Vedete România: 6 tâmpenii făcute la început de an. Cine-i cel mai tare?

5 Ianuarie 2012
Nici nu a început bine anul şi vedetele se întrec în tâmpenii. Care mai de care, din dorinţa de a nu părăsi luminile rampei, ne şochează cu ieşirile lor mai mult sau mai puţin planificate. Fie că au decis să facă dezvăluiri uluitoare, fie că au găsit de cuviinţă să-şi demonstreze bărbăţia în cel mai pueril mod posibil sau că s-au gândit să-şi schimbe radical viaţa, personajele mondene nu ne lasă să ne plictisim.

1. Irinel Columbeanu se vrea primar de Capitală Europeană

Milionarul de la Izvorani a şocat opinia publică când, într-un mod mai mult decât original, şi-a anunţat dorinţa de a candida pentru postul de Primar General al Bucureştiului, pe Youtube. "Îndrăznesc să vă captez atenţia pentru câteva minute, mizând nu pe vreo curiozitate mondenă, ci numai şi numai pe înţelepciunea dumneavoastră. Fără afiliere la vreuna dintre formaţiunile politice ale ţării noastre, fără vreun suport favorizant din partea niciunui trust media, şi fără niciun fel de obligaţie faţă de un grup prezent sau viitor de interese private, ca simplu cetăţean al Bucureştiului, fără întrerupere în ultimii 52 de ani, am curajul de a mă înscrie în competiţia de a obţine din partea dumneavoastră încrederea viitorului primar al Capitalei în următorii patru ani. Numai aşa îmi pot permite să am îndrăzneala ca indiferent de vârstă pe care o aveţi să aveţi înţelpeciunea şi să faceţi un minimum efort civic, alegând ca probabil într-o zi liberă a acestui an să mergeţi la vot şi să votaţi numai cum vă va dicta atunci conştiinţa, dar altceva decât acelaşi trecut fardat". Iată cum Moni a ratat la mustaţă şansa să fie prima doamnă a Capitalei.

2. Brianna Caradja, o prinţesă... şocantă

Asupra blondei a planat întotdeauna o aură de mister, fie că vorbim despre legăturile ei cu oamenii de viţă nobilă, fie că vorbim despre viaţa ei personală. Acelaşi lucru se întâmplă şi astăzi, la numai câteva ore după ce femeia în vârstă de 50 de ani a declarat că este însărcinată. Acum, că sarcina vine la o vârstă nu tocmai potrivită nu mai este o problemă, s-au mai văzut cazuri, problema este că vine din partea unui personaj nu tocmai credibil din multe puncte de vedere... Mai târziu, însă, vedeta a revenit asupra discuţiei şi a completat mesajul: "Sunt însărcinată... să vă binedispun în fiecare zi! Asta era fraza completă :) :* cei care s-au prins şi râd non-stop de ieri :) Mulţumesc din suflet pentru urări, şi cer scuze, a fost doar o glumă între noi :)". Brianna a mai declarat că este însărcinată în urmă cu ceva timp, pe vremea când mărturisea că este fericită alături de avocatul american Perry Zizzi. Ulterior totul s-a dovedit a fi o afacere între cei doi, prinţesa oferindu-se să fie mamă purtătoare pentru copiii cuplului gay Perry Zizzi şi Lestat Monroe.

3. Gigi Becali, lasă fotbalul şi investeşte în raliuri?

Finanţatorul echipei Steaua Bucureşti a fost plin de elan anul acesta, de Sărbători. Nemulţumit de brânza oferită la hotel, Becali, priceput în ale oilor, a mers la cea mai apropiată stână unde s-a înfruptat din alimentul vieţii lui. Apoi, sărat bine, afaceristul s-a urcat în limuzina de zeci de mii de euro şi a făcut câteva drifturi la volan care i-au lăsat mască pe cei prezenţi la locul faptei. Asta da îmbărbătare pentru jucătorii roş-albaştrii.

VIDEO DEMENTIAL: Becali a facut drifturi si le-a dat IGNORE colindatorilor: Rupe tarnacopul, derbedeu bagabont pe www.sport.ro

4. Mădălin Voicu, răpus de mâncare şi de băutură

Fin cunoscător al chermezelor adevărate încă de pe vremea prieteniei cu Serghei Mizil şi cu Nicuşor Ceauşescu, Mădălin Voicu a făcut-o lată anul acesta. Deşi nu se aştepta, iată că şi în cazul lui trecerea anilor şi-a făcut simţită prezenţa şi l-a trimis fix pe patul de la Urgenţe, din cauza exceselor alimentare şi... alcoolice. "Am venit pentru că mă durea sub coaste şi, ca un om civilizat, vii la spital, nu stai acasă. Mi-a spus că e o criză de colecist. Mi-au făcut o ecografie, mi-au făcut o perfuzie şi acum m-am refăcut. Cred că de la atâta mâncare şi băutură şi stres am făcut o criză de colecist", a declarat politicianul pentru Click.

5. Adi Minune, lipsit de inspiraţie, remixează

Artist manelist cu zvâc până acum ceva vreme, astăzi Adi Minune nu se mai oboseşte să găsească rime, când poate să le ia gata găsite. Mai nou, lăutarul a găsit de cuviinţă să... împrumute câteva melodii celebre pe care le transformă, fără jenă, în manele. După "Man Down" şi  "I'm into you", piese cântate de Rihanna, respectiv Jennifer Lopez, Adi Minune s-a orientat către piaţa românească, manelizând piesa  "Sophie", a lui Maximilian.

6. Cristina Şişcanu nu prea se înţelege cu volanul

Acest lucru a fost descoperit de toţi bărbaţii care se aflau în jurul ei în dimineaţa zilei de ieri (4 ianuarie). Chiar dacă şi-a achiziţionat un automobil de buzunar, un Smart, soţia lui Mădălin Ionescu nu reuşeşte deloc să se înţeleagă cu el. Ieşită în oraş cu soţul, vedeta a intenţionat să-i arate acestuia ce abilă este într-ale condusului, dar nu s-a făcut decât de râs pentru că manevrele de dat cu spatele în pantă au fost ucigătoare pentru tânăra duduie.