România: Top 9 cele mai frumoase perechi de picioare din showbizz

Nicoleta Luciu, Mihaela Rădulescu, Cristina Spătar sau Valentina Pelinel sunt câteva dintre divele din România care surclasează pe oricine atunci când vine vorba de frumuseţea picioarelor. Te întrebi care sunt secretele lor? Este adevărat că uneori le ajută şi Photoshop-ul, însă acesta nu face minuni. Stilul de viaţă sănătos şi, în special, sportul, primează în fiecare caz. Chiar dacă şi ele au avut, într-o anumită perioadă a vieţii lor, probleme cu greutatea, trecutul le-a ajutat să revină la forma fizică de invidiat.

Nicoleta Luciu, ţopăie pe... balcon

"Dacă este cald, merg pe role în parc, dacă nu, fac Kangoo Jumps pe balcon", declară vedeta care a reuşit să slăbească 30 de kilograme după naştere, într-un timp record. Nu uită de sport nici când e la muncă, iar în pauzele dintre filmări merge cu rolele pe aleile studiourilor MediaPro

Roxana Ciuhulescu, "cea mai tare" în picioare

Vedeta de la ProMotor se poate lăuda că este "bogată" în picioare, pentru că ele măsoară nici mai mult nici mai puţin de 1,22 m. Sportul este a doua viaţă pentru ea, iar fiecare zi şi-o începe cu 2 ore de activitate fizică. Te mai întrebi acum de ce arată aşa de bine?

Mihaela Rădulescu, diva fresh indiferent de vârstă

Singura dovadă că nu se mai află la prima tinereţe este vârsta din buletin, căci dacă ne uităm la cum arată am putea spune cu totul şi cu totul altceva. Diva de peste 40 de ani le poate da clasă multor tinere din ziua de astăzi, care ar trece mai degrabă prin cabinetul medicului estetician, decât prin sala de sport

Cristina Spătar se întreţine în... casă

De când a venit pe lume micuţul Albert, Cristina Spătar face sport acasă, însă şi drumurile frecvente la saloanele de înfrumuseţare au contribuit mult la imaginea ei de acum.

Valentina Pelinel, după americani, i-a înnebunit şi pe români

Actuala soţie a politicianului Cristian Boureanu stă foarte bine la capitolul fizic. Speriată că a luat câteva kilograme în plus, Pelinel a apelat la ajutorul antrenorului de fitness Luminiţa Nicolescu. Extrem de încântată de rezultatele obţinute, fostul model a hotărât să scoată şi un DVD cu exerciţii de aerobic.

Oana Zăvoranu, mama natură a fost bună cu ea

De fiecare dată când este întrebată cum se întreţine, Oana Zăvoranu declară că nu face nimic ca să arate aşa de bine. Ce-i drept, are o siluetă de invidiat, dar oare chiar nu face nimic?

Diana Dumitrescu, rolele "cele mai bune prietene"

Vedeta postului Acasa TV este îndrăgostită de role. Ele sunt "cele mai bune prietene" ale Dianei Dumitrescu atunci când vine vorba de siluetă. "De o vreme, nu prea mai am timp să ajung la sală, dar am optat pentru o alimentaţie sănătoasă şi plimbări cu rolele cât de des se poate", a declarat vedeta pentru Libertatea.

Catrinel Menghia, diva care a cucerit Italia

Este mai cunoscută şi apreciată în Italia decât în România. Pentru ea greutatea nu este un stres, recunoscând că nu face mari eforturi ca să arate aşa de bine. Acum câteva luni chiar le-a spus prietenilor de pe Facebook: "Stau în pat şi mănânc Nutella".

Andreea Bălan se menţine din dans

Deşi a devenit cunoscută în calitate de cântăreaţă, prima dragoste a artistei este dansul. Pe lângă faptul că această activitate îi rotunjeşte considerabil contul, o şi ajută să arate formidabil.