Vedete România: 6 cupluri celebre din "epoca de piatră"

6 August 2011
Showbizz-ul din România a fost marcat la sfârşitul anilor '90, începutul anilor 2000 de o serie de poveşti de dragoste care, la vremea respectivă, au stârnit valuri de emoţie în rândul spectatorilor şi telespectatorilor. Era o perioadă când încă sentimentul exista cu adevărat în acest monden care, de-a lungul timpului, s-a schimbat extrem de mult. Acum altele unt premisele chiar şi într-o relaţie care, teoretic, ar trebui să fie de dragoste.

Să rememorăm, aşadar, care sunt iubirile ce au rămas încă în amintirea publicului, chiar dacă partenerii au luat-o fiecare pe drumul lui.

Lucian Viziru şi Catrinel Sandu

S-au îndrăgostit în 1999, au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizz-ul românesc, părea povestea de dragoste perfectă, indestructibilă. Iată, însă, că în 2004 cei doi şi-au spus Adio. "Deşi amândurora ne pare rău şi deşi am sperat că lucrurile se vor redresa şi vor fi ca înainte, din punctul meu de vedere povestea noastră a luat sfârşit şi nu se mai poate repara nimic. Catrinel este o fată cum rar întâlneşti în ziua de azi, dar fără să ne dam seama s-a creat o distanţă între noi care ne impiedică să mai fim împreună şi să fie ca la început.", declara Lucian Viziru la momentul acela. După despărţire, cei doi nu au reuşit să păstreze o relaţie de prietenie, drumurile lor despărţindu-se definitiv. Catrinel Sandu s-a căsătorit cu tenismenul Gabriel Trifu şi împreună au o fetiţă de 2 ani, Sara Maria, iar Lucian Viziru s-a căsătorit, anul trecut, cu fosta lui colegă de bancă din liceu, Ema, iar anul aceasta a devenit tăticul unui băieţel superb, Mihai Adrian.

Dinu Maxer şi Nicoleta Luciu

Ea era un fotomodel care a câştigat concursul Miss România 1999, el era component al trupei AXXA. S-au cuplat în 1997, iar relaţia lor, una care părea extrem de sudată, a durat 8 ani de zile. În 2005 cei doi s-au despărţit, evenimentul provocând un adevărat iureş în showbizz-ul românesc pentru că nimeni nu se aştepta la o asemenea veste. După patru ani de la despărţire, în 2009, Nicoleta Luciu a dezvăluit secretul separării de fostul iubit: "Când eram cu Maxer, el era foarte gelos. Nu conta ce făceam sau ce aş fi putut face, el era gelos şi îmi dădea o stare de nesiguranţă care mă făcea şi pe mine să mă simt geloasă. Dar atunci nu ştiam. Toate femeile din familia mea au rămas cu bărbaţii lor, indiferent de ce le-au făcut. Aşa credeam şi eu că trebuie să fie. Eram cu Maxer şi trebuia să rămân toata viaţa cu el". Acum fiecare este pe drumul lui: Dinu este căsătorit cu Deea şi cei doi au un băieţel de câteva luni, iar Nicoleta Luciu are o relaţie cu afaceristul Zsolt Csergo, un băieţel de 2 ani şi tripleţi pe drum, doi băieţi şi o fetiţă, care vor veni pe lume în luna septembrie.

Cornel Păsat şi Oana Roman

Ea era fiica primului ministru al României, Petre Roman, iar el era un băiat tânăr, frumos, striper. Povestea lor de dragoste a durat 7 ani de zile, deşi, la momentul de debut al relaţiei, nimeni nu-i dădea şanse. Mulţi ani mai târziu, Oana Roman dezvăluie motivele separării lor, acestea fiind legate strict de dorinţa lui Cornel de a avea un copil, dorinţă neîmpărtăşită la vremea respectivă şi de iubita lui, lucru pe care astăzi îl regretă nespus. "În perioada în care eram cu Cornel am făcut trei avorturi pentru că nu îmi doream copil. Am fost o proastă, regret că am făcut aşa ceva", declara Oana Roman în sezonul trecut al emisiunii "Un show păcătos".

Irinel Columbeanu şi Anna Lesko

Ea era o tinerică dornică de afirmare, el era un potent om de afaceri. S-au văzut pentru prima dată în 1996 când basarabeanca venise la Constanţa împreună cu trupa de balet în care activa. Ziarele din vremea respectivă titrau că Irinel s-a îndrăgostit atât de tare de Anna că nu a mai lăsat-o să plece în Moldova, luând-o cu el la Bucureşti. Din acel moment, timp de 8 ani, cei doi au trecut drept un cuplu mai mult decât solid, dar un cuplu care a preferat să nu se afişeze foarte mult. Mediatizarea a început în anul 2001 când Anna şi-a început cariera în muzică. Despărţirea celor doi a avut loc în anul 2004, presa vehiculând atunci că de vină ar fi relaţiile extraconjugale pe care le aveau amândoi. Anna era văzută din ce în ce mai des la braţul lui Marian Ionescu, de la Direcţia 5, iar Irinel făcuse deja o nouă descoperire, pe tânăra Blanche. Chiar dacă nu mai formează un cuplu de mai bine de 7 ani, Anna continuă să vorbească foarte frumos despre fostul ei iubit: "Este dornic să-ţi ofere şi luna de pe cer doar ca să fii fericită".

Adrian Mutu şi Alexandra Dinu

El era unul dintre cei mai buni fotbalişti din România, unul dintre cei mai frumoşi burlaci, ea era o blondă la locul ei, prezentatoarea emisiunii "Promotor", de la Pro TV. În 2001, după numai 6 luni de relaţie, cei doi s-au căsătorit, reuşind să organizeze evenimentul anului, asupra căruia au fost aţintite toate privirile. În 2002 a venit pe lume fiul lor Mario, însă în 2003 relaţia celor doi s-a destrămat, urmând un divorţ dureros şi scandalos. "Când am decis să devin soţia lui Adrian, a fost vorba despre exuberanţa unei iubiri de tinereţe. În plus, m-am căsătorit după doar şase luni şi cred că nu e o perioadă suficientă pentru a pune bazele unei căsnicii solide. Eram gazda emisiunii 'ProMotor', iar Adrian trebuia să fie invitat în emisiune. Până la urmă, filmarea nu s-a mai făcut, însă noi ne-am îndrăgostit unul de celălalt, iar după şase luni făceam deja nuntă. Am renunţat chiar şi la un rol principal într-un film american ce se filma la Buftea", povestea ea acum câteva luni la Happy Hour.

Liviu Vârciu şi Jojo

Probabil că puţină lume îşi mai aduce aminte, însă fostul component al trupei L.A. a trăit o poveste de dragoste scurtă, dar intensă cu Jojo. Relaţia a durat doar câteva luni, în 2000, suficient timp ca Jojo să apuce să-şi tatueze numele lui Liviu pe degetul inelar, desen care există şi acum. Deşi nu prea se mai vorbeşte despre această relaţie, Liviu îşi aminteşte în stilul caracteristic de iubirea lui pentru Jojo: "Este cunoscut faptul că mie îmi plac brunetele, deşi am iubit şi blonde. Recunosc însă că atunci când văd o blondă cu buzele umflate mă gândesc la filme porno. În perioada în care am fost cu Jojo am fost un bărbat mândru. Cine mai avea atunci iubită cu silicoane? Nimeni. Mă consideram tare şmecher", a declarat Liviu Vârciu la o emisiune TV.