Vedete România: 6 neveste disperate

25 Iulie 2011

Se spune că în spatele unui bărbat puternic stă o femeie puternică. Dar o nevastă disperată în spatele cui stă? Răspunsul pare să fie tot un bărbat puternic, dacă ar fi să ne luăm după exemplele pe care ni le pune la dispoziţie showbiz-ul autohton. Bunăoară, astăzi vom discuta despre femeiele care, după ce s-au căsătorit cu un bărbat puternic, bogat şi mereu în atenţia publicului au devenit nelipsite din peisaj şi uneori de temut.

Mariana Moculescu, factor de risc pentru infarct

Fosta soţie a lui Horia Moculescu este, de departe, una dintre cele mai disperate neveste. Problema se complică şi mai mult pentru că nici ea nu ştie care este cauza: banii, notorietatea sau nişte probleme de sănătate. Indiferent de situaţie, cert este că zilele acestea Mariana Moculescu apare la televizor cu tot felul de probleme şi declaraţii nedemne de o doamna de 40 de ani.

Oana Zăvoranu şi-a depăşit soţul la un moment dat

Oana Zăvoranu pare că se încadrează la mai multe categorii. Să ne aducem aminte că Oana Zăvoranu nu era chiar o supervedetă în momentul în care a devenit iubita şi mai apoi soţia lui Pepe. După ce şi-a schimbat statutul social, fiţele şi ifosele au venit la pachet. A existat o perioadă în care oriunde te duceai o auzeai vorbind pe ea sau auzeai vorbindu-se despre ea. Iar acest lucru îi plăcea cel mai mult.

Adriana Bahmuţeanu, bună de gură

Mulţi se tem să o supere pe soţia lui Silviu Prigoană. Este cunoscută deja capacitatea pe care o are Bahmu să-şi distrugă duşmanii. Îi toacă pe toate părţile, nu se teme de cuvinte şi nici de efectele pe care le-ar putea avea acestea. Sunt de referinţă emisiunile în care apare Adriana Bahmuţeanu şi se dezlănţuie, cum de referinţă sunt şi repetatele divorţuri şi căsătorii cu Silviu Prigoană şi apariţiile ei media care au transformat-o într-o nevastă naţională.

Andreea Marin, paznicul familiei

Despre soţia lui Ştefan Bănică Jr. se ştie că-i place să controleze şi să dirijeze tot. De la treburile casnice, până la afaceri, dar şi cariera soţului. Ea este cea care se ocupă direct de organizarea evenimentelor unde vedetă este artistul şi se ştie că nu este deloc uşor să lucrezi cu ea. Este o profesionistă desăvârşită, dar greu de suportat.

Anca Pandrea, creierul familiei

În momentul în care a izbucnit scandalul porno în care au fost implicaţi actorii Iurie Darie şi Anca Pandrea, apropiaţii au declarat că responsabilă pentru acest episod este exclusiv femeia. Atunci fiul lui Iurie Darie, Alexandru, a spus că tatăl lui suferă de o boală care îi face să fie uneori absent şi ireponsabil de actele sale, lăsând clar să se înţeleagă că vina exclusivă este a mamei sale vitrege. În plus, dacă stăm să ne uităm pe înregistrările cu cei doi efectuate de-a lungul timpului, o să vedem că, într-adevăr, cea care a fost întotdeauna în prim-plan, cea care a vrut să se facă auzită, a fost actriţa.

Monica Gabor, o soţie de coşmar pentru angajaţi

Atunci când a devenit soţia lui Irinel Columbeanu, Monica era retrasă, uneori chiar timidă. Cu timpul însă, o dată ce a început să acumuleze experienţă şi cunoştinţe, Monica Gabor s-a transformat în Scorpia de la Izvorani. Cei care au fost nevoiţi să suporte cel mai des toanele doamnei Columbeanu, pe atunci, au fost angajaţii care, la un moment dat, erau concediaţi pe capete.