Suri Cruise, un copil intr-o lume a adultilor

Pantofi Christian Louboutin si haine semnate de Giorgio Armani, Donatella Versace, Roberto Cavalli sau Burberry.

Pantofi Christian Louboutin si haine semnate de Giorgio Armani, Donatella Versace, Roberto Cavalli sau Burberry. In timp ce alti copii de varsta ei abia pot silabisi si nu dau niciun fel de importanta lucrurilor pe care le au, mai putin jucariilor poate, micuta sotilor Cruise "isi face cumparaturile" din cele mai renumite magazine. Daca te gandesti ca merge pentru o simpla pereche de pantofi sau o rochita frumos colorata, te inseli.

Suri Cruise detine printre lucrurile personale, pantofi cu toc, lipstick, bijuterii sau posete care le-ar face geloase pe toate duduitele de Dorobanti.

Intr-o oarecare masura este de inteles, avand in vedere familia din care face parte. Cu siguranta ca celebrul ei tata si frumoasa ei mama se straduiesc din rasputeri sa-i faca pe plac copilului si, mai mult decat atat, sa o plaseze la acelasi nivel cu ei, pentru ca oricum acest lucru este cerut si de cultul din care fac parte, Scientologia.

"Tom si Katie o rasfata pe Suri. Tinutele ei sunt create de cei mai renumiti designeri, special pentru ea", a declarat o sursa apropiata a cuplului, pentru revista Britain's Closer.

2 milioane de dolari este suma la care se ridica... zestrea pe care i-o dau parintii ei.


Insa, aceasta suma nu inseamna si petrecerile aniversare, calatoriile sau alte hachite care i se pot nazari unui copilas de 3 ani. Ziaristii de la Dailymail.co.uk sustin ca Suri a beneficiat, la doi ani, de o petrecere in valoare de aproape 90.000 de dolari. In aceasta suma au intrat rochia flurure (singura dorinta pe care a avut-o fetita), dar si sutele de fluturi vii care au fost eliberati la... momentul oportun. Nu trebuie sa uitam insa nici de tort, care a avut patru etaje. La aceasta petrecere au participat...
24 de persoane.

Are o intreaga aripa la dispozitie...


Trecem de la petrecerile si hainele pe care le poarta micuta, la dormitorul ei, care nu putea sa nu se incadreze in aceleasi standarde. In timp ce copiii obisnuiti se multumesc cu o camera cu pat si multe jucarii, daca au noroc, Suri beneficiaza de o intreaga aripa a vilei somptuoase din Los Angeles. Aceasta zona a fost decorata dupa gustul ei, cu ajutorul unui designer de interior. Pe langa faptul ca are personal special angajat care sa-i stea la dispozitie non-stop, beneficiaza si de home cinema.
Lux si opulenta pentru un copil care, cu siguranta, nu stie ce inseamna toate aceste lucruri.
15 Octombrie 2009