România, reţetă de vedetă: Scandal, sex şi silicoane

4 Februarie 2011
Ţi se par cumva cunoscute aceste ingrediente? Este imposibil ca răspunsul tău să fie nu, pentru că aceste artificii sunt cele mai uzitate astăzi de doamnele şi domnişoarele care-şi doresc să apară la televizor. Obişnuim acum să aruncăm cu noroi în distinse domnişoare ca Bianca Drăguşanu, Adelina Pestriţu sau Simona Sensual, fără să ne uităm puţin mai în spate şi să observăm că şi antemergătoarele lor, mult mai celebre, au apelat la aceeaşi strategie de-a lungul carierei lor. Andreea Marin, Mihaela Rădulescu, Simona Pătruleasa sau Monica Columbeanu sunt numai o parte dintre exemplele despre care vorbeam mai devreme.

E drept că în trecut, goana după senzaţional nu era aşa de mare, iar aceste analize nu se făceau atât de amănunţit, însă ingredientele erau aceleaşi, la fel ca şi rezultatul. Singurul motiv pentru care astăzi unele dintre vedete sunt apreciate, iar altele contestate, este timpul care le-a ajutat pe primele să demonstreze că ştiu să facă şi altceva, în afară de scandaluri, sex şi silicoane.

Andreea Marin, astăzi Zână, ieri aspirantă

Scandal - Cea mai cunoscută dispută în care a fost implicată Andreea Marin a fost provocată de veşnica rivalitate cu Mihaela Rădulescu. Pe lângă tachinări şi lupte minore, episodul cel mai important s-a consumat în momentul în care Rădulescu s-a implicat în campania umanitară de strângere de fonduri pentru Teodora, fetiţa Lianei Stanciu şi a lui Miţă de la Bere Gratis. Atunci, Andreea Marin a declarat că fosta vedetă a Antenei 1 nu a vrut să primească banii pe care familia ei a vrut să-i doneze. Mai mult decât atât, aşa cum se întâmplă şi astăzi, a adus dovada supremă... O serie de sms-uri în care apar acuzaţii de rea voinţă şi "josnicie", aşa cum a explicat vedeta la momentul respeciv.

Sex - Să ne amintim cum vuiau ziarele la un moment dat, explicând mai pe şleau, mai pe ocolite, cum sponsorizările şi ajutorul financiar venit din partea lui Ion Ţiric la "Suprize, surprize", nu erau tocmai gratis. Serioasă sau nu, relaţia amoroasă dintre Ion Ţiriac şi Andreea Marin a existat, iar acest lucru nu poate fi contestat de nimeni, mai ales că există o declaraţie clară a Adrianei Ikim, fosta iubită a tenismenului care spune aşa: "Mă suna pe mine la Milano şi vorbeam despre Andreea Marin şi despre inelul cu diamante pe care i l-a luat.".

Silicoane - Chiar dacă nu a recunoscut niciodată, soţia lui Ştefan Bănică Jr este printre primele vedete din România care au apelat la implanturile cu silicon. Marek Vâlcu, specialist în chirurgie estetică, declara, la un moment dat, pentru Libertatea: "Cred că s-au folosit implanturi mici, 220-270, cu o formă anatomică şi care se aşează foarte bine".

Mihaela Rădulescu a ştiut şi a reuşit

Scandal - cu primul soţ, Bogdan Rădulescu, cu Antena 2, cu soţul numărul trei, Elan Schwartzenberg, cu ziariştii, cu toată lumea. Pe lângă abilităţile profesionale pe care le-a demonstrat de-a lungul timpului, Mihaela Rădulescu şi-a "hrănit" acest succes şi cu picanterii explozive, extrem de interesante pentru public.

