Vedete România: 11 poze "tâmpite" pe Facebook

6 Iunie 2011

Isteria Facebook le-a cuprins şi pe vedete. Dacă vrei să vezi ce-au mai făcut în ultima vreme, unde s-au mai operat, unde au mai călătorit, cu cine s-au mai cuplat, sărutat, plimbat este suficient să intri pe net, pe pagina lor de Facebook. Oferta este la liber, semn că vedetele de la noi vor să împărtăşească tot, dar chiar tot, cu publicul lor drag.

Se înfăţişează în ipostaze care mai de care mai ciudate, absurde şi nepotrivite cu statutul lor. Astfel se demonstrează încă o dată că acest cuvânt "vedetă" este totuşi mult prea mare pentru România. Astfel de poze nu vor scăpa niciodată consilierului de imagine al Angelinei Jolie sau a lui Jane Fonda. Dar, până la urmă cine suntem noi să criticăm, nu mai bine privim şi ne amuzăm.

1. Viorel Lis a înfrunzit

Bietul domn fost primar general al Capitalei nu mai ştie ce să facă pentru ca mesajul lui de om viril să ajungă la public. Acum şi-a pus frunze în cap. Mâine ce o să mai facă? O să o lase însărcinată pe Oana?

2. Simona Sensual vorbeşte cu silicoanele

Tinerica şi-a îndeplinit un vis mai vechi. Şi-a pus silicoane, doar, doar o să-l aducă înapoi pe Maharu'. Din păcate acesta nu o să se mai întoarcă. Nici măcar bomba de ştire pe care a dat-o săptămâna trecută, cum că ar fi însărcinată, nu-l mai atinge pe vulcanicul ei fost amant. Aşadar, aşteptăm un avort spontan. Până atunci, Sensuala îşi admiră monumentele! Admiraţi-le şi voi!

3. Liviu Vârciu are o poză mică!

La secţiunea: "Ce să postez pe Facebook dacă nu am ce?", câştigător este Liviu Vârciu. Părăsit de Adelina, dat afară de la "Dansez pentru tine", fără rol în telenovelă, fără copil, constănţeanul s-a gândit să-şi pună o poză cu el mic în puţa goală. Să cadă fanele pe spate!

4. Carmen Pleşea, cu doamna la estetician

După ce buzele ei imense au făcut istorie - negativă uneori, a venit vremea să "iasă la pensie". A se reţine, pensie pe caz de boală. Buzele i-au făcut nişte chistuleţe de la acidul hialuronic şi au necesitat intervenţie chirurgicală. Vedetă cum este, Carmen Pleşea nu putea să nu împărtăşească virtual cu fanii această experienţă dureroasă. Şi a postat o oroare de poză.

5. Mintea Simonei Dichiseanu: îmbracată în solar!

Fosta, actuala şi viitoarea doamnă Dichiseanu este foarte pudică, chiar şi cu solarul. Pentru că minunata aparatură nu putea să o vadă dezgolită, Simona riscă un bronz inestetic. Nurii ei sunt rezervaţi... Domnul Dichiseanu ştie. Ce minte trebuie să ai ca să te pozezi îmbrăcată la solar şi să mai şi postezi imaginea pe Facebook?

6. Adelina Pestriţu: să vă arăt şi-un atac de panică!

De teamă că va pieri în apele Oceanului, fosta doamnă Vârciu s-a odihnit camuflată pe "Vaporul iubirii". Centura de castitate a fost înlocuită cu vesta de salvare.

7. Ioana Popescu, ziarista porno cu o poză horror!

Nimic nu se compară cu Popeasca. Această poză spune totul... Bietul Alfred Hitchcock, păcat că a murit şi nu a avut ocazia să lucreze cu un astfel de personaj. Lua Oscarul pentru imagine de groază.

8. Mihai Bendeac: un deget la toţi fanii!

Ne-am obişnuit deja cu nonconformismul actorului. Şi-a postat pe Facebook o poză cu degetul în sus ca să-şi salute fanii! Pe ei, Bendeac!

9. Oana Lis şi-a rupt piciorul pe Facebook!

Doamna Lis ne-a obişnuit deja să ne arate totul pe Facebook. Celulita, îndrăzneala, dragostea... Un picior rupt chiar nu mai e mare lucru. Doamne fereşte de o partidă de amor.

10. Oana Zăvoranu, cu scheletul în buze!

Fosta soţie a lui Pepe le face pe toate. Ieri scheletul, azi crucea între sânii goi, mâine... "Cu vedeta la psihiatru".

11. Bianca Drăguşanu, suferinţă pe Facebook

O divă ca ea nu putea să nu împărtăşească fanilor sentimentele care o încearcă. A leşinat în direct, după despărţirea de Botezatu, acum se pozează cum suferă după prinţul ei. Care prinţ? Cristea, evident.