România: Top 10 obsesii de vedete

21 Aprilie 2011
Fie că sunt "moarte" după lenjeria intimă, fie că şi-ar cumpăra mii de păpuşi de porţelan, fie că merg la medic mai des decât ar fi nevoie, vedetele din România, asemenea oamenilor de rând, au obsesii şi obsesii. Unele dintre ele pot fi supărătoare, îngrijorătoare chiar, pe când altele le pot face chiar plăcere. O să facem astăzi un top al celor mai interesante obsesii ale vedetelor noastre.

1. Cristi Brancu, obsedat de degetele de la picioarele femeilor

Realizatorul emisiunii Agentul VIP a descoperit de curând că are o adevărată obsesie pentru degetele de la picioare ale femeilor. Cine l-a ajutat să înţeleagă acest lucru? Nimeni alta decât Iulia Albu. "Mi-am adus aminte acum că Iulia Albu povestea la o masă odată că are obsesia de a se uita la degetele de la picioarele femeilor. Şi ele trădează anumite lucruri. Mi-am dat seama, în timp, că şi eu mă uit la acelaşi lucru", a declarat Cristi Brancu pentru revista Şoc.

2. Monica Columbeanu, obsedată de microbii din bucătărie

Pe vremea când era Stăpâna de la Izvorani, Moni reprezenta un adevărat stres pentru angajaţi din multe puncte de vedere. Însă, ceea ce ţinea clar să se respecte era gătitul cu mănuşi chirurgicale. "Vreau să îmi protejez copilul de bacterii şi microbi, plus că nu este tocmai frumos să îţi bagi mâinile prin toate produsele, iar mai apoi să le serveşti celorlalţi", declara Monica pentru Libertatea.

3. Andreea Marin Bănică, obsedată de părerea lui Ştefan Bănică

Femeia puternică Andreea Marin Bănică este totalmente dependentă de părerea soţului ei, cel puţin atunci când vine vorba despre outfit. Fosta Zână a Surprizelor mărturisea la un eveniment monden că nu-şi alege hainele în funcţie de brand-ul care le-a produs, ci în funcţie de gustul lui Ştefan Bănică. "Nu mă interesează o eticheta sau alta. Mă interesează să-i plac bărbatului meu şi atât. Este de ajuns", a spus vedeta.

4. Romaniţa Iovan, înnebunită de păpuşile de porţelan

Această pasiune a designerului s-a transformat în timp într-o adevărată obsesie. Romaniţa obişnuieşte să le achiziţioneze de peste tot pe unde ajunge, însă cele mai scumpe sunt cele aduse din Dubai. Colecţia de păpuşi de porţelan a designerului se ridică la peste 50 de piese, achitând chiar şi 1000 de euro pe o bucată.

5. Loredana, obsedată de Lady Gaga

Iniţial a fost Madonna, însă cu timpul vedeta din România s-a reorientat. Astăzi are o adevărată obsesie pentru Lady Gaga, pe care înceacă să o imite totalmente din punctul de vedere al look-ului. Bunăoară, se spune că Loredana i-a cerut deja designerului Mihai Albu să-i creeze o pereche de pantofi foarte înalţi, identici cu cei pe care Gaga i-a purtat în clipul piesei "Bad Romance".

6. Raluca Sandu, obsedată de cancer

Fiica preşedinteluo FRF a rămas profund marcată de suferinţa prin care a trecut tatăl său, ajungând chiar să dezvolte o adevărată obsesie pentru cancer. Fosta tenismenă îşi face analizele de cel puţin două ori pe an şi are mare grijă la alimentaţie. "E drept că mi-e teamă, dacă aproape toată lumea din familie are cancer sau a avut. Analizele se fac în mod normal o dată pe an, eu le fac o dată la şase luni", le-a explicat Raluca Sandu celor de la Click.

7. Daniela Crudu, obsedată de chiloţii roşii

Asistenta TV are o adevărată pasiune pentru lenjeria intimă de culoare roşie şi face în aşa fel încât să aibă cât mai multe astfel de produse în garderobă. Există, însă, şi un alt motiv pentru care Crudu preferă roşul: "Este o superstiţie. Cred că roşul alungă ghinioanele".

8. Iulia Vântur, obsedată de şoldurile ei

Co-prezentatoarea emisiunii "Dansez pentru tine" a fost întotdeauna preocupată de silueta sa, dar, mai mult decât atât, are o adevărată obsesie pentru şoldurile şi braţele ei. Se pare că vedeta este aproape obsedată de voluptatea formelor sale, pe care se străduieşte să le mascheze prin vestimentaţie. Pentru a păstra aparenţele, blonda le solicită stiliştilor de la "Dansez pentru tine" să-i aleagă întotdeauna ţinute care să nu îi pună în evidenţă şoldurile sau să nu îi arate prea mult braţele care sunt prea bine dezvoltate, în urma practicării voleiului.

9. Anca Ţurcaşiu, obsedată de kilogramele în plus

"Analizând datele genetice, îmi dau seama că lupta mea cu kilogramele este una explicabilă. Mă lupt cu kilogramele de ani de zile, deoarece nu am fost niciodată slabă de la natură. Am grijă în permanenţă de regimul meu alimentar, de orarul meu de somn şi de programul meu de sport. Beau ceaiuri, apă şi mănânc legume crude pentru a avea o digestie bună", a declarat artista pentru "Ce se întâmplă, doctore".

10. Monica Davidescu, obsedată de animale

Actriţa este una dintre cele mai acerbe militante pentru drepturile animalelor din România. Nu de puţine ori a fost comparată cu Brigitte Bardot. Actriţa organizează tot felul de întâlniri, manifestări şi campanii în care încearcă să strângă hrană pentru animalele fără adăpost.