Talent sau nepotism? 10 copii de vedete care au devenit modele de succes

9 Aprilie 2022
Foarte mulți tineri visează să devină modele de succes, să apară în campaniile unor branduri faimoase și să defileze la marile festivaluri de modă. Însă nu mulți sunt cei care reușesc să atingă acest nivel.

Dar se pare că există un secret al succesului: trebuie să ai părinți celebri. Copiii multor staruri aleg această carieră și nu doar că reușesc să se impună în lumea modei, dar ajung să obțină sume impresionante din contracte cu diferite branduri.

Romeo Beckham, fiul lui David și al Victoriei Beckham

Romeo Beckham și-a făcut debutul în modelling la vârsta de zece. Adolescentul în vârstă de 19 ani a semnat la finalul anului trecut un contrat de 1,2 milioane de lire un brand de echipament sportiv, devenind cel mai bogat dintre cei patru copii ai familiei Beckham.

Lourdes Leon, fiica Madonnei

Lourdes, care își dorește să fie cunoscută sub numele Lola, a devenit un adevărat star în lumea modei în ultimii ani. Fiica Madonnei a apărut în numeroase campanii de-a lungul timpului, cele mai recente fiind pentru branduri precum Calvin Klein, Burberry, SKIMS sau Savage X Fenty.

Lila Grace Moss, fiica lui Kate Moss

Kate Moss este unul dintre cele mai cunoscute supermodele din lume, iar fiica sa în vârstă de 19 ani, Lila Moss, îi calcă pe urme. La numai 16 ani Lila a devenit imaginea Marc Jacobs Beauty, iar de atunci a apărut în numeroase pictoriale și a defilat la marile festivaluri de modă. 

Dylan Jagger Lee, fiul Pamelei Anderson și al lui Tommy Lee

La 24 de ani, Dylan Lee este deja milionar. La fel ca fratele său mai mare, Brandon, Dylan este model și a debutat în anul 2016 în cadrul unei prezentări Saint Laurent. De-a lungul timpului, el a lucrat cu branduri de top precum Dolce & Gabbana, Hugo Boss sau Armani și a apărut în revistele GQ și Vogue.

Iris Law, fiica lui Jude Law

La 21 de ani, realizările lui Iris Law în lumea modei sunt impresionante. Ea și-a făcut debutul printr-o colaborare cu brandul britanic Illustrated People, iar apoi a fost imaginea unor campanii pentru branduri de top precum Marc Jacobs, Loewe, Stella McCartney și La Perla. În prezent este beauty ambassador pentru Dior.

Eve Jobs, fiica lui Steve Jobs

Eve, fiica în vârstă de 23 de ani a lui Steve Jobs, fondatorul Apple, a semnat recent un contract cu una dintre cele mai mari agenții de modeling, DNA Model Management - agenție ce reprezintă nume mari din lumea modei, precum Doutzen Kroes, Emily Ratajkowski sau Kaia Gerber. Eve a defilat la Săptămâna Modei de la Paris, în cadrul show-ului de prezentare Louis Vuitton pentru colecția toamnă-iarnă 2022/2023.

Hayley Hasselhoff, fiica lui David Hasselhoff

Fiica starului din „Baywatch” a devenit un cunoscut model plus size și le încurajează pe femeile din întreaga lume să-și iubească formele, indiferent ce măsură poartă la haine. Hayley a pozat pentru Playboy Germania și a fost primul model plus-size care a apărut pe o coperta Playboy din Europa. 

Hailey Baldwin, fiica lui Stephen Baldwin

Hailey Baldwin și-a început cariera de model în anul 2014 și de-a lungul timpului a apărut în campanii pentru Guess, Ralph Lauren, Moschino sau Tommy Hilfiger. Modelul în vârstă de 25 de ani, care s-a căsătorit în anul 2018 cu cântărețul Justin Bieber, a defilat în cadrul multor prezentări de modă, dar în prezent refuză să facă acest lucru. Hailey a spus că defilările pe podium îi afectează stima de sine.

Kaia Gerber, fiica lui Cindy Crawford

Kaia Gerber este considerată unul dintre supermodelele momentului, așa cum mama sa, Cindy Crawford a fost modelul de top al anilor '90. Kaia și-a început cariera la 16 ani, când și-a făcut debutul pe catwalk într-o prezentare pentru Calvin Klein. De-a lungul timpului a defilat pentru cele mai cunoscute branduri de modă din lume, printre care Marc Jacobs, Burberry, Prada, Chanel, Saint Laurent, Valentino sau Versace.

Lily-Rose Depp, fiica lui Johnny Depp și a Vanessei Paradis

La vârsta de 17 ani, Lily-Rose defila deja pe podiumuri alături de unele dintre cele mai cunoscute modele din lume. Deși are o înălțime de 1,60 m, Lily se bucură de un succes impresionant în lumea modei. Actrița și modelul în vârstă de 22 de ani este ambasador al casei de modă Chanel și este urmărită de 5,2 milioane de persoane pe Instagram.
MAI MULT DESPRE: vedete, moda, modele, modelling, copii de vedete