Top 5 vedete din România cu cele mai multe operaţii estetice

21 Martie 2014
A venit primăvara, doamnele şi domnişoarele apelează din nou la rochiţele scurte şi la decolteurile adânci, iar vedetele feminine intră din nou în „reparaţii“. Recent, Oana Zăvoranu şi Brigitte Sfăt au anunţat că au nevoie de noi operaţii estetice, aşa că ne-am decis să realizăm un top al vedetelor din România cu cele mai multe operaţii estetice.

Bianca Drăguşanu, campioana operaţiilor estetice

Vedeta este considerată o „femeie de plastic“, fiind de multe ori comparată cu păpuşa Barbie. Bianca Drăguşanu a suferit mai multe operaţii, în urma cărora şi-a scos aluniţele, şi-a reparat dinţii şi şi-a remodelat nasul. După aceste prime intervenţii chirurgicale, vedeta şi-a pus silicoane şi botox în buze.

Oana Zăvoranu se pregăteşte pentru al optulea implant mamar

Vedeta a vorbit, zilele trecute, la Acasă TV, despre faptul că se pregăteşte să revină la marea ei dragoste, actoria. În interviul acordat celor de la Acasă, Oana Zăvoranu a afirmat că se pregăteşte să-şi schimbe şi silicoanele. Bruneta a suferit, din 2005 şi până astăzi, nu mai puţin de şapte intervenţii chirurgicale.

Brigitte Sfăt, desfigurată de operațiile estetice

Brigitte Sfăt a vorbit în emisiunea "WOWbiz", de la Kanal D, despre intervenția chirurgicală pe care a suportat-o și a mărturisit că în 2003 și-a injectat în buze o substanță periculoasă pentru că era obsedată de Angelina Jolie.

Vedeta a afirmat că a suferit foarte multe operaţii pentru mărirea buzelor, în urma cărora a avut nevoie de alte operaţii estetice. „Picăturile au început să migreze prin faţă, pe la nări şi peste tot. Bioalcamida, aşa ştiu că se numeşte. Ea a rămas. Nu mi-am dat seama, nu am ştiut că aş avea o problemă. Era foarte greu să le scoată. Erau capsulate. Un medic a încercat să îmi scoată câteva, dar era foarte greu“, a spus soţia lui Ilie Năstase.

Brigitte a adăugat că şi-a făcut apoi nişte intervenţii cu acid hialuronic, dar a avut din nou probleme. „Mi-am făcut o repoziționare musculară și mi-am scos tot ce am avut artificial în față. A fost repoziționat fiecare mușchi. Încă sunt umflată. Firele mi-au fost scoase săptămâna trecută, la Koln. Încet-încet, cicatricele vor dispărea. Am o incizie sub ochi pentru că pe acolo s-a lucrat. Fiecare mușchi s-a mutat acolo unde îi este locul“, a spus vedeta.

Daniela Gyorfi, operaţii la sâni şi la nas

În vara anului trecut, Daniela Gyorfi s-a operat la nas. După ce a petrecut mai mult timp prin saloanele medicilor, artista a spus că este mulţumită de rezultatul final. Pe lângă operaţia de la nas, Daniela şi-a mărit de câteva ori şi buzele şi şi-a modificat de mai multe ori şi bustul.

Sora Simonei Sensual, obsedată de operaţiile estetice

Alice Iotta, sora Simonei Sensual, arată total diferit acum, faţă de cum arăta în anul 2003, atunci când a suferit prima operaţie estetică. Blonda și-a operat fesele, mărit sânii, şi-a injectat acid hialuronic și botox, şi-a conturat ridurile de expresie şi a apelat la un lifting facial, dar în urmă cu ceva timp mărturisea că nu este mulţumită, anunţă Libertatea.

În vara anului trecut, Alice a fost invitată la Acces Direct, acolo unde a vorbit despre operaţiile ei. „Prima intervenţie am făcut-o în 2003. Nu aveam nevoie, dar era trendy şi am decis să îmi fac şi eu. Am început cu operaţii la sâni, la fund, apoi la faţă, botox. Îmi asum tot ceea ce fac. Nu sunt obsedată de operațiile estetice. Eu doar îmi pun Botox la şase luni de zile și stau zilnic câte trei ore în saloanele de înfrumusețare. Dacă vrei să arăți estetic plăcut trebuie să faci sacrificii. Acum fac un tratament cu radiofrecvență la fese“, spunea atunci Alice Iotta.