Unde au fugit de ger şi zăpadă Bianca Drăguşanu şi alte şase vedete din România?

20 Ianuarie 2016
Şapte vedete au decis să petreacă o lungă vacanţă la început de an pe plaje exotice din Thailanda sau Mexic. Au postat imagini sexy şi spectaculoase care nu au nicio legătură cu gerul şi veştile alarmante despre iarna din România. Îmbrăcate mai mult decât sumar, starurile înoată relaxate, stau la plajă, navighează sau vizitează ţinuturi însorite. Să le invidiem sau nu?

Delia, vacanţă de vis în Thailanda

Cu părul strâns, într-un decor verde şi luxuriant, starul Antenei 1 îşi salută fanii tocmai din Asia unde a fugit la început de an ca să se relaxeze. Vedeta vizitează temple, face plajă, înoată, iar iarna din România e departe pentru ea.

Bianca Drăguşanu se leagănă într-un hamac în Mexic

Vedeta a ajuns pe exoticele plaje din Cancun alături de iubirea vieţii ei, Victor Slav. Cei doi s-au săturat de iarna din SUA şi au pornit să se distreze în sud, unde e soare şi cald. Bianca Drăguşanu s-a lăsat fotografiată într-o atitudine relaxată, făcându-i pe fani să o invidieze atât pentru povestea ei de dragoste cât şi pentru vacanţa de vis.

Andreea Bănică, sexy pe un yacht la capătul lumii

Solista le-a transmis fanilor pe Facebook că vizitează temple budiste, dar, între două rugăciuni, şi-a pus costumul de baie şi se pregăteşte de o partidă de înot. Andreea Bănică detestă frigul, de aceea, la începutul fiecărui an, pleacă în călătorie spre ţări mai calde.

Radu Vâlcan, la muncă în străinătate

Actorul de telenovele se află tot în Thailanda, dar lucrează. E plecat cu echipa Antenei1 pentru a filma sezonul doi din show-ul ”Insula iubirii”. Stă ca pe ghimpi pentru că Adela Popescu, soţia lui, e însărcinată şi a rămas acasă. Deşi munceşte din greu şi despre el se poate spune că ”a fentat iarna din România”.

Andreea Bălan, liberă la mare depărtare

Solista a ales tot Thailanda pentru a petrece vacanţa de început de an. Andreea Bălan a justificat această decizie şi prin faptul că vrea să descopere înţelepciunea orientală. Dar, se şi distrează. Cu coafura ei multicoloră şi într-un costum de baie minuscul, vedeta face jogging pe plajă. Şi n-arată rău la cei 31 de ani ai săi.

Victor Slav, în piscină cu Bianca. Asta da, vacanţă!

Fotomodelul masculin se află într-o situaţie privilegiată. E într-o lungă vacanţă alături de una dintre cele mai dorite femei din România. Şi ea pare, în sfârşit, că s-a îndrăgostit de el. Victor Slav e un pachet de muşchi, bronzat şi relaxat, departe de gerul din ţară.

Andreea Antonescu, în pribegie pe plajele din Mexic

Colega de formaţie a Andreei Bălan din celebra trupă Andre a ales Mexicul pentru a se bronza în luna ianuarie. Andreea Antonescu se simte bine şi arată sexy la cei 33 de ani ai săi. Îşi petrece timpul în excursii, înot şi cine romantice. Frigul nu e pentru ea. Iubeşte vara!

În România e o iarnă de poveste

Deşi multe vedete au ales să-şi petreacă începutul de an departe de ţară şi de frig, copiii de acasă se bucură de faptul că se pot da cu sania, pot schia şi pot lipsi de la şcoală din cauza viscolului. Zăpada a adus odată cu ea peisaje de vis.