România mondenă: Vedete care erau foarte apropiate, iar acum nu se mai bagă în seamă

16 Decembrie 2014
Relaţiile de prietenie din lumea mondenă pot dura foarte puţin, dacă unele celebrităţi le dau celor din presă prea multe detalii despre viaţa lor intimă.

Botezatu şi Drăguşanu se ignoră

După ce a reuşit să o aducă în atenţia presei, făcând din ea una dintre cele mai mediatizate vedete, Cătălin Botezatu a ajuns să o ignore pe Bianca Drăguşanu. Atunci când a apărut pentru prima oară în presă, despre Bianca s-a spus că este iubita lui Bote, iar acum, după mai mulţi ani de la acel moment, cei doi au mers în acelaşi avion dar nu au vorbit deloc.

Potrivit celor de la WOWbiz, atât Bianca, cât şi Botezatu au spus că nu s-au văzut în avion şi de aceea nu au vorbit unul cu altul.

Cruduţa nu mai vrea să audă de Costea

Daniela Crudu şi Mihai Costea s-au despărţit în vara acestui an, iar acum vedeta de la Antena 1 nu mai vrea să audă deloc de fostul ei iubit. Sportivul a înşelat-o pe vedetă, a încercat să se împace cu aceasta, dar a fost ignorat. Mai mult decât atât, cei doi chiar s-au întâlnit într-un club, însă Daniela Crudu nu a vorbit deloc cu Mihai, deşi acesta şi-ar fi dorit să aibă o discuţie cu fosta lui iubită.

Doiniţa Oancea s-a despărţit de iubit din cauza Lorei

Doiniţa Oancea şi Lora erau, până în urmă cu doar câteva luni, cele mai bune prietene. Divorţul Lorei de Dan Badea a făcut însă ca relaţia dintre cele două femei să nu mai fie la fel ca înainte.

Imediat după ce Lora a divorţat, în presă s-a scris că aceasta se iubeşte cu Ionuţ Ghenu, nimeni altul decât iubitul Doiniţei Oancea. Chiar dacă toţi cei implicaţi au negat aceste informaţii, Doiniţa Oancea s-a despărţit de Ionuţ, acesta a fost văzut destul de des în oraş cu Lora, iar cele două artiste nu îşi mai vorbesc acum.

Simona Pătruleasa a uitat de prietenia cu Andreea Marin

Relaţiile dintre cele două vedete s-au răcit din cauza neînţelegerilor dintre Ştefan Bănică şi Sabin Ivanof. Cei doi au ridicat împreună un imobil, dar nu s-au mai înţeles şi au ajuns să se judece.

„Dată fiind situaţia actuală, nu am cum să mai fiu prietenă cu Andreea. Cum aş putea să fiu prietenă cu cineva care vorbeşte urât despre soţul meu? Nu, nu mai suntem prietene, dar nu vreau să discut despre asta“, a spus, în vara acestui an, Simona Pătruleasa.