Vedete. 4 întâlniri între foşti iubiţi. Cum se comportă?

28 Ianuarie 2015
Relaţiile din lumea mondenă din România se termină, de cele mai multe ori, cu scandaluri, însă există şi cazuri fericite, în care vedetele rămân în relaţii bune. Dar ce se întâmplă când cei care se despart se întâlnesc din nou?

Smiley a dat nas în nas cu Laura Cosoi

După despărţirea de Laura Cosoi, Smiley nu a mai reuşit să aibă o relaţie stabilă şi a declarat în nenumărate rânduri că are ghinion în dragoste. În schimb, Laura Cosoi şi-a găsit fericirea în braţele lui Cosmin, un afacerist cu care a început o relaţie la cinci luni de zile după ce s-a despărţit de Smiley.

Zilele trecute, Smiley şi Laura Cosoi au dat nas în nas la mall, unde ajunseseră pentru a se uita la un film. Laura era însoţită de iubitul ei, în timp ce Smiley ieşise în oraş alături de mai mulţi prieteni. Smiley şi Laura Cosoi s-au văzut, s-au salutat, au vorbit, după care a plecat fiecare spre sala de cinema.

Adrian Mutu şi Alexandra Dinu au luat masa împreună

După ce anii trecuţi s-au atacat de mai multe ori prin intermediul presei, se pare că Adrian Mutu şi Alexandra Dinu, fosta lui soţie, au îngropat securea războiului. Cei doi au fost surprinşi, atât la sfârşitul anului trecut, cât şi la începutul acestui an, în timp ce luau masa împreună în Bucureşti. Deşi nu au vrut să comenteze în legătură cu acest subiect, se pare că cei doi se înţeleg din nou bine.

Paul Ipate, în film alături de Ioana Blaj

Paul Ipate şi Ioana Blaj au devenit cunoscuţi de o ţară întreagă datorită unor reclame la o companie de telefonie mobilă. Cei doi actori formau, la acea vreme, un cuplu, însă până la urmă s-au despărţit. Deşi relaţia lor nu a mai mers şi acum au amândoi noi iubiţi, Paul şi Ioana se intersectează foarte des şi chiar au avut, anul trecut, rolul principal în filmul românesc "Cuscrii".

Jorge o evită pe fosta soţie

Jorge şi Alina Laufer, fosta lui soţie, nu-şi mai vorbesc aproape deloc, iar atunci când se întâlnesc încearcă pe cât posibil să se evite. Iar acest lucru se întâmplă foarte des, ţinând cont că, de multe ori, participă la aceleaşi evenimente mondene.

Doar anul trecut, cei doi s-au întâlnit de două ori, iar, dacă o dată au reuşit să se evite şi să nu-şi vorbească, a doua oară au dat nas în nas şi au trebuit să se salute, chiar dacă niciunul dintre ei nu a vrut să facă acest lucru.