Şerban Huidu s-a întors în radio, la „Cronica Cârcotaşilor“. Revenire cu scandal

Fostul „cârcotaş“ Şerban Huidu şi-a reintrat în drepturi la Kiss FM, acolo unde a revenit de câteva zile la emisiunea matinală „Cronica Cârcotaşilor“.

Miercuri dimineaţă, în timpul unui material despre Ozana Barabancea, Huidu a făcut, alături de Mihai Găinuşă şi de Dezbrăcatu', câteva remarci nepotrivite la adresa cântăreţei de operă, după cum notează WOWbiz.ro.

Potrivit sursei citate, subiectul a fost deshis de Găinuşă, care a comentat o fotografie cu Ozana la plajă. „Cârcotaşul“ a afirmat că profesoara de canto merge în continuare la piscină şi îşi etalează formele, după ce a slăbit 40 de kilograme. Şerban Huidu a intervenit, vorbele sale nefiind deloc frumoase. „A slăbit? E o balenă eşuată“, ar fi spus Huidu, conform jurnaliştilor de la WOWbiz.



Contactată de reporterii WOWbiz, Ozana Barabancea a spus sec: „Nu comentez. Nu am nimic de declarat!“.

În schimb, Şerban Huidu şi-a redeschis blogul şi a vrut să clarifice toate cele întâmplate miercuri dimineaţă. „Am văzut şi mai multe comentarii făcute de ziarişti de doi bani legate de o intervenţie matinală“, a scris Huidu, care a redat şi o scurtă înregistrare a emisiunii de miercuri.

17 Mai 2013