România: Oana Zăvoranu învinsă de Pepe! 8 motive

22 Iulie 2011
Războiul media şi amoros dintre Pepe şi Oana Zăvoranu s-a mai stins, însă ecourile continuă să se audă. Dragostea mare şi perfectă pe care au trăit-o mai bine de 7 ani s-a transformat în această primăvară într-un scandal de proporţii. Chiar dacă nimeni nu-i vedea separaţi pe cei doi amorezi, iată că, încă o dată, viaţa bate filmul.

Chiar dacă, în principiu, cea care părea extrem de puternică şi de sigură pe mişcările ei era Oana, iată că, după bătălia directă, cel care a ieşit învingător a fost fostul ei soţ. În continuare vom discuta despre greşelile pe care le-a făcut fosta Querida, greşeli care, la prima vedere, i-au distrus şi căsnicia, dar i-au afectat serios şi cariera.

1. Dezinteresul pentru familie

Aceasta este o greşeală pe care chiar Pepe a dat-o de înţeles.El a fost cel care a declarat că în ultima perioadă Oana era atât de absorbită de problemele pe care le are cu mama ei, nenumăratele procese pentru moştenire, încât a uitat că are o familie. "A existat o perioadă în care Oana nu mă întreba decât dacă a sunat avocatul", declara Pepe la un moment dat.

2. Adulterul

Categoric aceasta a fost greşeala fatală pe care a făcut-o Zăvoranca în relaţia cu Pepe. Crizele de gelozie între cei doi soţi erau binecunoscute, aşa că este greu de crezut că Oana nu se aştepta la o reacţie puternică din partea lui Pepe. Culmea, aceasta chiar nu a venit. Latino Loverul a aşteptat cuminţel, în banca lui, să-şi adune probele şi abia apoi a trecut la atac. Cea mai tare probă care i-a susţinut toate declaraţiile a fost filmuleţul porno cu Tudy în acţiune.

3. Declaraţiile alambicate şi neprobate

Dacă pe tot parcursul "serialului" Pepe a venit cu probe ca să-şi susţină dreptatea, Oana Zăvoranu nu a făcut decât să povestească fără să aibă un probatoriu. Mai mult, la început Querida nu a recunoscut nimic, refuzând să accepte că relaţia ei extraconjugală a fost dată în vileag.

4. Mutatul cu scandal

Să ne amintim de momentul în care Diva a ales să-şi mute toate lucrurile din căminul pe care-l împărţise până atunci cu soţul. Desfăşurarea de forţe a fost de proporţii, cum de proporţii a fost şi dezastrul pe care l-a găsit Pepe în casă după ce soţia lui a plecat. Atunci Oana a pierdut extrem de mult la capitolul imagine, opinia publică percepând-o ca pe o persoană răzbunătoare. În plus, de pe urma acestui nou scandal, Oana şi Pepe "se bat" şi în sala de judecată.

5. Presupusa sarcină şi presupusul avort

Apariţia ştirii conform căreia Oana Zăvoranu este însărcinată era aşteptată de toată lumea care cunoaşte puţină strategie. Era singurul lucru pe care-l putea face ca să demonstreze că relaţia ei cu Tudy chiar există şi că dragostea dintre ei este extrem de puternică. Însă, la fel de previzibil era şi avortul pentru că, nu-i aşa, Oana a susţinut întotdeauna că nu vrea să aibă un copil. "Oana spunea întotdeauna că femeile însărcinate sunt urâte", aceasta a fost declaraţia pe care a făcut-o chiar Pepe, la Happy Hour, în timpul scandalului. O altă discuţie legată de acest subiect are la bază uşurinţa cu care Oana şi-a revenit după episodul Avortul spontan. Mai mult decât atât, operaţia de implanturi mamare realizată în aceeaşi lună a venit să certifice că acolo a fost vorba despre altceva şi nu despre un avort spontan. O acţiune care, asemenea altora, nu a făcut decât să o discrediteze în faţa publicului, pierzând astfel teren în faţa celui care i-a fost soţ.

6. Împăcarea de faţadă cu mama

Un episod la care a lăcrimat multă lume, dar după terminarea căruia nimeni nu a crezut că este adevărat. Să nu uităm imaginile din culise după finalul show-ului când Oana nici nu-şi observa mama pe care tocmai o pupase în direct. Acesta a fost probabil un alt moment de cotitură în "cariera" Oanei ca vedetă. Oamenii au crezut pentru un moment că Oana Zăvoranu şi mama ei, Mărioara, vor îngropa securea războiului, numai că la câteva zile după, circul a fost redeschis. Un moment, de asemenea, anticipat de Pepe, în direct, la Happy Hour.

7. Răcirea prieteniei cu Ana-Maria Prodan

Chiar dacă nu mai puteau de dragoste, organizau conferinţe de presă şi se proclamau aceste surori ce nu vor putea fi despărţite de nimic, iată că lucrurile s-au schimbat şi în acest punct. Ana-Maria Prodan şi Oana Zăvoranu sunt mai despărţite decât oricând şi, dacă stăm să analizăm evenimentele petrecute de când impresara nu se mai ocupă de ea, mişcările vedetei sunt totalmente greşite.

8. Disperarea de a ajunge pe paginile ziarelor

În această perioadă, Oana Zăvoranu este într-o căutare continuă de atenţie. De la pictorialul în Playboy şi până la filmuleţele care circulă acum pe internet cu ea dansând aproape dezbrăcată în casă, aceste acţiuni regizate de ea nu au făcut decât să o aducă forţat în faţa publicului. O altă greşeală majoră a Oanei Zăvoranu în acest război cu Pepe este aceea că nu a ştiu să-şi gestioneze cariera. Din cauza stilului vulcanic pe care îl are şi, de ce să nu spunem, din cauza faptul că a fost o femeie extrem de alintată, Oana Zăvoranu nu se poate concentra pe un proiect pe care să-l ducă frumos până la capăt. Să nu uităm că singura perioada ok din cariera ei a fost cea în care a jucat în telenovele. De atunci, Oana Zăvoranu nu a reuşit să mai construiască nimic, spre deosebire de soţul ei care, chiar dacă nu a mai ieşit atât de mult în faţă, a continuat să se exprime prin muzica lui.