România: Top 7 cele mai frumoase vedete

Care crezi că este cea mai frumoasă vedetă din România? Noi am făcut un top al celor mai frumoase 7 vedete din ţara noastră. Iată care sunt propunerile noastre, dar lista rămâne deschisă:

Antonia

Antonia este dovada în carne şi oase a faptului că există femei extrem de frumoase şi extrem de talentate. "Este prima fată topmodel care cântă cu adevărat. În studio nu am avut ce să corectez la vocea ei este pur şi simplu talent nativ !", a declarat Tom Boxer, cel cu care Antonia  acolaborat pentru hiturile Roses on Fire şi Morena.

Monica Bârlădeanu

Monica Bârlădeanu, cunoscută în Statele Unite sub numele de Monica Dean, i-a vrăjit atât pe români, cât şi pe americani cu frumuseţea ei. Celebritatea sa a tins cote maxime în urma apariţiei în serialul Lost, pentru ca în 2009 să facă valuri cu rolul din ontroversatul film "Francesca".

Catrinel Menghia

Frumuseţea supermodelului Catrinel Menghia este deja legendă. Modelul în vârstă de 25 de ani a fost imaginea Emporio Armani şi se poate lăuda cu o listă impresionantă de branduri celebre a cărei imagine a fost. Catrinel este căsătorită cu fostul fotbalist Massimo Brambati şi locuieşte în Milano.

Monica Dascălu

Dacă ştirile de la ora 5 au devenit un simbol al tuturor lucrurilor macabre care se petrec în ţară, ne putem mulţumi cel puţin cu faptul că sunt prezentate de una dintre cele mai frumoase femei din România. Oare cine nu a observat ochii atât de albaştri ai Monicăi Dascălu, prezentatoarea ştirilor ProTV de la ora 17.00?

Lili Sandu

Fosta iubită a portarului Bogdan Stelea se poate număra fără exagerări printre cele mai frumoase vedete din ţara noastră. Se pare că actriţa şi cântăreaţa a făcut victime şi în Statele Unite. Cea mai recentă cucerire a sa este Gabriel Aubry, fostul soţ al lui Halle Berry.

Andreea Berecleanu

Prezentatoarea ştirilor de la Antena 1 nu ne oferă absolut niciun indiciu că ar fi împlinit 41 de ani. Cu o carieră de peste 17 ani, Andreea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de ştiri din ţară, dar şi una dintre cele mai frumoase.

Andreea Mantea

Andreea Mantea se poate lăuda că este deschizătoare de drumuri în ceea ce priveşte "cariera" de asistentă TV. Frumoasa brunetă a debutat ca asistentă în emisiunea Neaţa cu Răzvan şi Dani, de la Antena 1. Pictorialele sexy pe care le-a realizat apoi au contribuit cu siguranţă la celebritatea Andreei. Unul dintre cele mai controversate momente în care a fost implicată este cel de la show-ul Dansez pentru tine, când în timpul unui dans, i s-au văzut sânii.