Suferinţa Nicoletei Luciu: 5 motive pentru care nu vrea să divorţeze de Zsolt Csergo

La aproximativ şase luni după ce a devenit soţia lui Zsolt Csergo, Nicoleta Luciu a fost înşelată de miliardar, care a fost surprins pe yacht, în Croaţia, în timp ce îşi săruta şi bătea amanta, Kinga Sebestyen.

Cu toate că a fost târâtă în scandal fără voia ei şi imaginile arată clar că soţul o înşală, Nicoleta Luciu nici măcar nu se gândeşte la divorţ. Mai mult, ea afirmă că are o viaţă frumoasă şi o familie fericită şi că astfel de materiale realizate de paparazzi nu îi vor strica viaţa.

Principalul motiv pentru care Nicoleta nu se gândeşte la divorţ este, potrivit taboidului „Cancan“, acela că ea nu ar primi aproape niciun ban din averea de aproximativ 60 de milioane de euro a lui Zsolt. Sursa citată anunţă că soţul Nicoletei Luciu a făcut bani din cazinouri şi din afaceri imobiliare, aproape toată averea sa fiind obţinută înainte de nunta cu Nicoleta. În urma unui divorţ, vedeta ar trebui să primească doar bunuri obţinute în timpul căsniciei, care sunt aproape inexistente.

Un alt motiv pentru care Nicoleta nu este cu gândul la viaţa ei privată îl reprezintă participarea vedetei la show-ul „Dansez pentru tine“, care începe la 26 octombrie la Pro TV. Vedeta va încerca să-i împlinească visul lui Attila Hainer, un tânăr care luptă pentru o locuinţă în care să stea alături de părinţii lui. Pe lângă acest lucru, ea se concentrează foarte mult şi pe cariera ei muzicală, filmând de curând videoclipul piesei „Mexicano“.

Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo formează un cuplu de şapte ani şi au împreună patru copii, iar acest lucru a cântărit greu în decizia fostei „Miss România“ de a nu divorţa. Potrivit Iulianei Luciu, care este sora Nicoletei, vedeta de la Pro TV trebuie să aibă grijă de copii şi să muncească, pentru a uita de probleme.

Ultimul motiv, dar nu cel mai neînsemnat, este acela că Nicoletei Luciu nu îi vine să creadă că Zsolt Csergo a înşelat-o cu Kinga Sebestyen, o apropiată a cuplului. Potrivit presei tabloide, Zsolt o cunoaşte pe Kinga de 30 de ani, iar Nicoleta de şapte.

Cu doar câteva zile înainte de a afla că este înşelată, Nicoleta Luciu spunea, la „Acasă TV“, că va divorţa dacă află că soţul ei „a călcat strâmb“. „Nu mi-e frică de alte femei pentru că ştiu ce bărbat am lângă mine. Am încredere totală în el. Nu cred că s-ar risca, însă, dacă îl prind cu alta, divorţez. Nu există ca, pentru trei minute de relaxare, să dai cu şutul la o familie. Nu aş putea concepe. Cei care reuşesc să facă asta fără să afle nevestele, bravo lor!  Dacă aş suferi, nu aş arăta-o“, afirma Nicoleta Luciu.

(iulian.ioncea@imedia.ro)

19 Octombrie 2012