Vedete care şi-au dat SMS-uri intime cu foştii parteneri după ce au început relaţii noi

17 Martie 2014
Relaţiile de iubire dintre personajele care fac parte din lumea mondenă sunt, pe cât de mediatizate, pe atât de ciudate. Multe vedete îşi schimbă partenerii între ele, dar nu renunţă nici la fostele iubiri, pe care le mai ispitesc din când în când cu câte un mesaj de amor. În această categorie îi putem pune, fără doar şi poate, pe Adrian Cristea, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav.

Bianca Drăguşanu, mesaje pentru Cristea

În luna februarie a acestui an, Adrian Cristea a apărut la televizor cu mai multe mesaje intime primite de la Bianca Drăguşanu, după ce aceasta a intrat într-o relaţie cu Victor Slav. Potrivit celor spuse de Cristea, Bianca i-a trimis SMS-uri chiar şi în ziua nunţii cu Victor Slav. „Tu ar fi trebuit să fii aici“, ar fi unul dintre mesajele pe care Bianca i l-a dat lui Cristea, când diva se pregătea să se ducă la altar.

Victor Slav o curta pe Anda Adam

Ca şi un făcut, după ce în presă au apărut mesajele pe care Bianca i le trimitea lui Cristea, tabloidele au anunţat că şi Victor Slav îi dădea SMS-uri fostei lui iubite, Anda Adam.

Iată câteva dintre mesajele dintre Anda Adam şi Victor Slav:

Anda Adam: Vreau să te întreb dacă ţi-ai luat hainele de la ea
A.A.: Vrei să vine eu la tine, să rămân la tine peste noapte?
A.A.: Eşti tu foarte panicat!
A.A.: Nu ştiu de ce ne ferim atât! Până acum, de două luni nu simţea ea (Bianca)?
Victor Slav: Bianca nu e acasă!
V.S.: Nu o las eu pe asta aşa, îi arăt eu cine deţine controlul situaţiei!
A.A.: Stai liniştit că ea îşi face viaţa cu tine de mână
V.S.: Tu ce zici să facem?
A.A: Cum vrei tu, eu dacă mai stau mult aşa mă ia somnul. Ţi-ai luat hainele de la ea?
V.S.: Nu, că n-aş vrea să-i dau de bănuit. Aş vrea s-o urmăresc pe Bianca să văd ce face
A.A.: Face sex.

Mesaje între Borcea şi fosta soţie

Chiar în noaptea nunții cu Alina, Cristi Borcea îi trimitea mesaje de dragoste fostei neveste, Mihaela, anunţă ziarul Libertatea. Totul s-a petrecut în urmă cu aproximativ trei ani de zile. „Mihaela, îmi pare atât de rău că am divorţat... Tot pe tine te iubesc mai mult... Ai să mă ierţi vreodată?“, sunau mesajele pe care Borcea i le trimitea fostei neveste.

Botezatu, încă îndrăgostit de Bianca

După ce s-a despărţit de Bianca Drăguşanu, Cătălin Botezatu a avut mai multe relaţii, iar în anul 2012, pe când se spune că se iubea cu o femeie căsătorită, acesta suspina şi după Bianca. În presă au apărut chiar informaţii potrivit cărora Bote o curta în continuare pe fosta asistentă a lui Capatos, chiar dacă ea se iubea cu Adi Cristea, iar el era implicat într-o altă relaţie.

„Cătălin îmi face propuneri care au alte sensuri. Sunt măgulită de cum se poartă cu mine. Cătălin se dă la mine. Nu vreau să mai facă asta, Adrian este foarte gelos“, a spus Bianca, în direct la TV.

„Sunt un bărbat gelos, dar discret, nu arăt că sunt gelos. În privinţa lui Botezatu, dacă atenta la Bianca, eram liniştit. Nu pot să-ţi explic de ce, aveam o mare linişte. Poate dacă era vorba de un bărbat... eram neliniştit“, a spus şi Cristea.