Vedete. 6 cupluri aparent perfecte care s-au destrămat

5 August 2015

Vestea că Gwen Stefani şi Gavin Rossdale divorţează a căzut ca un trăsnet pentru fanii celor doi şi nu numai. Nimeni nu se aştepta ca unul dintre cele mai solide cupluri din lumea vedetelor să se destrame peste noapte. La fel s-a întâmplat şi în cazul actorilor Ben Affleck şi Jennifer Garner, care au decis la rândul lor să se despartă după zece ani de relaţie.

Gwen Stefani şi Gavin Rossdale

Nimeni nu bănuia că în cuplul Gwen Stefani - Gavin Rossdale ar putea fi probleme. Cei doi artişti păreau să se înţeleagă perfect, având o căsnicie solidă de peste 13 ani şi trei copii împreună. Cu toate acestea, Gwen a depus pe 3 august actele de divorţ. Motivul despărţirii nu este cunoscut, dar presa tabloidă din Statele Unite susţine că infidelitatea lui Gavin ar putea fi cauza. "Am decis de comun acord să nu mai fim soț și soție, rămânem părinți și ne vom crește cei trei copii într-un mediu fericit și sănătos", au declarat cei doi.

Jennifer Garner şi Ben Affleck

Un alt cuplu care a reuşit să ia pe toată lumea prin surpindere cu anunţul despărţirii lor este format din actorii Jennifer Garner şi Ben Affleck. În acest caz, se pare că Ben a fost cel care a depus actele de divorţ. Motivul din spatele rupturii bruşte dintre cei doi ar putea fi fosta bonă a celor trei copii ai lor. Este vorba despre o tânără în vârstă de 28 de ani care s-a "lăudat" în faţa prietenilor săi că are o relaţie amoroasă cu celebrul actor.

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin

Nu este uşor să fii căsătorită cu un superstar, chiar dacă la rândul tău eşti una dintre cele mai apreciate actriţe din Marea Britanie. Este vorba în acest caz despre celebrul cuplu Gwyneth Paltrow - Chris Martin, care a anunţat despărţirea la începutul anului. La scurt timp, solistul trupei Coldplay a fost fotografiat în compania mult mai tinerei actriţe Jennifer Lawrence, cu care ar avea o relaţie.

Melanie Griffith şi Antonio Banderas

După 18 ani împreună, Melanie Griffith şi Antonio Banderas şi-au spus "Adio!". Anul trecut cei doi actori au decis să divorţeze. Şi în acest caz infidelitatea soţului se pare că a fost principalul motiv. La scurt timp după despărţire, Antonio s-a afişat cu o tânără, copia identică a fostei sale soţii. Foarte supărată pe soţul său care a trădat-o, Melanie a mers imediat la un salon din L.A. pentru a-şi şterge numele lui Antonio tatuat pe braţ.

Heidi Klum şi Seal

Gesturile pline de tandreţe pe care cele două vedete le făceau în public şi faptul că îşi reînnoiau jurămintele de credinţă în fiecare an după nunta din 2005 i-au făcut pe mulţi să-i considere un cuplu foarte solid. Dar cu toate acestea, în 2012, după şapte ani de relaţie, Heidi şi Seal au divorţat. La mijloc s-a zvonit că ar fi fost agresivitatea cântăreţului, care într-un moment de nervozitate şi-a lovit soţia. Seal şi Heidi au împreună trei copii. În prezent, la trei ani de la despărţire, supermodelul german şi cântăreţul britanic sunt în relaţii amicale bune, lăsând de dragul copiilor impresia că au trecut peste cele întâmplate.

Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver

Respectat actor şi om politic, Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al Statului California, şi-a dezamăgit în 2011 fanii, dar şi alegătorii.
Vedeta seriei "Terminator" a avut de-a lungul anilor o relaţie cu menajera familiei, Mildred "Patty" Baena, care i-a oferit şi un fiu, în prezent în vârstă de 17 ani. Infidelitatea a ieşit la suprafaţă în 2011 şi a pus capăt mariajului de 25 de ani dintre Arnold şi soţia sa, Maria Shriver, cu care actorul are patru copii. Căsnicia celor doi părea una perfectă.