Vedete Hollywood: Grasele anului 2011

Te-ai îngrăşat două kilograme în ultimele săptămâni? Stai liniştită. Se întâmplă şi la case mai mari. Nici vedetele nu stau prea bine la capitolul siluetă. Sau cel puţin nu toate. Iată câteva exemple care nu au ţinut cont de sfaturile nutriţioniştilor şi au luat în greutate în acest an.

Jennifer Love Hewitt, cu celulita la plajă


Cunoscută în special din filmele "Ştiu ce-ai făcut astă vara!" şi "Mesaje de dincolo", Jennifer a fost fotografiată recent de către paparazzi pe plajă. Spre uimirea tuturor, corpul care a făcut-o dorită de mii de bărbaţi pare a fi de domeniul trecutului. Fotografiile arată o femeie cu forme dolofane şi plină de celulită.

Christina Aguilera: divorţ şi kilograme în plus


Nu este prima dată când Christina se confruntă cu probleme de greutate. Însă acum blonda a devenit de-a dreptul durdulie. Motivul pare a fi stresul adus de divorţ, dar şi problemele pe care le întâmpină pe plan profesional.

Scarlett Johansson, grăsuţă sau însărcinată?


Aceasta este întrebarea pe care şi-au pus-o fotografii când au surprins-o pe frumoasa blondă alergând. Deşi a lăsat să se vadă o siluetă cu rotunjimi şi cu burtică, actriţa susţine că nu este însărcinată.

Tyra Banks, un fotomodel cu forme voluptoase


Deşi silueta zveltă a ajutat-o să devina una dintre cele mai apreciate fotomodele, pentru Tyra se pare că nu mai contează atât de mult greutatea corporală. Dovada o reprezintă aceste fotografii care arată o siluetă departe de măsurile ideale ale unui model.

Jessica Simpson, o vedetă cu mari probleme de greutate


Fluctuaţiile de greutate nu sunt neobişnuite pentru Jessica. Vedeta şi-a pierdut demult silueta pe care o afişa în videoclipul piesei "This boots are made for walkin'".