România: Top 5 cele mai proaste exemple pentru adolescente. Vezi despre cine este vorba!

13 Ianuarie 2012
Apar la televizor şi se dau mari vedete, dau tonul în modă, sunt nelipsite la petrecerile din cluburi, iar lista activităţilor interesante pe care le prestează domniţele despre vom discuta poate continua. Din cauza notorietăţii de care se bucură, personajele despre care vom discuta în continuare sunt astăzi exemple pentru adolescente. Nu de puţine ori am auzit replici de genul: "Vreau să fiu ca Monica Gabor" sau "Vreau să mă îmbrac ca Bianca Drăguşanu". Dar, de ce este nocivă prezenţa acestor femei pentru puştoiacele din România?

Moni Gabor, miliardarul şi copilul

Atunci când a devenit cunoscută, Moni Gabor era o domnişoară de 17 ani, model, care a devenit în câteva zile iubita miliardarului Irinel Columbeanu şi în câteva luni soţia acestuia. Lucrurile s-au complicat şi mai tare în momentul în care, băcăuanca a devenit şi mama copilului lui Irinel Columbeanu. Chiar dacă atunci totul părea să fie o poveste de dragoste frumoasă dintre Cenuşăreasa şi prinţul fermecător, astăzi, la aproape un an de la izbucnirea scandalului dintre cei doi, descoperim că totul a fost un târg, o afacere între cei doi. Nu mai este un secret pentru nimeni că între cei doi nu a existat dragoste pură, ci doar interes de ambele părţi. Eu te fac vedetă, tu îmi faci un copil... cam acestea au fost capitolele contractului dintre cei doi. Însuşi Irinel Columbeanu a recunoscut, în cartea sa biografică apărută în 2006, care a fost motivul cel mai important pentru care s-a căsătorit cu Monica Gabor. "Acum însă, că Monica a acceptat să fie soţia mea, atac deja pe alt front, pentru că-mi doresc atât de mult un copil! Acesta a fost şi unul dintre principalele motive pentru care am cerut-o în căsătorie: speranţa că va rămâne însărcinată şi că atunci totul va trebui să fie în regulă, să nu existe nici un reproş care să întunece frumoasa noastră relaţie de dragoste".

Mădălina Pamfile, eleva lui Capatos care a uitat de şcoală

În ultimele luni a ţinut primele pagini ale ziarelor, a pozat de două ori în Playboy, devenind celebră după ce s-a afişat la braţul primarului oraşului Constanţa, Radu Mazăre. Deşi are doar 18 ani, Mădălina Pamfile câştigă 500 de euro pe lună numai de la Antena 1, unde a fost angajată pe post de asistentă în locul Biancăi Drăguşanu. Acesta nu este singurul său venit, ea câştigând serios şi din prezentările de modă şi dansurile lascive din paharele de şampanie de prin cluburi. Acestea fiind spuse, probabil că multe adolescente de astăzi şi-ar dori să fie în locul brunetei, dar cu şcoala cum rămâne? "Mai am doar un an de şcoală, dar din modelling voi câştiga ani buni. Mi-a plăcut dintotdeauna să citesc şi să învăţ, însă trebuie să mă ocup şi de mine, am nevoie de bani, aşa că nu refuz niciun job. Din păcate sunt multe prezentări de modă, mai ales în weekend, şi se termină în jur de 4.00 dimineaţa, aşa că atunci când ajung acasă adorm îmbrăcată. Noroc cu mama mea adoptivă care mă sună zilnic să mă trimită la şcoală, că nici că m-aş mai trezi", a declarat ea pentru "Click".

Bianca Drăguşanu, totul pentru frumuseţe şi frumuseţea pentru televiziune

Iubita fotbalistului Adrian Cristea şi-a dorit întotdeauna să devină cunoscută, asta şi în perioada în care fizicul nu o recomanda. Să ne amintim de apariţia ei la emisiunea "Din dragoste". Conştientă fiind de importanţa imaginii, Bianca Drăguşanu s-a supus la mari chinuri şi multe intervenţii chirurgicale ca să se transforme în femeia de astăzi, promovând teoria că pentru frumuseţe şi succes nimic nu este imposibil. Chiar şi astăzi, prin stilul de viaţă pe care îl duce, promovează slăbitul prin înfometare doar de dragul notorietăţii. Să ne amintim de câte ori a leşinat în timpul filmărilor pentru show-ul "Burlăciţa", din simplul fapt că nu mânca nimic. "De leşinuri sau căderi de calciu nu mai vorbesc, m-am obişnuit deja să mă hrănesc cu perfuzii. Am chemat Salvarea şi la mare, în timpul filmărilor", declara vedeta acum ceva timp pentru Cancan.

Oana Zăvoranu, scandal cu mama şi vizite la vrăjitoare

Până să devină o fiică bună şi luptătoare declarată împotriva vrăjitoarelor, Oana Zăvoranu era o clientă fidelă a acestor femei şi duşmanul cel mai temut al mamei ei. Orice problemă avea apărea la TV şi, dacă nu reuşea să o rezolve aici, mergea la doamnele cu ghiocul. Asta pe lângă crizele de isterie din direct, dansul pe Facebook şi leşinurile din cafenelele de fiţe din Dorobanţi.

Daniela Crudu, beţii de zile mari în cluburi

Bomba sexy de la show-ul lui Capatos nu se jenează să vorbească despre beţiile pe care le trage prin cluburi şi despre activităţile nu tocmai ortodoxe pe care le are. Dezinvoltă şi fără tabuuri, Daniela Crudu este, înainte de toate, adolescenta care la 17 ani şi-a pus silicoane, cu acordul tatălui. Cam devreme ar spune mulţi, un exemplu negativ ar spune alţii.