Vedete România: 6 piţipoance pe plajă

16 Iulie 2011

Dacă în materialul "9 semne că eşti piţipoancă" îţi defineam oarecum acest statut, prezentându-ţi punctele forte sau must-have-urile, acum este bine să-ţi şi exemplificăm. În plus, vei vedea şi cum trebuie să te comporţi în această vară, în funcţie de... aptitudinile pe care le ai. Bucurându-ne de o paletă largă oferită de showbizz-ul autohton, am folosit "materia primă" de aici, scutind astfel "drumul" până peste Ocean. Din distribuţie: Bianca Drăguşanu, Adelina Pestriţu, Daniela Crudu, Laurette, Roxana Ionescu, Andreea Tonciu.

Bianca Drăguşanu şi Daniela Crudu, cu ochii pe pahar şi gând pe distracţie

Distracţia este miza pentru care luptă cele două asistente a lui Capatos. Atunci când vine vorba de cluburi, discoteci, terase, party-uri şi voie bună, cele două domnişoare apar negreşit. Dacă Bianca este genul luxos, glamour, uşor pretenţios care nu se dezlănţuie chiar de la început, Daniela este totalmente lipsită de inhibiţii. Să ne amintim când la un eveniment "patronat"  de stilistul Adrian Pescariu, Cruduţa a abdicat pe bază de alcool şi a adormit jumătate pe canapea, jumătate pe lângă.

Adelina Pestriţu face bani din orice

Fie că ne amintim de perioada de început, la Ibiza, fie că vorbim de acum, fosta soţie a lui Vârciu are un singur scop - banul, înţeles prea târziu de fostul component al trupei L.A. Aşadar, de fiecare dată când prinde ocazia, Adelina face bani pe litoral. Ori că încântă ochii privitorilor cu dansuri lascive, ori că promovează pastilele pentru potenţă, unde este rost de afacere apare şi fosta doamnă Vârciu.

Laurette, un foc greu de stins

Brăileanca e iubăreaţă din fire, iar asta vine să demonstreze zvonurile potrivit cărora în zona geografică de unde este ea, femeilor le place amorul mai ceva ca raţelor apa. Revenind, iat-o pe Laurette ce pasional îşi dezmiardă bărbatul semn că, dacă avem răbdare şi rezistenţă la caniculă, am putea aştepta şi urmarea.

Andreea Tonciu într-o permanenţă goană de publicitate

Chiar şi la plajă, fosta, actuala şi, mai mult ca sigur, viitoarea iubită a lui Mitea preferă să pozeze. Aflată într-o vacanţă exotică în Republica Dominicană, Tonciu l-a vrăjit pe iubitul pasional şi au încins o mică şedinţă foto. Asta, probabil, ca să nu-şi piardă antrenamentul atunci când va ajunge în ţară şi va spune din nou, doar de amorul artei, că s-a certat cu Nicolae.