Top 7 "piţiponci" de România

Lumea mondenă a României este plină până la refuz de astfel de "domni" care, deşi nu au făcut mai nimic interesant ca să ajungă aici, se află în permanenţă în atenţia opiniei publice. Sunt bogaţi, au fost implicaţi în divorţuri scandaloase, au maşini oripilant de scumpe, schimbă femeile ca pe şosete, fac sex în public şi sunt dependenţi să apară în presă oricum, oricând şi cât mai mult. Dar ce calităţi extraordinare au? Greu de spus. Pentru "merite deosebite", au primit titulatura de "piţiponci" de România. Sunt ca Bianca Drăguşanu, Simona Senzual, Andreea Tonciu sau Sânziana Buruiană, dar la masculin.

Pepe

Divorţul de Oana Zăvoranu l-a schimbat foarte mult: apariţiile lui publice sunt din ce în ce mai bizare şi mai obscene (vezi AICI cum a mimat o partidă de sex cu Marina Dina la emisiunea "Răi da' Buni" de la Antena 1), declaraţiile destul de acide şi merge din scandal în scandal. Ba aruncă cu apă peste paparazzi, ba mai merge la TV şi mai face câteva declaraţii siropoase despre viaţa intimă a Oanei. Dintr-un personaj destul de serios, Pepe a ajuns să se comporte "precum un maimuţoi", după cum declară fosta lui soţie. Să-i dăm dreptate?

Fizz

Are blănuri, bani, televiziune, afaceri cu gunoi, maşini scumpe, hit-uri, femei mii şi apare prin ziare şi la TV. Şi pentru că se respectă, în 2005, Fizz şi-a mărit penisul până la lungimea de 24 de centimetri. Nu ştim de la cât. Ce îşi poate dori mai mult? Interesant ar fi să aflăm care este job-ul lui de fapt.

Costin Mărculescu

El spune că este actor, dar de la Liceenii din '86 nu l-a mai văzut nimeni în niciun film; acum stă mai mult pe la TV şi se ceartă cu fosta lui parteneră de afaceri, Carmen Pleşa. Este imposibil să nu îţi atragă atenţia vestimentaţia lui bizară, Costin lucrând mult la capitolul "estetic" şi bun gust, mai ales că are şi o şcoală de fotomodele.

Cătălin Botezatu

Circul aduce mai mulţi bani decât stilul, iar dovada care stă să demonstreze, încă o dată, veridicitatea afirmaţiei este însuşi Cătălin Botezatu. Mai ieri era un designer de modă extrem de apreciat atât în ţară, cât şi în străinătate, astăzi un "one man show". Pentru Cătălin Botezatu, moda a devenit un accesoriu, activităţile principale fiind, mai nou, emisiunile TV, scandalurile amoroase şi evenimentele cu ştaif. A participat la mai multe emisiuni TV, a lansat cărţi, parfumuri, chiloţi, a avut-o pe Bianca Drăguşanu cu care a făcut sex în pădure la Băneasa, s-a logodit cu Valeria Marini - pentru el, viaţa intimă a devenit subiect de prima pagină a tabloidelor şi la posturile TV.

Irinel Columbeanu

Este om de afaceri şi putem spune că, la cei peste 50 de ani, este încă "băiatul lui tata", mai ales că toată averea lui este trecută pe numele lui Ion Columbeanu, fost membru PCR încă din 1947. Lui Irinel i-a plăcut mereu să iasă în evidenţă fie cu vestimentaţia deloc potrivită pentru etatea lui, fie cu puştoaicele cu care a împărţit patul, jacuzzi-ul, masa de la club sau gaura cheii (memorabilă a fost partida de sex oral cu fosta soţie, Moni).

Liviu Vârciu

Toate femeile care trec prin patul lui devin vedete (Adelina Pestriţu, DJ Harra etc). El nu se evidenţiază prin banii pe care îi are, ci prin numărul de femei cu care face sex. Ba plânge după fosta lui soţie pe la TV, ba îl vezi în club cu o fătucă, ba auzi că are datorii la bănci şi e pe cale să rămână pe drumuri, dar de femei nu duce lipsă niciodată. Se pare că Laura Andreşan ştia ea ceva atunci când a spus că Liviu ocupă locul I cu coroniţă pentru performanţele sexuale, pentru că mereu e coadă la uşa lui.

Gigi Becali

Nu este zi în care să nu auzim despre un scandal în care este implicat Gigi Becali: ba e la închisoare, ba are o afacere dubioasă cu valize, ba se ceartă cu Mitică Dragomir, ba vorbeşte cu Dumnezeu, ba îşi mai cumpără un Maybach, ba se laudă că mai construieşte o biserică - evenimente destul de interesante pentru a fi prezent la TV, nu-i aşa? Când ai bani îl poţi cumpăra şi pe Dumnezeu...