Vedete Hollywood: 7 transformări extreme pentru rolurile din filme

Crezi că e uşor să fii actor şi că starurile de la Hollywood au o viaţă ideală? Dacă ar fi să ne luăm după transformările radicale prin care trec pentru a intra în pielea personajelor, am putea spune că nici pentru ei lucrurile nu sunt tocmai simple. Iată câteva dintre trasnformările radicale ale actorilor de la Hollywood:

50 Cent

Rapper-ul 50 Cent a slăbit 24 de kilograme în numai nouă săptămâni pentru filmul Things Fall Apart, în care a interpretat rolul unui fotbalist american bolnav de cancer. Se pare că vedeta a ţinut o dietă cu lichide, foarte periculoasă pentru organism, dar cu rezultate rapide.

Charlize Theron

Transformarea lui Charlize Theron pentru filmul Monster, din 2003 a fost cu adevărat senzaţională. Actriţa s-a transformat radical din diva sexy în criminala în serie Aileen Wuornos. Pe lângă cele câteva kilograme în plus pe care a trebuit să le ia, vedeta a fost supusă şi unui machiaj de câteva ore înainte de filmări.

Colin Farrell

Colin Farrell s-a transformat într-un adevărat schelet viu pentru rolul din Triage. Dacă ar fi ştiut că filmul nu va avea atât de mult succes pe cât şi-ar fi dorit realizatorii săi, probabil că nu s-ar fi supus torturii de a slăbi peste 20 de kilograme.

Matt Damon

Matt Damon pare să fie un adevărat profesionist în ceea ce priveşte slăbitul şi îngrăşatul pentru roluri. Dacă pentru filmul The Talented Mr. Ripley / Talentatul domn Ripley a slăbit 18 kilograme, pentru rolul din The Informant! / Informatorul! din 2009, s-a îngrăşat 20 de kilograme. Matt, care tocmai fusese declarat cel mai sexy bărbat în viaţă, le-a spus celor de la USA Today: "Acum sunt vărul cel gras al celui mai sexy bărbat în viaţă".

Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr. demonstrează că transformările radicale nu se rezumă la îngrăşat şi slăbit. Actorul a interpretat rolul unui bărbat de culoare în filmul Tropic Thunder / Furtuna tropicală, din 2008. Deşi transformarea sa a fost criticată de cei care luptă împotriva discriminării rasiale, filmul a fost totuşi un succes.

Brad Pitt

Transformările lui Brad Pitt pentru filmul The Curious Case of Benjamin Button / Strania poveste a lui Benjamin Button sunt de fapt o demonstraţie a talentului celor care au asigurat machiajul. Brad Pitt nici nu a slăbit, nici nu s-a îngrăşat, dar a devenit de nerecunoscut cu ajutorul machiajului şi al efectelor speciale.

Christian Bale

Christian Bale a slăbit 57 de kilograme pentru filmul The Machinist / Maşinistul! Actorul interpretează rolul unui muncitor într-o fabrică, devenit insomniac şi anorexic.
MAI MULT DESPRE: Hollywood, vedete, filme, transformari