relaţia lor s-a deteriorat şi s-a ajuns chiar şi la divorţ, astăzi, Adelina Pestriţu a reuşit să rămână pe prima pagină a ziarelor şi în grila de programe cu o emisiune la Kanal D.

Bianca Drăguşanu, marca Botezatu

Aşa cum sunt cămăşile şi lenjeria intimă marca Botezatu, aşa este şi Bianca Drăguşanu. Hunedoreanca şi-a dorit dintotdeauna să devină celebră, acest lucru recunoscându-l şi ea. S-a operat, ajustat, cosmetizat pe alocuri şi a avut norocul, forţat sau nu, să-l cunoască pe Botezatu. Aici a avut loc declicul care a transformat-o pe Bianca în una dintre cele mai cunoscute asistente TV şi unul dintre cele mai căutate şi scumpe manechine.