Vedete România: 10 transformări senzaţionale

20 Aprilie 2011

Peste fiecare dintre noi trecerea timpului îşi pune amprenta, într-un mod sau altul. Pe unii ne face să arătăm mult mai bine, pe alţii însă povara lui ne îngreunează, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Din faţa acestui fenomen nu se poate da nimeni, nici măcar vedetele despre care am crede că ar putea rezolva orice cu influenţa pe care o au. Există însă modele de persoane publlice de la noi care au reuşit să fenteze exemplar timpul, făcându-l părtaş, mai degrabă, la evoluţia lor fizică, în sens pozitiv.

Despre 10 astfel de exemple am să vorbesc în continuare.

Bianca Drăguşanu, de nerecunoscut

Acum 10 ani când apărea la "Din dragoste", unde spera să-şi recâştige iubitul, era o tinerică provincială, fără retuşuri, deloc emancipată, grăsuţă, cu dinţi urâţi şi multe, multe aluniţe pe faţă. Astăzi asistenta lui Capatos este zveltă, siliconată, cu părul impecabil şi dantură frumos reparată.

Cătălin Botezatu, un domn de 40 şi ceva de ani

Fost manechin, Cătălin Botezatu a avut etape şi etape în viaţa lui. Dacă pe vremea când se afla sub stricta supraveghere a Mamei Zina arăta impecabil, câţiva ani mai târziu era bun prieten cu ceva kilograme în plus. Astăzi, însă, arată impecabil, iar trecerea anilor nu a făcut decât să-i scoată în evidenţă şarmul de cuceritor.

Daniela Gyorfi, ieri vulgară, azi modernă

Dacă răsfoim revistele de acum 15 ani, vom descoperi o Daniela Gyorfi vulgară, cu un aspect ieftin de cele mai multe ori. De-a lungul timpului, artista a evoluat, a învăţat, şi-a curăţat stilul şi look-ul, iar astăzi este o artistă de 40 de ani mereu în pas cu moda.

Andreea Antonescu, drumul de la copila modernă la tânăra chic

Codiţele afro, ochelarii de vedete inestetici, ţinutele din lac şi buzele conturate în exces cu maro sunt astăzi date uitării, în ceea ce o priveşte pe Andreea Antonescu. Acum , când aşteaptă să o nască pe fiica sa, este o tânără chic, blondă, mereu pusă la punct, extrem de atentă la detalii şi la ţinuta pe care o afişează.

Andreea Bălan, fără păr ars şi tractoare în picioare

Şi pentru Andreea Bălan epoca Andre şi tot ce a însemnat ea a apus. Este tot blondă, dar a ales o nuanţă mai caldă, părul este strălucitor, mărgelele au fost înlocuite de pandantive finuţe sau brăţări în trend, iar ţinutele sunt în concordanţă cu propunerile designerilor.

Anda Adam, fostă brunetă devenită blondă

Plinuţă, brunetă, cu sprâncenele prost "desenate" şi cu buzele ostentativ creionate... Aşa arăta Anda Adam în anii '90, atunci când s-a lansat. Astăzi schimbarea este evidentă, iar părerea unanim acceptată este că Anda Adam a făcut progrese remarcabile.

Andra, în trecut doar vocea o recomanda

Artista nu a mizat niciodată pe imagine, iar acest lucru a fost recunoscut chiar şi de ea. Este drept că vocea pe care o are o ajută să apară oricum pe scenă, însă acest oricum trebuie să aibă totuşi o dimensiune. În trecut, nu avea, Andra apărând nu tocmai potrivit în faţa fanilor. Astăzi însă schimbarea este radicală, semn că ascultă de sfatul stiliştilor.

Gina Pistol, dintr-o anonimă, o femeie fatală

La început era o tânără cu o mare dorinţă de afirmare, era blondă, cu trăsături frumoase, dar nimic ieşit din comun. Astăzi este femeia fatală, cu ceva ajustări ce-i drept, dar până la urmă cine nu are?

Andreea Bănică, look-ul ieftin transformat radical

Când s-a lansat nu era decât o duduiţă care, ce-i drept cânta bine, astăzi este o doamnă în toată regula, atât din punctul de vedere al look-ului, cât şi al vocabularului. Andreea Bănică a făcut progrese remarcabile şi nu putem decât să spunem "Jos pălăria!".

Mihaela Rădulescu, o umbră a divei de acum

Fără retuşuri "tehnice" şi medicale, Mihaela Rădulescu de atunci, aproape că nu semăna deloc cu Mihaela Rădulescu de acum. Trecerea anilor şi experienţa acumulată în toate domeniile şi-au pus clar amprenta pe fizicul divei. "Îmi place mult mai mult cum arăt astăzi", declară chiar Mihaela Rădulescu.