Vampă la 58 de ani: Madonna nu iartă nimic. S-a distrat şi cu Drake!

Regina muzicii pop continuă să-şi facă de cap ca în tinereţe. Ea a avut o aventură cu rapperul în vârstă de 30 de ani.

La 58 de ani, Madonna e la fel de neastâmpărată ca la 20 şi nu ratează niciodată ocazia unei escapade amoroase. Ultima "combinaţie" în care s-a băgat pare să fie o aventură rapidă cu rapperul Drake, un tip cu un "palamares" bogat raportat la vârsta lui.

O sursă din anturajul celor doi a declarat pentru tabloidul britanic The Sun că episodul romantic a avut loc înainte de sărutul lor de pe scena festivalului Coachella din 2015 şi au decis să ţină totul secret.

"Ştiau că n-o să dureze la nesfârşit, dar amândoi erau singuri atunci. S-au distrat, dar au păstrat secretul. Niciunul nu a vorbit cu altcineva despre asta", susţine sursa citată.

Sărutul de pe scenă a fost însă cât se poate de public, un sărut franţuzesc cu care Madonna pare să-l fi luat prin surprindere pe Drake în timp ce cântau piesa "Human Nature" la festivalul californian. "Atacul" Madonnei a fost atât de neaşteptat, încât acesta pare să se fi ferit din calea ei, fără succes însă.
De altfel, Drake a putut fi văzut în timp ce îşi ştergea gura după sărut, reacţie care a devenit repede virală pe internet, notează Daily Mail.

Ulterior, fostul iubit al Rihannei a intervenit pe Twitter pentru a preciza că nu a fost dezgustat de sărutul Madonnei. "Nu interpretaţi greşit şocul meu!! A trebuit să mă descurc cu regina Madonna şi mă simt în al o sutălea cer. Mulţumesc Madonna", a scris Drake.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.