România: Top 6 cele mai cuminţi vedete

25 Decembrie 2011

Destul de greu de crezut, dar iată că există şi astfel de cazuri. Obişnuit cu noul val obsedant de piţipoance, publicul aproape că a uitat că încă mai sunt şi vedete la locul lor, vedete care se promovează prin lucrurile pe care le fac, şi, atenţie, nu fac parte din generaţia veche. Fiecare dintre divele despre care vom discuta în continuare sunt personaje cu experienţă în showbiz, personaje care de-a lungul timpului nu au fost subiect de scandal sau nu au ales să provoace unul.

1. Olivia Steer, doamna de la "Doamne de poveste"

Show-ul pe care îl prezintă la postul Acasă TV i se potriveşte mănuşă. Olivia Steer a fost întotdeauna o vedetă retrasă, care a ales să vorbească doar când a fost întrebată, urând parcă să se facă auzită fără sens. Nu refuză interviurile, însă atunci când vorbeşte cu presa răspunde numai la întrebările care nu-i invadează în niciun fel viaţa privată. Acest lucru a fost valabil şi în anul care tocmai se încheie când, în ciuda faptului că a trecut prin tragedia pierderii unui membru important din familie, sora ei, soţia lui Andi Moisescu a ştiut cum să treacă demn peste această cumpănă.

2. Analia Selis, mămica din nou însărcinată

Vedeta, născută în Argentina, a devenit cetăţean român şi asta ar trebui să fie o mândrie pentru ţara noastră. S-a ţinut în permanenţă departe de scandalurile, aproape clasice în showbizz-ul românesc, s-a căsătorit cu un român şi a devenit mămica unei fetiţe. Zilele trecute a anunţat mândră că, deşi destul de devreme, când nici măcar nu se refăcuse total după prima naştere, aşteaptă cel de-al doilea copil, o nouă minune a vieţii care se întâmplă în familia ei.

3. Paula Seling, admirată ca om, dar şi ca artist

Membră în juriul X Factor, Paula Seling a fost mereu o prezenţă discretă în peisajul media din România. Participarea la Eurovision, dar şi la alte concursuri muzicale au dovedit în faţa publicului, dar şi în faţa specialiştilor că talentul formidabil pe care îl are vine în completarea personalităţii şi a bunului simţ. Paula Seling a ştiu să se ţină departe de scandaluri şi a evolut după o scară proprie de valori cum rar se întâlneşte astăzi în lumea artistică din România.

4. Monica Davidescu, o mamă şi o artistă de mare bun simţ

La sfârşitul anului trecut, actriţa Monica Davidescu a devenit mamă, după o luptă grea pe care a dus-o ca să-şi îndeplinească această dorinţă. De apreciat este faptul că, împreună cu soţul ei Aurelian Temişan, vedeta a ales să nu facă publică povestea, procedând în acelaşi fel şi după venirea pe lume a fetiţei lor. Modestia şi discreţia sunt calităţi devenite definiţii pentru aceşti doi artişti, acelaşi lucru întâmplându-se şi în anul care tocmai s-a încheiat.

5. Andreea Berecleanu, o vedetă despre care se spun multe, dar se ştiu puţine

Frumuseţea Andreei Berecleanu este o realitate ce nu mai are nevoie de prezentare, despre caracterul ei s-au spus multe, însă. S-au vehiculat tot felul de bârfe cum să vedeta Antenaei 1 ar fi o persoană foarte dificilă, o femeie ranchiunoasă şi răutăcioasă. Dovezi nu au fost nici atunci, nu sunt nici acum. Categoric este doar faptul că Andreea Berecleanu, împreună cu soţul ei, Andrei Zaharescu, au reuşit să-şi păstreze intimitatea în intimitate, necunoscute fiind cazurile în care cei doi s-ar fi implicat în scandaluri de orice fel.

6. Elena Gheorghe, proaspătă mămică

Fosta componentă a trupei Mandinga a devenit mămică pe 10 decembrie. Spre deosebire de colegele ei de branşă pentru care a devenit o obişnuinţă să-şi monitorizeze sarcina în direct, la emisiunile de maximă audienţă, Fata Popii - aşa cum a fost poreclită - a fost extrem de rezervată. Chiar şi existenţa acestei sarcini a fost dedusă, nu anunţată cu surle şi trâmbiţe. Elena Gheorghe s-a păstrat departe de scandalurile devenite o constantă a showbiz-ul autohton, chiar dacă s-ar fi putut discuta mult despre plecarea ei din trupa Mandinga, de exemplu.