Vedete România: 5 motive de scandal între părinţii şi copiii din showbiz

26 Martie 2012
Diferenţele de mentalitate între generaţii stau, de cele mai multe ori, la baza scandalurilor dintre părinţi şi copii. Orice copil, indiferent de cât de educat, supus, ascultător ar fi, s-a certat cel puţin o dată cu părinţii. De cele mai multe ori aceste conflicte se rezolvă în familie şi toată lumea uită de ele. Ce se întâmplă, însă, atunci când una dintre părţi este vedetă? Sigur, ies normalele scântei, numai că în cazul lor acestea ajung şi în presă.

Jale mare în Clejani. Margherita vrea silicoane

Ioniţă din Clejani este pus la zid de soţie şi de fiică. Iniţial, artistul nici nu vroia să audă de această intervenţie, acum parcă s-a mai îmbunat. Dar, indiferent de părerea tatălui ei, Margherita este hotărâtă să meargă până la capăt. "Sunt foarte hotărâtă să fac operaţia. Trebuie să scap de acest complex. Am să ascult sfatul medicului. Mâine fac operaţia", a spus tânăra. "Eu spun că nu are nevoie. Chiar nu-i trebuie aşa ceva. Dacă ea asta vrea, eu nu mai zic nimic. Sunt foarte multe riscuri", spune, pe de altă parte, tatăl.

Oana Zăvoranu şi-a atacat mama pentru avere

Războiul dintre Oana Zăvoranu şi Mărioara este deja cunoscut de toată lumea. 8 ani de procese, 8 ani de jigniri, 8 ani de plângeri penale, 8 ani de blesteme. Nici una, nici cealaltă nu s-a lăsat mai prejos, fiecare alegând de fiecare dată când a avut ocazia să-şi exprime... dragostea pe care o simte pentru cealaltă. "Îmi place că te faci de râs! Eşti disperată! Te comporţi atât de josnic! Ce bine îmi pare că-ţi fuge pământul de sub picioare! Hai, diavol mic ce eşti! Zi! Zi! Sunt dispusă să scot toţi dracii din tine! Eu am să te bag în puşcărie unde ţi-e locul! Puşcăria ta este să-ţi iau banii!", urla, la un moment dat, Oana Zăvoranu către maică-sa, în timp ce aceasta venea cu replica. "Eşti o nemernică! Proasto, năpârco ce eşti, handicapato mintal ce eşti! Oana, să termini cu minciunile tale, că nu ai luat bani de la mine! Să se aleaga praful de emisiunea asta dacă mai apari mult în ea şi minţi şi vorbeşti urât de mine!".

Andreea Tonciu nu se înţelege cu părinţii din cauza iubitului

Din cauza relaţiei cu fostul fotbalist Nicolae Mitea, în familia Andreei Tonciu nu este linişte. Părinţii brunetei consideră că băiatul nu este potrivit pentru fiica lor şi se bucură de fiecare dată când aceasta anunţă că s-a despărţit de el. Din păcate, însă, bucuria nu durează foate mult pentru că Andreea revine la sentimente mai bune şi îl iartă pe sportiv. La începutul acestui an s-a consumat un nou episod scandalos între brunetă şi părinţii ei. "Sunt foarte tristă. Ca de obicei, Andreea iar m-a supărat. După cum ştiţi, ea are o soră mai mică, de 11 ani, care a fost în vacanţă, şi ea nu a binevoit să stea deloc cu cea mică. A stat tot timpul plecată la iubitul ei.

De o săptămână nu i-am mai răspuns la telefon. Mă întristează faptul că nu mai e lângă mine, pentru că am momente în care chiar am nevoie de ea. Mi se pare o prostie ca, atâta timp cât nu eşti un om căsătorit, nu ai o familie, să nu stai deloc pe acasă. Eu  nu îmi doresc să o văd căsătorită, pentru că este mică. I-am spus să se căsătorească la 30 de ani"
, a declarat mama Andreei Tonciu în emisiunea "CanCan TV", de la Kanal D.

Gabriela Cristea, dată afară din casă de familie

Moderatoarea emisiunii "Draga mea prietenă" de la Kanal D trăieşte o adevărată dramă de câţiva ani buni. Relaţia dintre ea şi familia ei nu există şi, în timp ce tatăl său dă vina pe ea, spunând că nu o interesează nimic ce are legătură cu el, bruneta se apără. "Am fost un copil nedorit şi am simţit asta toată copilăria mea. Orice făceam nu era bine. Mi s-a povestit chiar că mama a vrut să mă lepede, dar nu s-a putut. La 18 ani, mama şi tata m-au dat afară din casă. Mi-aduc aminte că tocmai câştigasem un concurs la TVR de coprezentator la 'Cerbul de Aur'. Mi se părea că toată lumea e a mea şi eram foarte fericită. Am vrut să împărtăşesc bucuria şi cu părinţii mei, care nu numai că n-au înţeles, dar în aceeaşi seară mi-au pus bagajele la uşă şi m-au dat afară, spunându-mi că n-au nevoie de o curvă la ei în casă. Nu înţelegeam cu ce greşisem, nu făcusem nimic de care să-mi fie ruşine. Apoi am înţeles: voiau să mă mărite cu un băiat pe care-l aleseseră ei şi erau furioşi că eu nu doream", declara bruneta, în mai 2010, încercând să explice cumva problemele pe care le are cu familia ei.

Nicoleta Luciu şi-a abandonat tatăl pentru că are probleme cu băutura

Deşi nu doreşte să vorbească foarte mult despre acest subiect, se ştie că Nicoleta Luciu a avut o copilărie tristă, udată din plin de alcoolul băut de tatăl ei. "Când ştiam că trebuie să ajungă tata acasă, ascundeam tot ce credeam că ar putea folosi ca să o lovească pe mama, cum ar fi cuţitele sau toporul. Ne retrăgeam fiecare în camera lui, nici lecţiile nu mai puteam să le facem. Seara nu puteam să aprindem lumina pentru că ne spunea că nu are bani să-l plătească. Mă trezeam la 3 dimineaţa să-mi fac lecţiile pentru şcoală. Îmi era foarte frică de el", povestea vedeta acum câteva luni. "De când am luat hotărârea că nu mă mai interesează ce face, nu l-am mai ajutat. Înainte, mi se făcea milă şi mă impulsionam să mă duc să-l ajut, dar numai când îl vedeam beat mă opream. Au fost momente în care eu nu aveam bani pentru mâncare, dar el avea pentru băutură", a conchis Nicoleta Luciu.