România: Top 7 vedete înşelate în dragoste

22 Noiembrie 2010
Monica Columbeanu distrusă de aventura soţului în jacuzzi, Andreea Bănică îşi apără soţul până în pânzele albe, iar Cătălin Botezau este în convalescenţă după relaţia cu Bianca. Care mai sunt vedetele înşelate în dragoste? Află din articolul următor...

Foto: Mediafax/CanCan

Monica Columbeanu nu poate să ierte

O căsnicie extrem de controversată despre a cărei destrămare s-a vorbit încă de la începutul ei se zdruncină zilele acestea din temelii. Vinovatul este nimeni altul decât milionarul de la Izvorani care, în timp ce Monica se ocupa cu foc de carieră, nu a rezistat tentaţiei de a petrecere câteva ore fierbinţi cu două domnişoare anonime în jacuzzi. Nu ştiu de ce episodul acesta îmi aduce aminte perfect de sex-ul oral pe gaura cheii interpretat magistral de... încă soţii Columbeanu?!

Andreea Bănică, ea cântă, el le încântă

Este genul acela de relaţiei născută în adolescenţă, care rezistă şi astăzi. Rezistă, dar cum? Nu de puţine ori s-a vehiculat că lui Lucian Mitrea îi place diversitatea. Impresarul a fost surprins de mai multe ori în compania unor domnişoare cochete, companie care nu aducea nimic cu zona profesională.

Cătălin Botezatu, din Pygmalion în înşelat

Designerul face infarct după infarct şi, la necaz, îşi mai aduce aminte şi de cancerul de colon de care a scăpat acum câţiva zeci de ani. Care necaz, te întrebi? Bianca Drăguşanu pare să fie necazul lui din ultima vreme. După ce "şi-a pus obrazul pentru ea", girând cu numele lui ca să apară în prezentările de modă şi în emisiunea lui Capatos, după cum singur declară, tânăra hunedoreancă l-a înşelat cu dinamovistul Adrian Cristea.

Gina Pistol, nu-i zice "Pa" lui Nicola

Blondina nu mai ştie la a câta despărţire sau împăcare este cu Nicola, un afacerist libanez de mare succes în România. S-au despărţit, între timp ea s-a cuplat cu alţi bărbaţi în vogă, vezi fotbalistul Ciprian Marica, pentru ca, la final, să  termine tot în braţele libanezului. Încurcate sunt căile... amorului.

Delia, a terminat-o cu Florin Moldoveanu

O relaţie lungă, terminată acum câteva zile. Asta s-ar putea spune despre ceea ce au trăit Delia şi Florin Moldoveanu. În plus, s-ar mai putea spune că "principalul" ingredient al acestui amor au fost constantele reprize de înşelat de care s-a ocupat bărbatul. Fie vorbim de o dansatoare, fie de o fată din Dorobanţi, fie de o distinsă anonină, întotdeauna afaceristul Aurel Moldoveanu s-a asigurat că există o a treia în relaţia pe care a avut-o cu cântăreaţa.

Gabriela Cristea blestemată de Ana Maria Ferentz?

Şoc şi groază zilele trecute în presa tabloidă! Marcel Toader, soţul îndrăgostit al Gabrielei Cristea, a fost surprins în compania unei domnişoare. Pe de altă parte, vedeta postului Kanal D a fost fotografiată de paparazzi într-o ipostază nu tocmai veselă. Concluzia: Gabriela Cristea este înşelată de Marcel Toader. O
descoperire bizară pentru că cei doi au pozat întotdeauna în veşnici îndrăgostiţi.

Loredana înşelată, dar aceeaşi

Nici Loredana Groza nu este străină de sentimentul femeii care a fost înşelată. Nu de puţine ori s-a scris că soţului ei, Andrei Boncea, îi cam plac aventurile extraconjugale. La un moment dat, chiar a vrut să divorţeze de artistă pentru tânăra Andra Margină, cu care a avut o relaţie în 2007, însă cuvântul boss-ului Adrian Sârbu a fost mult mai important.