Vedete. 8 cele mai sexy perechi de surori de la Hollywood

5 Noiembrie 2016
Nu sunt doar foarte frumoase, dar cele mai multe dintre ele sunt și extrem de talentate. Descoperă câteva perechi de surori celebre și sexy care au cucerit Hollywood-ul.

Penelope și Monica Cruz

Penelope Cruz, talentata actriță spaniolă, deținătoarea unui premiu Oscar, s-a făcut remarcată în întreaga lume prin rolurile sale intense, dar și frumusețea sa. Cu privirea pătrunzătoare, părul negru și buze senzuale, Penelope este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Mai puțin cunoscută, dar la fel de frumoasă, este și sora sa, Monica, la rândul său actriță.

Kylie și Dannii Minogue

Kylie Minogue are 48 de ani, dar arată ca și cum ar avea jumătate din această vârstă. Cântăreața australiană și sora sa, Dannii, ambele extrem de frumoase, se numără printre cele mai sexy perechi de surori din lume. Pe lângă ochii albaștri pătrunzători care pot hipnotiza pe oricine, cele două vedete se pot mândri cu forme de invidiat, în ciuda faptului că sunt mignone.

Kylie și Kendall Jenner

Cele mai mici surori din clanul Jenner/Kardashian au reușit în ultimii ani să devină cele mai influente adolescente din lume. Kendall Jenner este un model de top, fiind unul dintre celebrii "îngeri" Victoria's Secret, iar Kylie are un succes răsunător pe Internet, în special pe rețeaua de socializare Instagram, popularitate care a jutat-o să-și lanseze cu succes propria gamă de produse cosmetice. Pe lângă realizările remarcabile, cele două surori arată și absolut incredibil, ambele fiind foarte sexy.

Cara și Poppy Delevingne

Cara Delevingne, unul dintre cele mai influente modele din lume în prezent, s-a făcut remarcată prin privirea sa pătrunzătoare și sprâncenele stufoase care au devenit un adevărat trademark al său. Cara are o soră la fel de frumoasă, pe nume Poppy, care este de asemenea un model de succes. Cele două britanice au cucerit lumea modei, devenind favoritele creatorului Karl Lagerfeld.

Emily și Zooey Deschanel

Frumoase și foarte talentate. Astfel pot fi descrise cel mai bine surorile Emily și Zooey Deschanel. Cele două brunete cu ochii albaștri, cunoscute pentru roluri celebre, provin dintr-o familie care activează de ani buni în industria cinematografică. Tatăl lor este producătorul de film Caleb Deschnel, iar mama lor este actrița Mary Jo Deschanel.

Surorile Olsen

Gemenele Olsen au marcat copilăria multora dintre noi în serialul de succes "Casă plină" difuzat în anii '90. Iar acum, la aproape 30 de ani, cele două surori arată incredibil, fiind un exemplu de stil și originalitate pentru femeile de vârsta lor. Dar alături de ele este și sora lor mai mică, la fel de talentată și frumoasă, la rândul său actriță. Elizabeth Olsen a cucerit criticii prin talentul său desăvârșit, dar și prin frumusețea sa. 

Beyonce și Solange Knowles

Beyonce este un star incredibil, care a cucerit nu doar Statele Unite, ci întreaga lume. Cântăreața este extrem de talentată, arată uimitor și se îmbracă pe măsură, ținutele sale provocatoare fiind zile la rândul pe prima pagină a ziarelor. Dar asta nu e tot. Beyonce are o soră la fel de sexy, pe nume Solange.

Gigi și Bella Hadid

Cele două surori care au cucerit lumea modei, Gigi și Bella Hadid, formează fără îndoială una dintre cele mai sexy perechi de surori din lume. Ambele sunt modele de top și au reușit să defileze pentru designeri de renume. Nu sunt doar frumoase și talentate, ci și foarte norocoase. Gigi și Bella s-au născut într-o familie influentă din Statele Unite. Cele două sunt fiicele miliardarului american de origine iordaniană Mohamed Hadid și ale fostului model de origine olandeză Yolanda Hadid. 
MAI MULT DESPRE: vedete, surori, vedete sexy