Vă e dor de Teo? Motivele pentru care e criticat show-ul lui Măruţă

Audienţele scăzute ale emisiunii „Happy Hour“, care a fost depăşită în această toamnă de „Acces direct“, l-au făcut pe Cătălin Măruţă să recurgă la gesturi extreme pentru a-i face pe telespectatori să se uite pe Pro TV.

Antena 1 a anunţat, în prima săptămână a lunii septembrie, că emisiunea „Acces direct“ s-a menţinut pe primul loc, în faţa emisiunii „Happy Hour“, cu un avans de 200.000 de telespectatori din mediul urban. Dacă emisiunea de la Pro TV a înregistrat un rating mediu de 3,4% şi 13% cotă de piaţă, „Acces direct“ a atins 5,3% audienţă medie şi 20,2% share.

Subiectele prezentate de soţul Andrei nu au făcut decât să-i îndepărteze şi mai mult pe cei care urmăreau cu mare interes emisiunea. În plus, aceştia au început să se întrebe de ce nu revine Teo la „cârma“ unui show la Pro TV pe acelaşi interval orar, în locul lui Măruţă.

Din spusele telespectatorilor, emisiunea „Happy Hour“ nu mai reprezintă pentru ei un interes deoarece Cătălin Măruţă depăşeşt orice limită cu glumele pe care le face şi cu personajele pe care le invită. Cel mai recent episod pe care românii nu l-au gustat mai deloc a fost atunci când în cadrul emisiunii şi-a făcut apariţia Mariana Moculescu, aceasta fiind pusă de Măruţă să facă duş în direct.

Poate că această ispravă ar fi fost trecută cu vederea de public, dacă emisiunea ar fi avut loc seara, la acelaşi interval orar cu „Un show păcătos“ şi „Cancan TV“, care prezintă acelaşi tip de subiecte, dar nu sunt la fel de hulite.

Din cauza farselor pe care le face, Cătălin Măruţă a intrat în conflict şi cu mai multe vedete, care l-au ameninţat că îi vor închide emisiunea sau că îl vor da pe mâna poliţiei.

Una dintre vedete este Monica Tatoiu, din cauza căreia Măruţă a primit o amendă de la poliţie.

„M-am trezit din senin fără maşină. Dispăruse din faţa casei. Cătălin Măruţă mi-a mutat maşina fără acordul meu. Când ţi se ridică maşina pe stradă, un echipaj de poliţie se află la faţa locului şi întocmeşte un proces-verbal. Altfel n-au voie să se atingă de ea. Măruţă a încălcat legea. Am chemat poliţia, care i-a sancţionat şi le-a întocmit tuturor un dosar de contravenţie“, a spus Monica Tatoiu, după ce Măruţă i-a făcut o farsă.

Mult mai vehementă a fost însă Oana Zăvoranu, cunoscută pentru caracterul ei vulcanic. Oana s-a enervat foarte tare atunci când Pepe a afirmat că ea nu a fost gravidă cu el, dar ea nu a avut dreptul la replică. „Ai plângere la CNA! Am dovezi la dosar că nu mi-ai dat dreptul la replică. Îţi promit că până nu-ţi închid emisiunea nu mă las! La ţigănie te pricepi cel mai bine, doar faci parte din familie“, i-a spus Oana Zăvoranu.

Cel mai penibil moment trăit de Cătălin Măruţă la televizor a avut loc atunci când l-a supărat pe Liviu Arteni. Deranjat deoarece prezentatorul „Happy Hour“ insista pe un subiect despre care Liviu nu dorea să vorbească, şi anume problemele sale cu alcoolul, soţul Israelei Vodovoz nu a mai rezistat şi l-a lovit pe prezentatorul de la Pro TV.



Cu toate că Măruţă a spus apoi că era o farsă pregătită special de el şi de Liviu, nimeni nu l-a crezut.

Mai mult, chiar Andra afirma, în urmă cu mai mulţi ani, că vedetele o atacă pe ea din cauza soţului ei.



O altă problemă pe care publicul spune că o are Cătălin Măruţă este aceea că îşi ia mereu peste picior invitaţii şi încearcă să îi batjocorească, profitând de slăbiciunile lor. În această categorie se poate încadra şi Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, care a slăbit peste 100 de kilograme.

Este bine ştiut că tatăl ei, actorul Dan Tufaru, decedat, avea acte din care reieşea că Ioana este retardată, însă chiar şi aşa, Măruţă o cheamă la emisiune şi o pune să-şi facă manichiura şi pedichiura în direct.

Faptul că prezentatorul de la „Happy Hour“ nu mai este aşa de iubit a fost demonstrat şi în urmă cu aproximativ două săptămâni, atunci când Andra şi Cătălin Măruţă au fost la un pas să-şi vadă casa mistuită de flăcări.

Atunci, doi indivizi au aruncat benzină în curtea vilei din Cernica şi apoi i-au dat foc. Flăcările i-au distrus o parte din gardul proprietăţii, precum şi un copac ornamental. Cătălin a chemat poliţia, oamenii legii afirmând că vor face cercetări şi vor încerca să-i prindă pe făptaşi.

Încercând să explice de ce îl urăşte lumea, Măruţă a spus că el nu este vinovat de ceea ce se întâmplă în viaţa vedetelor.

„Noi, aici la Happy Hour, facem dezvăluiri, dar nu suntem noi responsabili de felul cum îşi trăiesc unii viaţa, de felul în care unii divorţează, de felul în care unele soţii aleg să vorbească la emisiunea asta sau unii oameni vor să povestească despre viaţa lor. Noi suntem nişte oameni care le dăm dreptul să-şi spună pe această canapea lucrurile legate de viaţa lor“, a spus soţul Andrei.

Aceste probleme pe care le întâmpină Măruţă au adus-o din nou în mintea telespectatorilor pe Teo Trandafir, care acum este actriţă în serialul „Pariu cu viaţa“. Teo a ajuns la Pro TV, pentru prima oară, în anul 2001, unde a realizat mai multe emisiuni, printre care şi „Teo“.

Acst lucru le-a revenit în minte şi fanilor lui Teo, care nu au uitat faptul că, la începutul anului 2011, apăruseră informaţii în presă conform cărora Sârbu ar dori să-l înlocuiască pe Măruţă cu Teo, deoarece emisiunea „Acces direct“ a fost mai vizionată decât „Happy Hour“ în anul 2010.

Dacă atunci această mutare nu a fost posibilă, acum se pare că şi lui Teo Trandafir îi este dor de emisiunea care a consacrat-o, deoarece clubulbucuriei.ro, site-ul ei oficial, a început de la jumătatea lunii septembrie să posteze înregistrările emisiunilor pe care Teo le realiza la Pro TV.

Datorită activităţii din trustul Media Pro, Teo Trandafir a devenit unul dintre cei mai apreciaţi oameni de televiziune din România, însă în anul 2006 a părăsit postul Pro TV, în urma unor discuţii aprinse cu Adrian Sârbu.
Ea a revenit la Pro TV în acest an, însă ca actriţă.

(iulian.ioncea@imedia.ro)

1 Octombrie 2012