Vedete România: 6 ţinute kitsch

Zi de zi, vedetele de la noi mai fac câte ceva care ne lasă cu gura căscată de uimire şi de cele mai multe ori nu în sens pozitiv. Cam acelaşi lucru se întâmplă şi când vine vorba de hainele pe care le aleg, unele ţinute fiind adevărate exemple de înrămat cu titlul "aşa nu".

Iată câteva vedete care au ales la un moment dat să se îmbrace cât mai kitsch posibil:

Adelina Pestriţu


Un show de modă a transformat-o pe Adelina Pestriţu într-o adevărată caricatură. Îmbrăcată într-o rochie improvizată dintr-un sac de gunoi şi purtând o perucă roz electrizantă, Adelina a fost o adevărată încununare a kitsch-ului.

Bianca Drăguşanu

Bianca Drăguşanu şi Simona Sensual şi-au unit forţele pentru a îmbrăca pe rând, cea mai kitsch rochie. Cu toate că se urăsc şi nu suportă să fie comparate, cele două au ceva în comun: cele mai penibile alegeri vestimentare.

Fizz

Cum puteam să-l uităm pe Fizz, "devoratorul" de blănuri? Una dintre cele mai kitsch-oase apariţii din ultimii ani s-a întors, de această dată fiind mai mult dispus să-şi facă de cap în reality show-ul "Vaporul iubirii" decât în videoclipurile de prost gust cu care ne obişnuise.

Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu vrea cu orice preţ să fie în centrul atenţiei, chiar dacă asta înseamnă să se certe cu toată lumea, să facă pictoriale controversate sau să poarte cele mai aberante obiecte vestimentare, aşa cum apare în imaginea de mai sus.

Sânziana Buruiană


O piţipoancă "de top" trebuie să aibă o garderobă pe măsură. Blana verde, aşezată direct peste sutien, mărgele roşii, o altă blană, de data asta sub formă de căciulă şi ţinuta "senzaţională" e gata.

Monica Gabor


O imagine din trecut ne va aminti întotdeauna de unde a plecat Monica Gabor, fostă Columbeanu. Ţinuta ei de tip Pantera Roz se va întoarce mereu să o bântuie pe actualmente foarte eleganta Moni.