România: Top 7 vedete arogante

Sunt arogante şi au mereu un aer de superioritate, sfidând pe toată lumea. Vorbim despre câteva vedete din România care sunt recunoscute pentru atitudinea lor înfumurată. Florin Călinescu, Mircea Badea şi Inna sunt doar trei exemple.

Fie sfidează pe toată lumea cum procedează Monica Columbeanu, fie lovesc inteligent (obicei iniţiat de Florin Călinescu şi continuat apoi de Andrei Gheorghe, Mircea Badea sau Şerban Huidu), fie fac adesea "crize" de vedetism (vezi Inna), fie sunt atotştiutoare, obraznice şi deasupra tuturor (gen Oana Zăvoranu). 

1. Florin Călinescu

A deschis calea talk-show-ului de tip american, fiind primul moderator din România al acestui format jurnalistic. Experienţa pe care a acumulat-o realizând primul talk-show din România, atunci în anii '90 când valorile erau altele, l-au ridicat pe Florin Călinescu la rangul de cel mai inteligent moderator TV, cu o atitudine zeflemitoare, tăioasă şi un aer de superioritate, însă fără agresivitatea pe care o adoptă în prezent multe vedete de televiziune. Îl clasăm pe primul loc în topul celor mai arogante vedete, dar care au dat dovadă de mult profesionalism. 

 

2. Andrei Gheorghe

Nu ai cum să nu-ţi aminteşti tonul şi seriozitatea cu care Andrei Gheorghe îşi umilea concurenţii la show-ul "Lanţul slăbiciunilor", apelând la fraza care a rămas şi astăzi celebră: "Eşti veriga slabă". Sarcasmul, aerul de superioritate şi prezenţa arogantă pe care o afişa de fiecare dată îl clasează pe Andrei Gheorghe pe locul al doilea în topul celor mai arogante vedete. 

 

3. Inna

Au fost foarte mediatizate crizele de isterie pe care vedeta le-a făcut în avion când deranjată de câţiva pasageri care traversau culoarul în încercarea de a ajunge la toaletă, vedeta a bătut în uşa pilotului, cerându-i să le interzică “intruşilor” să-i tulbure aerul. “Vă rog frumos să faceţi ceva! Nu se poate să am bilet la business class şi să se plimbe toată lumea pe aici“, s-a plâns solista. Nu trebuie să uităm nici atitudinea arogantă faţă de prezentatorii galei "Zece pentru România" (din 2010). Melania Medeleanu şi Mihai Tatulici au invitat-o pe Inna pe scenă folosind numele ei din buletin (Elena Alexandra Apostoleanu) pentru a-i acorda premiul "Carieră fulminantă". Ce credeţi că le-a răspuns Inna? "Nici nu vă răspund dacă îmi spuneţi aşa. Deci Inna". O clasăm pe locul al treilea în topul celor mai arogante vedete.

4. Mircea Badea

"În gura presei" este emisiunea pe care o moderează Mircea Badea. Este ceva de genul: fie îţi place şi te amuză la culme atitudinea arogantă a moderatorului, fie nu guşti absolut deloc nici glumele şi nici înfumurarea lui. Pentru exagerările, logoreea şi obrăznicia cu care tratează majoritatea subiectelor îl situăm pe locul 4 în topul celor mai arogante vedete.  

 

 

5. Oana Zăvoranu

Aerul de superioritate şi firea vulcanică o situează pe Oana Zăvoranu pe locul 5 în topul celor mai arogante vedete. Nici declaraţiile ei pe care le-a făcut de-a lungul timpului în presă nu sunt mai prejos şi atestă aerul de superioritate pe care îl afişează vedeta. "Sunt o divă şi o deşteaptă, am simţit aşa un fior ca şi când aş fi avut un orgasm când am semnat actele de divorţ", spunea ea la puţin timp după divorţul de Pepe. Vezi filmuleţul în care Oana a dat-o afară din emisiune pe Monica Columbeanu şi aroganţa cu care a tratat un invitat într-o emisiune televizată.

 

 

6. Şerban Huidu

Prin natura jobului pe care îl are, cârcotaşul Şerban Huidu este recunoscut pentru atitudinea sa arogantă pe care a manifestat-o în repetate rânduri, dând dovadă uneori de foarte multă iresponsabilitate. Siguranţa de sine exagerată este cea care l-a adus în momentul de cumpănă cauzat de accidentul în care a fost implicat. Iar ultimele declaraţii ale unei persoane apropiate vin să confirme acest lucru. "În ultima vreme, Şerban nu a mai avut nasul pe sus şi s-a comportat omeneşte", a declarat pentru Cancan, Tanti Ghizi, menajera casei de la Predeal.

 

7. Monica Columbeanu

A fost pe primele pagini ale tabloidelor când a divorţat de Irinel Columbeanu şi a rămas în opinia presei drept una dintre cele mai sfidătoare şi mai arogante vedete. Dacă înainte răspundea oricărei provocări pentru a apărea în presă, odată cu divorţul de Irinel Columbeanu vedeta a început să afişeze o atitudine arogantă şi indiferentă în faţa camerelor de filmat.