Sex
- Şocant sau nu, la câteva luni de la anunţarea relaţiei cu Dani Oţil, matinalul de la Antena 1, Mihaela Rădulescu a considerat oportun să dezvăluie amănunte picante din viaţa ei şi a iubitului. Mai mult decât atât, totul a culminat cu un interviu pe care l-a acordat vedeta publicaţiei TV Mania, în care spunea clar că: "Prezenţa a două femei într-o relaţie nu mă încântă decât din perspectiva sexuală". Declaraţia spune multe lucruri, dar nu este singura de acest fel.

Silicoane
- Mihaela Rădulescu şi-a făcut mărirea de sâni în 1999, într-o clinică privată din Bacău, deţinută de binecunoscutul medic Constantin Stan, la serviciile căruiau au mai apelat de-a lungul timpului şi alte vedete autohtone.

Simona Pătruleasa, de la învăţătoare, la bombă sexy

Scandal - De numele vedetei s-au legat o serie întreagă de scandaluri. Aerele de divă pe care le afişa încă de pe vremea când lucra la Antena 1, îi înnebuneau pe cei din jur. Foarte multe persoane care au avut ocazia să lucreze cu ea, declară că Pătruleasa este "fiţa" întruchipată. Pe lângă discuţiile din mediul profesional, Simona Pătruleasa a avut câteva conturi de reglat şi cu frumoasele din showbizz-ul autohton care au avut ghinionul să se afle în preajma iubitului ei, Sabin Ivanof. Una dintre victimele oltencei a fost Cristina Rus, fosta componentă a trupei Blondy, care după ce a luat masa cu Ivanof a fost obligată să asculte insultele fostei ştiriste.

Sex - Relaţiile amoroase ale Simonei Pătruleasa se identifică de fiecare dată cu numele unor importanţi oameni de afaceri din România, şi, mai mult decât atât, se pare că vâlceanca "a avut de-a face" şi cu actualul său cumnat, Bogdan Ivanof. Nici actualul iubit al Nicoletei Luciu, Zsolt Csergo, nu a fost omis de vedetă, ba mai mult decât atât, chiar şi în timpul relaţiei cu Luciu, Pătruleasa îi trimitea acestuia mesaje, doar, doar, reuşea să-l facă să se întoarcă la ea.

Silicoane - Simona Pătruleasa a apelat tot la ajutorul medicului băcăuan Constantin Stan, în 2005. "S-a tot scris în presă că nu am recunoscut operaţia de mărire a sânilor, însă nu este deloc aşa. Nu puteam să apar peste noapte şi să spun că m-am dezvoltat brusc. A fost o decizie de moment, aşa am simţit eu atunci, iar acum chiar îmi pare rău că am făcut-o. Până şi medicul a fost surprins şi mi-a spus că nu aş avea nevoie de implant", a declarat vedeta în cadrul emisiunii "Conferinţa de presă".

Monica Columbeanu, cel mai grăitor exemplu

Scandal - Seria "războaielor" declanşate de ”scorpia de la Izvorani” sunt atât de multe, încât cu greu reuşim să le mai ţinem socoteala. S-a certat cu Botezatu, s-a certat cu presa, s-a certat cu Oana Zăvoranu, s-a certat cu sora ei, s-a certat cu angajaţii şi culmea este că de fiecare dată presa a aflat.

Sex
- La acest capitol, vedeta proaspăt plecată în America, este campioană. Celebra casetă porno în care protagonişti au fost Monica Columbeanu şi soţul ei a stârnit valuri, valuri în showbizz-ul autohton şi mulţi şi-au luat salariile de pe urma acestui scandal. Bănuim că nici contul soţilor Columeanu nu a rămas "indiferent" la un astfel de episod.

Silicoane - Nu se ştie exact când a apelat la ajutorul medicului chirurg şi nici care a fost acesta, dar clar este faptul că domniţa de Izvorani este bine aranjată la nivelul bustului. Dovada stă şi mărturia medicului estetician, Adina Alberts: "Are silicoane, cum să nu. Comparaţi pozele ei din trecut cu cele din prezent. Ea nu a spus niciodată că nu şi-a pus. S-a eschivat şi nu a răspuns la această întrebare. Dar are, sigur".