Surprize cu Dragos si Carmen

Ai crede ca roscata prezentatoare de la MCM, Carmen Dima (solista vocala a grupului Camioane'n multime), si prietenul ei, Dragos Dinca, membru al formatiei Proconsul, formeaza un cuplu la fel de non-conformist precum le este imaginea publica. O sa ai o surpriza!


Carmen: Acum 2 saptamani am implinit 7 luni.


Carmen: Nu chiar. Ne stiam de ceva vreme, din vedere, prin Bodo (solistul formatiei Proconsul), care imi e bun prieten. Prima discutie mai pe indelete am avut-o anul trecut, in iulie-august, dupa un concert pe care l-am sustinut la Targoviste. Eu eram cu cineva de sase ani, lucru pe care Dragos nu l-a stiut cand s-a indragostit de mine.
Dragos: Sunt mai timid si nu i-am cerut atunci, la Targoviste, numarul de telefon. L-am aflat, ulterior, de la Bodo si am sunat-o, pentru a o invita la un pahar de vin. Apoi, am mai sunat-o odata si mi-a spus ca e ocupata (aveam sa aflu ulterior ca era cu fostul ei prieten). Apoi, dupa aproximativ patru luni...
Carmen: Nu, mai putin!
Dragos: Era inainte de lansarea albumului Proconsul, "Tatuaj". M-a sunat pentru a ma felicita si atunci am invitat-o la lansare.
Carmen: De atunci, am continuat sa iesim. M-am indragostit foarte tare si am rupt relatia cu fostul meu prieten. Din acel moment, m-am mutat in apartamentul lui Dragos.


Carmen: Intotdeauna, la inceput, te atrage, la o persoana, fizicul ei.
Dragos: La noi a fost putin atipic. Eu nu ma incadram neaparat in tiparele ei de frumusete masculina.
Carmen: Imi placeau barbatii inalti si foarte slabi. La Dragos m-a atras totul, mai ales ochii lui mari si verzi. Obisnuiesc sa ii spun ca este cel mai frumos barbat din univers.


Carmen: Suntem foarte romantici, dar si nebuni in acelasi timp. Suntem amandoi Tauri, deci pasionali. Eu, din cand in cand, ii dau flori.


Dragos: Eram de doua luni impreuna. Ea vazuse in Mall un lantisor cu un medalion in forma de inima rosie si a rugat-o pe vanzatoare sa i-l pastreze, pentru ca tinea mult sa si-l cumpere. Fara ca ea sa stie, eu am mers in ziua urmatoare si am luat lantul respectiv si un inel. Am plecat, dupa-amiaza, impreuna, la Iasi, pentru un concert si, pe drum, ea era ingrijorata ca nu o sa mai gaseasca bijuteria. In seara acelei zile, am luat masa la un restaurant unde i-am dat lantul si inelul de logodna.


Carmen: Imediat dupa ce "ne-am cuplat", am hotarat sa ne casatorim. Vrem sa fie un eveniment special, de care sa ne bucuram alaturi de prieteni.
Dragos: Este un moment unic in viata.
Carmen: Care se va intampla candva in acest an.
Dragos: Da, si avem doi copii in plan.
Carmen: Cel mult doi.


Carmen: Foarte importante intr-un cuplu sunt sinceritatea si comunicarea. Eu sunt adepta unei relatii fara secrete.
Dragos: As adauga increderea, respectul reciproc, interesele comune...
Carmen: Eu sunt o persoana speciala, cand vine vorba de prieteni. Nu imi place sa am relatii pasagere. Daca as fi putut, as fi stat toata viata cu acelasi barbat.


Carmen: Ne spunem "puiut" si, o porecla mai intima, "rinocer".


Carmen: Eu pregatesc albumul "Plastic", care o sa iasa in iulie, cel tarziu august. Dupa ce terminam de inregistrat, incepem pregatirile pentru un turneu prin tara. Din septembrie, voi prezenta o noua emisiune la MCM.
Dragos: Noi, cei de la Proconsul, lucram la un album pe care il vom lansa in septembrie iar in august vom scoate un single. Intre timp, vom da multe cantari.