Vedete nemachiate

Talie 90-60-90, pometi perfecti, sprancene parca desenate, par impecabil, ten angelic, acestea sunt o parte dintre lucrurile pe care le spunem atunci cand ne uitam la fotografiile vedetelor de peste Ocean, persoane considerate a fi cele mai frumoase din lume.

Talie 90-60-90, pometi perfecti, sprancene parca desenate, par impecabil, ten angelic, acestea sunt o parte dintre lucrurile pe care le spunem atunci cand ne uitam la fotografiile vedetelor de peste Ocean, persoane considerate a fi cele mai frumoase din lume. Sa fie oare adevarat sau Photoshop-ul chiar poate sa faca minuni?

Dorind sa aflam raspunsul la aceasta intrebare, ne-am documentat si am descoperit ca vedetele nu sunt atat de perfecte pe cat par. Este adevarat ca nu poti sa te uiti la televizor si sa vezi fetele normale, asa cum sunt pe strada, dar ma gandesc ca de foarte multe ori Photoshop-ul a...

"exagerat".

In cele ce urmeaza vei avea ocazia sa-ti dai cu parerea si sa faci singura diferenta.

Jessica Alba, spre exemplu, este considerata a fi una dintre cele mai frumoasa si "mai angelice" - daca se poate spune asa - vedete de la Hollywood. Daca este ajutata de machiaj si de tehnicile de prelucrare ale pozelor, aceasta afirmatie nu este departe de adevar. Dar ce se intampla cand vedeta iese la cumparaturi, nemachiata, nearanjata? Ei bine, atunci, se transforma intr-o tanara normala, draguta, cu nimic iesita din comun.



Pamela Anderson sau mai bine spus Pamela Anderson...
bomba sexi. La mult timp dupa "Baywatch", dupa o casnicie si cateva relatii amoroase ratate, dupa escapade... scandaloase in care blonda nu a facut decat sa se dea intr-un spectacol ieftin, udat cu mult alcool, acum descoperim o Pamela Anderson trecuta, ridata, incercanata, cu un par pe care nici cel mai bun hairstylist nu-l poate repara. Asa arata diva atunci cand nu-si da intalnire cu machiorul personal. Deosebirea dintre cele doua fotografii este evidenta, iar realitatea este cruda, in cazul ei.



Christina Applegate este un exemplu de supravietuitoare, iar acest lucru ii acorda circumstante atenuante.
Diferenta dintre cele doua fotografii este uimitoare, dar trebuie sa ne gandim ca actrita a trecut, anul trecut, printr-o experienta traumatizanta, cancer la san, maladie care pe chipul altcuiva probabil ca ar fi lasat urme si mai adanci.



Micha Barton este o actrita care, la cei 24 de ani pe care ii are, arata impecabil... machiata. Ce se intampla insa atunci cand hotaraste sa plece cu prietenii la un film sau cand decide ca a venit vremea sa-si schimbe garderoba? Ei bine, iese nearanjata din casa. Diferenta este majora: par rebel, total inestetic, ten cuperozic, cearcane si o grimasa nepotrivita pentru vedeta Micha Barton.
Dar, fie, oameni sunt si ei!



Cindy Crawford, model de succes, mama, femeie aproape perfecta... pentru ca si atunci cand este nemachiata Crawford nu arata chiar asa de rau. Putin incercanata poate, usor obosita, insa in niciun caz hidoasa, asa cum am mai vazut exemple. Si, trebuie sa realizam ca are totusi 44 de ani. (vezi poza pe pagina 2)
13 Mai 2010