Vedete România: 5 mame disperate să fie sexy la scurt timp după ce au născut

Foarte multe vedete reuşesc să scape rapid de kilograme în plus, vergeturi, celulită, sâni lăsaţi şi toate transformările neplăcute din timpul sarcinii. La numai câteva săptămâni după naştere îşi fac apariţia în public în ţinute foarte sexy stârnind invidia proaspetelor mămici "de rând", care nu-şi permit să apeleze la tratamente şi intervenţii de ultimă oră.

Dar invidia lor nu este justificată, având în vedere chinurile prin care trec vedetele pentru a şterge cu buretele urmele lăsate de sarcină. Iată cinci vedete de la noi obsedate să fie sexy imediat după ce au născut:

Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu a slăbit 22 de kilograme în primele trei luni de la naşterea tripleţilor. Dar vedeta nu este mulţumită cu acest rezultat şi vrea să facă tot ce-i stă în putinţă ca să fie iar o divă supersexy. Iar pentru că în prezent sânii sunt cei care o nemulţumesc, a decis să facă o operaţie care să le redea fermitatea:

"Este o operaţie cu laser de ultimă tehnologie şi constă în reconstrucţia sânilor printr-un implant care îmi va păstra aceeaşi cupă D, dar care îmi va umple partea de sus a sânilor. După operaţie, sânii vor fi mai fermi. Am alăptat până la două luni. Acum nu mai alăptez, aşa că doctorul mi-a spus că pot să fac operaţia în această perioadă", a declarat Nicoleta Luciu pentru Click.

Vedeta a apelat la un chirurg estetician şi pentru a scăpa de grăsimea de pe şolduri şi abdomen.


Anamaria Prodan

Şi Anamaria Prodan s-a grăbit să-şi refacă organismul după ce le-a născut pe cele două fiice ale sale.

"Am făcut doar o ridicare de sâni. Am alăptat şi din cauza asta sânii mi se lăsaseră. Mi-au băgat o proteză sub muşchi. De obicei, o asemenea intervenţie trebuie făcută după ce termini cu alăptatul", a declarat impresara pentru Click.

În 2008, chiar înainte de a rămâne însărcinată cu micuţul Laur junior, Anamaria Prodan şi-a mai făcut o operaţie de ridicare şi micşorare a bustului la Timişoara.

Laurette

Laurette a născut pe 9 decembrie o fetiţă, iar după numai o lună a şi apelat la tratamente pentru scoaterea vergeturilor de pe burtă, cauzate de sarcină. Din păcate pentru ea, tratamentele cu laser au dat greş şi i-au provocat arsuri de gradul 2 şi 3 pe abdomen.

"S-ar putea să rămân cu cicatrici. Nu mi se pare normal ce mi s-a întamplat. Eu m-am dus acolo să mă fac bine, nu să ajung mai rău decât am fost. Avocatul meu se va ocupa de toate procedurile", a declarat Laurette la Cancan TV.

Daniela Gyorfi

Daniela Gyorfi a adus pe lume o fetiţă în toamna anului trecut. Imediat după naştere, vedeta a recurs la o cură de slăbire criminală, bazată pe apă şi fructe. Rezultatele s-au văzut rapid, dar riscurile pentru sănătate au fost extrem de mari.

"Nu pot spune că am ţinut dietă. Pur şi simplu nu am mâncat. M-am înfometat. Spun sincer că, dacă vrei să scapi de burtă, asta este singura variantă. Eu beau o zi numai apă, a doua zi mănânc pepene roşu, apoi iar beau apă, următoarea zi mai mănânc ceva, o banană, o salată. A funcţionat, la mine a dat rezultate. Mă simt bine, n-am leşinat, pentru că am multă activitate. Doar glicemia îmi e scăzută", a declarat artista pentru Click.

Jojo

Şi Jojo a făcut tot ce i-a stat în putinţă să slăbească înstant după naştere. Şi a reuşit. În numai o lună a revenit la greutatea pe care o avea înainte de a rămâne însărcinată.

"Am avut pur şi simplu grijă să mănânc ceea ce trebuie: carne slabă, salate, fructe şi multă apă. În plus, am apelat la masaje şi la tratamente corporale speciale pentru recăpătarea tonusului muscular şi al pielii. Am început uşor, uşor să fac şi sport. Curând mă voi întoarce la sala de fitness şi voi relua orele de jogging", a declarat Jojo pentru Realitatea.net.

MAI MULT DESPRE: nastere, sarcina, vedete, tratamente, mame