Vedete România: 7 copii care şi-au făcut părinţii de râs

5 Martie 2012

Ce-o fi oare în sufletul părinţilor care-şi văd copiii maimuţărindu-se la TV? Ce-o fi oare în sufletul tatălui care-şi ştie copilul internat într-o clinică de dezintoxicare?  Cu siguranţă că personajele despre care am vorbit mai sus sunt uşor de identificat, însă nu sunt singurele. Vom discuta despre 7 astfel de exemple de vedete care dintr-un motiv sau altul şi-au făcut părinţii de râs.

Sânziana Buruiană provine dintr-o familie respectabilă

Chiar dacă atunci când apare la televizor este doar o piţipoancă cu sânii la vedere, unghii false şi buze siliconate, trebuie menţionat faptul că Sânzi Buruiană provine dintr-o familie cu oameni de vază. Bunăoară, mama este judecător, iar tatăl înalt funcţionar în Ministerul Economiei. Nu de puţine ori, domniţa blondă şi-a pus părinţii în situaţii mai puţin plăcute. "Mama şi-a dat seama că am inclinaţii artistice şi m-a dus de mică la cursuri de teatru. Mă lasă să fac ce vreau, dar m-a îndrumat să merg la ASE, o facultate serioasă. Şi când merg la emisiuni mă ceartă că îmi stric imaginea de dragul audienţei. Îmi spune că lumea îşi face o părere greşită", a povestit blonda pentru Cancan.

Pe Elena Băsescu "succesurile" au pus-o într-o lumină proastă

Mezina preşedintelui Traian Băsescu este, fără doar şi poate, un personaj. A trecut cu o uşurinţă incredibilă de la modă la politică, de la podium la Parlamentul European. Dacă în prima locaţie vocabularul nu-i era pus deloc la încercare, se pare că cea de-a doua a răzbunat toate lunile de tăcere dinainte. Există puţine ocazii în care Elena Băsescu să nu fi greşit flagrant în momentul în care a încercat să transmită gândurile în faţa unui auditoriu mai mare sau mai mic.

Există nenumărate exemple care să demonstreze cele spuse mai sus, dintre acestea:

"Am insistat să iau parte la această dezbatere deoarece provin dintr-o ţară asupra căreia se fac presiuni pentru reluarea adopţiilor internaţionale şi modificarea legislaţiei. Însă, în România, există mai multe familii doritoare să adopte decât copii adoptabili, iar legislaţia noastră, la care au participat şi experţi internaţionali, este în perfectă... coordonanţă cu cea europeană", a spus, la sfârşitul anului trecut, Elena Băsescu.

sau

Cea mai "de succes" gafă a fost, fără îndoială, afirmaţia sa din timpul unui interviu: "Poţi să ai şi eşecuri, poţi să ai şi succesuri", care s-a transformat ulterior într-o adevărată marcă EBA.

sau

Elena Băsescu s-a referit la finala UEFA Europa League, care va fi găzduită de Bucureşti în 2012, cu termenul "Euro clic", recunoscând totuşi că "nu mă interesează fotbalul", explică EVZ.ro. "Îmi place că vom organiza acest "Euro Clic", dar ar trebui să se facă mai mult şi pentru celelalte sporturi", a conchis tânăra.

Oana Zăvoranu i-a distrus reputaţia afaceristei Mioara Zăvoranu

Despre existenţa Mioarei Zăvoranu trebuie să recunoaştem că am aflat de la fiica, Oana. Ea a devenit celebră, urmând ca, mai apoi, să o tragă şi pe mama ei în această lume ingrată uneori. Din păcate însă liniştea Zăvorancelor a fost distrusă de această notorietate care le-a eliberat parcă toate sentimentele negative. S-au certat, s-au blestemat, s-au înjurat, până când astăzi sunt din nou numai lapte şi miere. Cu ce preţ însă? Cu preţul ca mama, o femeie de afaceri destoinică din Afumaţi să-şi vadă fiica pe la vrăjitoare, prin spitale, leşinată prin cafenele sau la braţul amantului în timp ce soţul era la o cafenea... distanţă.

Simona Sensual provine dintr-o familie de savanţi

Chiar dacă imaginea pe care o promovează nu-i recomandă originile, toate informaţiile despre familia Simonei Sensual duc către o serie de oameni educaţi. Bunăoară, nu prea se ştie faptul că inginerul Pavel Suhoi, proiectantul celui mai performant avion de vânătoare din dotarea armatei ruse, este străbunicul tatălui blondinei. Valentin Suhoi, tatăl blondei, este un inginer cunoscut şi director la una dintre cele mai mari companii din ţară.
În plus, mama starletei este farmacistă şi deţine un pachet de acţiuni în cadrul unui lanţ de farmacii foarte cunoscut din Bucureşti. Oare ce părere au avut aceşti oameni despre episodul fierbinte consumat între Simona şi iubitul Maharu' în parc, anul trecut? Răspunsul îl dă chiar blondina...

"Nu-mi place să vorbesc despre familia mea. Părinţii mei au divorţat când eu eram foarte mică. În plus, mama nu este de acord cu lucrurile pe care le fac şi nu vreau să-i leg numele de meseria mea. Este adevărat că străbunicul tatălui meu este celebrul Pavel Suhoi, dar mai mult nu am ce să comentez", a declarat, pentru Cancan, Simona Sensual.

Andreea Tonciu îşi terorizează mama cu relaţia cu Mitea

"Câteodată sunt şocată de ceea ce se spune despre Andreea. De multe ori nu este adevărat ce se spune despre ea. Ea nici măcar nu merge de mână pe stradă cu iubitul ei şi nici nu se sărută în public. Nu este adepta sexului sălbatic". Aceasta a fost declaraţia pe care a dat-o mama Andreei Tonciu pentru Poveştiri adevărate. Oare cât de comod o fi pentru o mamă să discute despre felul în care îi place fiicei ei să facă sex? Acesta nu este primul moment în care bruneta şi-a pus mama într-o situaţie mai mult decât penibilă. Relaţia tumultuoasă pe care o are cu Nicolae Mitea i-a transformat familia Andreei într-un subiect de bârfă la TV, în ziare sau în mediul de afaceri acolo unde familia Tonciu deţine două florării, o firmă de pompe funebre şi o fabrică de lumânări.

Irinel Columbeanu şi-a făcut de ruşine părintele la bătrâneţe

Până la 47 de ani, Irinel Columbeanu a fost un copil model care asculta de tatăl său care l-a ajutat să facă afaceri. O dată cu căsătoria cu Moni Gabor, Irinel Columbeanu a început să fie un copil neastâmpărat care şi-a târât părinţii în scandaluri publice. Cel care a avut cel mai mult de suferit a fost tatăl milionarului din Izvorani, Ion Columbeanu, membru al nomenclaturii pe vremea lui Ceauşescu.

Marijuana şi-a distrus familia din cauza drogurilor

Povestea tristă creionată în jurul Danei Marijuana este probabil valabilă în cazul multor tineri din România. Consumul de droguri, desele internări pentru dezintoxicare şi problemele de sănătate pe care le are din cauza acestor substanţe i-au dezbinat familia. Tatăl vedetei este om de afaceri, deţine o mică fabrică de confecţionat bijuterii. Prestigiul şi orgoliu lui au fost distruse într-o clipă după ce apucăturile fiicei ei au devenit publice. A existat şi un episod plin de violenţă când vedeta şi-a acuzat tatăl, în direct la TV, că a bătut-o. Nici acum situaţia nu este prea roz, tatăl devenind aproape invitat permanent la emisiunile care dezbat situaţia prin care trece Dana Marijuana.