Slăbit rapid: 5 secrete ca să ai corp de vedetă

Toate femeile admiră siluetele tonifiate şi perfecte ale celebrităţilor surprinse de paparazzi pe plajă. Iată câteva trucuri de slăbit pe care le folosesc Halle Berry, Cameron Diaz sau Eva Longoria pentru a arăta impecabil în costum de baie ... şi nu numai.

Halle Berry (44 de ani) nu mănâncă prăjeli şi zahăr rafinat

Fiind diabetică, Halle Berry are foarte mare grijă la alimentele pe care le consumă în fiecare zi. Frumoasa vedetă a declarat că stă departe de prăjeli, dulciuri rafinate şi carbohidraţi. Singurele surse de zahăr pe care le consumă provin din fructe şi legume.

Gwyneth Paltrow (39 de ani) renunţă la pâine şi cartofi când vrea să slăbească

Pentru a se menţine tânără, vedeta a dezvăluit că foloseşte tratamente făcute în casă, ea folosind adesea pe corp un amestec de zahăr, cafea, făină de ovăz, miere şi ulei de măsline. Iar pentru silueta sa, Gwyneth acordă o mare atenţie dietei şi face sport de 5 ori pe săptămână. "Am zile în care mănânc paste cu sosuri bogate şi beau vin. Când vreau să slăbesc, pur şi simplu le reduc şi renunţ la pâine şi cartofi. Am însă şi momente în care îmi impun mai multe restricţii. Anul trecut, înainte de premiera "Iron Man 2", am avut trei zile numai de sucuri de legume verzi şi salate de crudităţi", declara actriţa într-un interviu recent.

Jennifer Lopez (42 de ani) are o dietă strictă şi face mult sport

Cu ajutorul unei diete stricte şi al unui plan de exerciţii, Jennifer este adepta dietei Dukan. În prima etapă, care ţine maxim zece zile, sunt permise doar proteine (carne, peşte, ouă sau produse lactate degresate). Etapa cu numărul doi permite combinarea proteinelor cu legume sărace în carbohidraţi. Nu ai voie să mănânci mazăre, porumb, orez, fasole boabe şi nici paste făinoase. În faza cu numărul 3 sau faza de consolidare poţi consuma produsele care îţi erau interzise în primele etape (cartofi, orez, mazăre, paste, fasole boabe). În ultima fază sau faza de stabilitate care durează întreaga viaţă, poţi mânca orice doreşti, dar respectând o singură regulă a dietei Dukan: o zi pe săptămână mănâncă doar proteine.

Cameron Diaz (38 de ani) face yoga şi ridică greutăţi

Blondina a fost surprinsă de paparazzi în urma cu câteva zile relaxându-se pe o plajă din Miami. Şedinţele de yoga şi antrenamentul cu greutăţi pe care le practică de trei ori pe săptămână se văd pe silueta perfect tonifiată a divei. Pe lângă sport, Cameron Diaz spune că preferă să mănânce la micul dejun foarte bine şi la cină mai puţin. De exemplu, la micul dejun consumă ouă, orez gătit simplu cu usturoi, broccoli şi carne de pui. "Obişnuiesc să mănânc consistent la micul dejun, fără să mai simt senzaţia de foame", spunea actriţa.

Eva Longoria (36 de ani) nu pofteşte la pâine şi pizza

Frumoasa şi sexoasa "Nevastă disperată" susţine că îi este foarte uşor să se abţină de la făinoase şi pizza pentru că pur şi simplu nu îi plac. De asemenea, nu este adepta dietelor, după cum declara ea pentru revista Ok!, dar încearcă să includă în meniul său zilnic numai alimente sănătoase (cum ar fi fructele, legumele, cerealele integrale, peşte, pui, nuci) şi să frecventeze des sala de fitness. Iar în vacanţe îşi face de cap, mâncând după pofta inimii.