Top 10 ţinute Oh La La - Gala Eva.ro 14 ani

Eva.ro a împlinit 14 ani, iar starurile au venit în număr mare să-i ureze "La mulţi ani". Peste 500 de invitaţi au participat la gala găzduită joi seară de Bamboo Ballroom Ho LaLa, printre care Sore, Ilinca Vandici,  Loredana, Smiley, Teo Trandafir, Adrian Hădean, Teo Trandafir, Anca Serea, Cătălin Măruţă, Alina Eremia, Gabriela Cristea, Adelina Pestriţu, Nicole Cherry, Dana Săvuică, Roxana Iliescu, Nadine, Vica Blochina, Cove şi Alina Puşcaş.

Câteva vedete s-au remarcat în mod deosebit prin ţinutele lor.

Cori Grămescu

Câştigătoarea Premiului special pentru coach de lifestyle şi nutriţie a purtat o rochie ingenioasă, cu inserţie din dantelă, care îi punea în valoare silueta. 

De look-ul vedetei s-au ocupat : Mia Lipan pentru hairstyle, Cristallini pentru rochie, The Lovely Room și Mirela Drăgan pentru make-up.

Loredana

Cântăreaţa a fost desemnată cea mai îndrăgită artistă, iar apariţia ei a fost una cu care ne-a obişnuit deja. Iese din tipare prin curajul ei, vedeta purtând pălărie la rochia de adolescentă pentru care a optat.

Adelina Pestriţu

Prezentatoarea TV a avut un look impecabil, şi deşi nu a optat pentru o rochie, aceasta a întors toate privirile prin ţinuta ei masculină. Piesa de rezistenţă a fost sacoul roşu, o pată de culoare care i-a oferit multă eleganţă.

Vestimentaţia vedetei a fost o propunere a Adinei Buzatu, Pantaloni Philipp Plein-Fashion Victim şi sacou Lords&Fools.

Teo

Ţinuta elegantă pentru care a optat i-a pus vedetei corpul în valoare. Rochia neagră accesorizată discret a arătat exact ce trebuie să se vadă: Teo a slăbit spectaculos şi arată mai bine ca oricând!

Geanina Ilieş

Gazda galei a primit premiul pentru Cea mai atrăgătoare vedetă feminină. Rochia albă, una dintre cele două ţinute pe care le-a purtat la evenimentul de joi, a fost absolut răpitoare. Şi, fără să supărăm pe cineva, cea mai frumoasă rochie a serii.

De look-ul vedetei s-au ocupat: rochie - Marie Ollie, hairstyle - Sorin Papacioc, make-up - Aba Academy.

Anca Serea

O rochie cuminte, simplă şi fără cusur. Cu un corp de adolescentă, vedeta nu pare că a adus pe lume patru copii. Soţia lui Adrian Sînă a primit premiul pentru Cea mai îndrăgită vedetă cu copii.

Alina Irimia

Cântăreaţa a primit Premiul special pentru cea mai rapidă ascensiune în lumea muzicală, dar s-a impus şi la nivel vestimentar, unde a punctat cu o rochie de Oscar.

Vedeta a arătat spectaculos într-o rochie Cristallini.

Ellie White

Cântăreaţa a primit premiul pentru Cel mai îndrăgit blog de vedetă. Ea s-a delimitat de negrul predominant cu o rochie bej, cu despicătură.

Ţinuta vedetei a fost asigurată de Ana Novic.

Ilina Vandici

Deşi nu a câştigat niciu premiu, a avut una dintre cele mai reuşite apariţii la Gala Eva.ro. Rochia ei a fost o îmbinare reuşită de eleganţă şi rafinament.

Vedeta a arătat fabulos într-o ţinută asigurată de LouLou.

Geanina Ilieş

Genina Ilieş, gazda evenimentului a purtat două ţinute, ambele semnate Marie Ollie.